Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 392
- 393
- 394
- 395
- 396
- …
- 2228
- chevron_right
RENIO rakstīja:es nobeidzu parasti ar goijas maisījumu, bet daudzi iesaka nobeigt ar šo (lai aizsargātu spīdumu):
Paldies! Tad jau uzsūtīšu no ebay, un sākšu darīt visuerda rakstīja:100% ātrāks efekts kā ar goiju!
kur Rīgā centrā varētu par lētu naudu vai bezmaksas atstāt mašīnu ? zināju pie Origu vietiņu, bet tur pēdējā laikā mašīnas tiek apskādētas un iebraukšana arī pa bezceļu.
Varbūt kāds ir saskāries ar tādu lietu, vai vnk zinošs tajā.
Tātad, ir LG LED TV un LG Mājas kino zāle. Vajag pieslēgt kinozāli tā, lai skatoties TV, skaņa ietu caur Kinozāles skaļruņiem. Slēdzām ar HDMI, slēdzām ar parastajiem Audio Jack, kinozālei uzlikām TV input, bet skaņas, kā nav, tā nav. Varbūt kaut kas īpašs, ko nezinām, ir jānomaina TV opcijās, lai skanētu?
Nevar tač tā būt, ka tikai caur optisko kabeli tas darbojas?
Tātad, ir LG LED TV un LG Mājas kino zāle. Vajag pieslēgt kinozāli tā, lai skatoties TV, skaņa ietu caur Kinozāles skaļruņiem. Slēdzām ar HDMI, slēdzām ar parastajiem Audio Jack, kinozālei uzlikām TV input, bet skaņas, kā nav, tā nav. Varbūt kaut kas īpašs, ko nezinām, ir jānomaina TV opcijās, lai skanētu?
tādiem teļukiem outputi ir vairāki. skaties vai settingos kaut ko var mainīt.
sodien draugs iedeva palietot uz paris dienam mitshu colt `92 ar 1.3 16 V
bljaa kāds taj blusai uzrāviens 
uteo rakstīja:Varbūt kāds ir saskāries ar tādu lietu, vai vnk zinošs tajā.
Tātad, ir LG LED TV un LG Mājas kino zāle. Vajag pieslēgt kinozāli tā, lai skatoties TV, skaņa ietu caur Kinozāles skaļruņiem. Slēdzām ar HDMI, slēdzām ar parastajiem Audio Jack, kinozālei uzlikām TV input, bet skaņas, kā nav, tā nav. Varbūt kaut kas īpašs, ko nezinām, ir jānomaina TV opcijās, lai skanētu?![]()
Protams, kur gan citur, ja ne teļuka iestatījumi.
Audio iestatījumi nav tik dziļi, lai tos neizskatītu 1-2 min laikā.
Man gan nav LG Led, bet atminos, kad slēdzu kompi klāt LG 32'' lcd teļukam, tur tie iestatījumi nebija nemaz tik sarežģīti.
Gan jau kaut kas vienkārši nav atķeksēts, vai ne tā sasprausts.
Nu HDMI nav liela māksla saspraust. TV ir 3 HDMI izejas, iespraudām 1. un TV izvēlējāmies - HDMI 1.
Iekš audio iestatījumiem bija izvēlne Digital audio, kur uzlikām automatic, bija vēl viena opcija surround, kuru nebija iespējams mainīt, vērtība bija: Izslēgt, tātad, domāju, ka surround ir ieslēgts
Iekš audio iestatījumiem bija izvēlne Digital audio, kur uzlikām automatic, bija vēl viena opcija surround, kuru nebija iespējams mainīt, vērtība bija: Izslēgt, tātad, domāju, ka surround ir ieslēgts
gan jau ka ir pārunāts, bet kā man saspiest bildi lai viņa svertu ne vairak ka 1Mib ?
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
G1RT5 rakstīja:gan jau ka ir pārunāts, bet kā man saspiest bildi lai viņa svertu ne vairak ka 1Mib ?
Vai nu samazini izmērus (resize), vai samazini kvalitāti caur Photoshop vai līdzīgu programmu.
Ar PS vnk atver bildi tad File > Save As > Izvēlies kur un spied Save > Tad atveras sekojošais lodziņš, bīdi to lineāli, līdz ieraugi vēlamo izmēru.
Kā šito izdarīt bez PS, nemācēšu īsti teikt, esmu dikti pieradis pie jamiem, lielam apjomam izmantoju Lightroom.
Neko speciāli neinstalējot izmērus var samazināt (resize) ar Microsoft Office Picture Manager.. Tikai nekad neaizvieto orģinalus, vienmēr taisi backup.
Ceru ka kāds kko no šitā arī saprata.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Finks pa sarezgitu! 
Vienkarsi bildi iemetam parastakaja paint'ā un uztaisam resize uz 50% un gatavs!
Vienkarsi bildi iemetam parastakaja paint'ā un uztaisam resize uz 50% un gatavs!
un no painta kvalitate ir dirsaaaa
nu man ir samsung smart tv, un šim ir tikai kaut kāda austiņu izejauteo rakstīja:Varbūt kāds ir saskāries ar tādu lietu, vai vnk zinošs tajā.
Tātad, ir LG LED TV un LG Mājas kino zāle. Vajag pieslēgt kinozāli tā, lai skatoties TV, skaņa ietu caur Kinozāles skaļruņiem. Slēdzām ar HDMI, slēdzām ar parastajiem Audio Jack, kinozālei uzlikām TV input, bet skaņas, kā nav, tā nav. Varbūt kaut kas īpašs, ko nezinām, ir jānomaina TV opcijās, lai skanētu?![]()
BMW-Big Money Waste
Optiskais kabelis jau būtu visvienkāršākais, bet kino zālei nav tādas opcijas.
Cik googlēju, vajag visam iet ar HDMI vai parastajām tulpītēm. Jāmeklē būs TV pareizie uzstādījumi. User Manual jau arī diez vai kkas tāds būs rakstīts.
Cik googlēju, vajag visam iet ar HDMI vai parastajām tulpītēm. Jāmeklē būs TV pareizie uzstādījumi. User Manual jau arī diez vai kkas tāds būs rakstīts.
Kāds no foruma arī gāza Tautas rallijā?? Vismaz 3 e36 tika manīti, te kaut kāds video http://www.youtube.com/watch?v=yUIUU5iebqU nu uz to golfiņu sākumā var arī neskatīties, bet ko domā forumieši?
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Mans bardačoks kā sieviešu somiņa-pilns ar sūdiem , bet šad tad var pat kaut ko atrast
šoreiz atradu savu tehnisko 
Ny jopcik
a teici ka pazaudèji.
a teici ka pazaudèji.
viņa tur tiešām var pazustRENIO rakstīja:Ny jopcik![]()
a teici ka pazaudèji.
sodien palaists mans e36, izbraucu ielās ar 100% bļoki, bljeee, cita aršana
beidzot ir vērts fimēt video ar riepu uzspridzināšanu
beidzot ir vērts fimēt video ar riepu uzspridzināšanu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 392
- 393
- 394