Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 387
- 388
- 389
- 390
- 391
- …
- 2228
- chevron_right
black tractor
ar kaut kā nepatīk
Matēta melna ir ļoti spceifiska krāsa - reti uz kura auto izskatās labi. Un E36 laikam nav tas eksemplārs, uz kura būtu labi. Tas tā, mans viedoklis
Melnai matētai krāsai ir jabūt visu laiku tīrai,kā būs kāds puteklis,tad jau izskatās pēc totāla nojāta.
Es arī esmu no tiem, kam matēta krāsa izskatās pēc kakas, protams ir izņēmumi, kur auto izskatās ok, bet tie parasti ir lielbudžeta projekti.
Matēta melna izskatās pēc laukiem
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
šodien izsekojot savu paciņu atklājās, ka tā ir nonākusi pastā kamēr guļu
aizeju uz pastu un jau no laimes rokas trīc, jo paciņu nes man. viņa jau dod rokās un pa virsu stāv sarkaniem burtiem - aizliegts izsniegt bez muitas atļaujas
dodos uz muitu, tur neviens man netic, ka esmu maksājis par to paciņu un domā, ka kontrobandas ceļā iesūtīta. parādu visus rēķinus paypalā un epastā caur telefonu. čaļi apstiprina, jā ir viss kārtībā un ir samaksāts. pasaka cik jāmaksā un kad meklēju karti atskan frāze - atvainojiet. sistēma nedarbojas šodien
tiešām ar to nevar sākt ?
tiešām ar to nevar sākt ?
par kādu paciņu iet runa? 
videoreģistrators. sanāca vēlviens aplauziens. atbraucu mājās un tiesi zvana telfons, mums sistēmu palaida, varat braukt pakaļ
aizbraucu, saņēmu un tagad jāizdomā kā salikt un piestellēt lai filmē 
http://www.ebay.com/itm/310537289752?ss ... 1439.l2649
mūsu naudās 25ls ar santīmiem + muitā par zīmogu 5.38ls. man gadījās īpaši cilvēki priekšā. tāpēc uzreiz, ja iespējams, ejiet jau ar paypal izrakstu un izprintētu epasta vēstuli par maksājuma veikšanu.
atnāca piecās nedēļās. paciņa gan drusku iemīcīta, bet pati tehnika vesela
mūsu naudās 25ls ar santīmiem + muitā par zīmogu 5.38ls. man gadījās īpaši cilvēki priekšā. tāpēc uzreiz, ja iespējams, ejiet jau ar paypal izrakstu un izprintētu epasta vēstuli par maksājuma veikšanu.
Moš arī jāuzsūta kas tāds, lai sporta autiņā var pafilmēt...
Lētāk ir nekā GoPro. 
Kad būsi iemēģinājis iemet video kkādu, gribu kvalitāti redzēt, paldies, jau iepriekš!V1Beta rakstīja:http://www.ebay.com/itm/310537289752?ss ... 1439.l2649
pagaidām cik nomēģināju, tad var izmantot arī kā webkameru, video kameru un fočiku
video būs citu dienu attiecīgajā sadaļā. es pat neprotu pārtaukt rakstīt vēl.
video būs citu dienu attiecīgajā sadaļā. es pat neprotu pārtaukt rakstīt vēl.
kads te ir kurs zin kko no volvo motoriem tieshi 2.5 t ? intrese kurs ir taisijis vinjus. 
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Honda Preluda izskatās labi matēta! 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 387
- 388
- 389
- 390
- 391