Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 393
- 394
- 395
- 396
- 397
- …
- 2228
- chevron_right
Un gaudošo reduktorubaumanis rakstīja:sodien palaists mans e36, izbraucu ielās ar 100% bļoki, bljeee, cita aršana![]()
![]()
![]()
beidzot ir vērts fimēt video ar riepu uzspridzināšanu
Izmantojiet ko tamliidziiguFinks rakstīja:G1RT5 rakstīja:gan jau ka ir pārunāts, bet kā man saspiest bildi lai viņa svertu ne vairak ka 1Mib ?
Vai nu samazini izmērus (resize), vai samazini kvalitāti caur Photoshop vai līdzīgu programmu.
Ar PS vnk atver bildi tad File > Save As > Izvēlies kur un spied Save > Tad atveras sekojošais lodziņš,
bīdi to lineāli, līdz ieraugi vēlamo izmēru.
Kā šito izdarīt bez PS, nemācēšu īsti teikt, esmu dikti pieradis pie jamiem, lielam apjomam izmantoju Lightroom.
Neko speciāli neinstalējot izmērus var samazināt (resize) ar Microsoft Office Picture Manager..
Tikai nekad neaizvieto orģinalus, vienmēr taisi backup.
Ceru ka kāds kko no šitā arī saprata.
googlee "online picture resize... un viss buus ok. tas 1 MB jau ir ar lielu rezervi. varat droshi mazinaat liidz 700 px platumaa..
http://lmgtfy.com/?q=resize+picture+online
Pārbaudi arī pārējās HDMI izejas...manam panasonic tikai vienai no HDMI izejām ir ARC(audio return channel).uteo rakstīja:Nu HDMI nav liela māksla saspraust. TV ir 3 HDMI izejas, iespraudām 1. un TV izvēlējāmies - HDMI 1.
Iekš audio iestatījumiem bija izvēlne Digital audio, kur uzlikām automatic, bija vēl viena opcija surround, kuru nebija iespējams mainīt, vērtība bija: Izslēgt, tātad, domāju, ka surround ir ieslēgts
Arī 3. izejā likām un nekā nebija, domāju, ka tad 2. izeja diez vai atšķirsies no 1. un 3., bet nu jāpamēģina būs.
Man ir tā - resīvers un no viņa HDMI(out) uz televizoru, kuram ir ARC, ja es palaižu bluray, kurš ir pieslēgts pie resīvera bilde iet uz televizoru skaņa uz skaļruņiem. Ja es palaižu televizīju tad caur to pašu HDMI vadu, kuram ir ARC skaņa aiziet uz resīveru un tālāk uz skaļruņiem. Resīvers man pats zina, kad pārslēgties.
Ja tev nav tā ARC atbalsta, tad tev vajag vienu HDMI(no kinozāles out) uz tevizoru, lai skatītos bluray, bet ja palaid televizīju tad noteikti pleijerim aizmugurē ir HDMI(in), tad tev jāpārliek HDMI vads uz to ieeju. Cerams iebrauci
Ja tev nav tā ARC atbalsta, tad tev vajag vienu HDMI(no kinozāles out) uz tevizoru, lai skatītos bluray, bet ja palaid televizīju tad noteikti pleijerim aizmugurē ir HDMI(in), tad tev jāpārliek HDMI vads uz to ieeju. Cerams iebrauci
Paldies
TV ir HDMI in, par kinozāles HDMI, neatceros, laikam bija HDMI out.
Sapratu, ka TV vajag HDMI in kinozālei, bet TV arī HDMI in, ja nav tā ARC atbalsta?
edit: pie specifikācijas rakstīts, ka ir ARC atbaslts:
HDMI/HDCP 1.4 (3D Auto Setting/ARC)
USB 2.0
----- TV Rear -----
RF In
AV In
Component in (Y,Pb,Pr) + Audio
RGB In (Dsub 15pin)
PC Audio Input
LAN
-----
1 (V) - 3D auto setting
1 (V)
-----
Yes (2)
1 (Componet)
2 (H)
2(H) - 3D auto setting
1 (H)
1 (H)
1 (H)
TV ir HDMI in, par kinozāles HDMI, neatceros, laikam bija HDMI out.
Sapratu, ka TV vajag HDMI in kinozālei, bet TV arī HDMI in, ja nav tā ARC atbalsta?
edit: pie specifikācijas rakstīts, ka ir ARC atbaslts:
USB 2.0
----- TV Rear -----
RF In
AV In
Component in (Y,Pb,Pr) + Audio
RGB In (Dsub 15pin)
PC Audio Input
LAN
-----
1 (V) - 3D auto setting
1 (V)
-----
Yes (2)
1 (Componet)
2 (H)
2(H) - 3D auto setting
1 (H)
1 (H)
1 (H)
Tikai ar ARC atbalstu ir jābūt visiem komponentiem gan TV, gan kinozālei, gan pašam HDMI vadam 
TV nemēdz būt HDMI out tā kā tur pofig, pamēģini nomainīt vēl pleijerim HDMI out uz HDMI in. Jo tu jau gribi panākt, lai skaņa nāk no televizora uz pleijeri.
TV nemēdz būt HDMI out tā kā tur pofig, pamēģini nomainīt vēl pleijerim HDMI out uz HDMI in. Jo tu jau gribi panākt, lai skaņa nāk no televizora uz pleijeri.
A ja pleijerim ir tikai viena HDMI pieslēgvieta? Kad brālis būs online, tad zināšu precīzi kāda tur ir.
Kā var pateikt vai vads atbaslts ARC? Ir kkas iegravēts?
Kā var pateikt vai vads atbaslts ARC? Ir kkas iegravēts?
HDMI 1.4 ir atbalsts ARC, ja vecāka versija tad nav. Uz vada parasti nekā nav rakstīts, uz iepakojuma jāskatās, kas par versiju. Kā arī, ja tev tas vads ir stipri vecs tad var būt tā, ka tev ir vecā versija.
Skaidrs, skatīsies tad 
Mans pirmais e36 beidzot stāv pie mājas. Prieks par to 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Apsveicu. 
gaidam topiku, apsveicuLinda rakstīja:Mans pirmais e36 beidzot stāv pie mājas. Prieks par to
Tātad, Pleijerim ir tikai HDMI out izeja, tpc tad laikam arī nav skaņas no TV, ja?mako rakstīja:HDMI 1.4 ir atbalsts ARC, ja vecāka versija tad nav. Uz vada parasti nekā nav rakstīts, uz iepakojuma jāskatās, kas par versiju. Kā arī, ja tev tas vads ir stipri vecs tad var būt tā, ka tev ir vecā versija.
Kas būs, ja ar parastajām tulpītēm no Pleijera un TV iekš austiņu spraudņa?
Tā būs tā vaina. Ar tulpēm vajadzētu visam aiziet. Vislabāk gan vienā gan otrā galā tulpes, bet var iztikt arī ar austiņu izeju.
Jā, mēģinājām gan vienā, gan otrā galā tulpes, bet arī negāja.
mikelsons rakstīja:gaidam topiku, apsveicuLinda rakstīja:Mans pirmais e36 beidzot stāv pie mājas. Prieks par to
Paldies puišiRapakivi rakstīja:Apsveicu.
Topiks jau te ir. Kurš, lai paliek pagaidām pie manis un tiem dažiem foruma biedriem, kuri jau to zin.
Līdz top zustand mums vēl kā līdz Ķīnai rāpus
It's all about the win
Kaut kā jocīgi, ka nekādā veidā nekas nesanāk. Caur austiņu izeju ir jāiet nečakarējoties gar uzstādījumiem. Ja neiet tad kaut kur tehnikā vaina.
Nu tulpītēm TV ir tikai in spraudnis, kas laikam atkal nočakarē visu padarīšanu
Mēģinās caur austiņām, ja nē, tad jāmeklē cits DVD, kam ir HDMI in vai Optiskais spraudnis.
Mēģinās caur austiņām, ja nē, tad jāmeklē cits DVD, kam ir HDMI in vai Optiskais spraudnis.
Dodu 95%, ka zinu, kuru auto esi iegādājusiesLinda rakstīja:mikelsons rakstīja:gaidam topiku, apsveicuLinda rakstīja:Mans pirmais e36 beidzot stāv pie mājas. Prieks par toPaldies puišiRapakivi rakstīja:Apsveicu.![]()
Topiks jau te ir. Kurš, lai paliek pagaidām pie manis un tiem dažiem foruma biedriem, kuri jau to zin.
Līdz top zustand mums vēl kā līdz Ķīnai rāpusun negribās cept topiku, ja nekas nav sadarīts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 393
- 394
- 395
- 396
- 397
- …
- 2228