E36.lv sabrauciens Jelgavā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 44
- chevron_right
...
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Ko tu ar to gribeji pateikt?kompots rakstīja:...
sajaucu sadaļas kad ierakstīju tad tik pamanīju un lai nebūtu off topiks saliku punktinjus sajaucu ar sadaļu "es vinju redzēju"-HAPO- rakstīja:Ko tu ar to gribeji pateikt?kompots rakstīja:...
21. no rīta...-HAPO- rakstīja:Itkā jau warētu braukt...nez..pagaidam paklusešu,un apdomašu kas ar naudam man notiek. Koilas ātrāk gribu uzlikt A kurā wsp plāno braukt? 21jā?
Droši, pārējie, visi kuri vēl brauc un arī tie kuri nebrauc uz sabraucieniem, piesakaties, lai zinam ko vēl sagaidīt Plazā
Un jā Roland, to es arī jau kādu laiku atpakaļ pamanīju, ka tev vienmēr kaut kādas atmaskas, lai tik kaut kur nebrauktu... Šitā aktīvi kluba biedri nedara Tevb jārāda priekšzīme pārējiem un jāiepazīst arī citu pilsētu un novadu forumieši
Par nakšņošanu un nakšņotājiem, kurš vēl taisās palikt ? Cik zinu, visi laikam uz vienu dienu brauc, bet tas tikai cik es zinu
Un jā Roland, to es arī jau kādu laiku atpakaļ pamanīju, ka tev vienmēr kaut kādas atmaskas, lai tik kaut kur nebrauktu... Šitā aktīvi kluba biedri nedara Tevb jārāda priekšzīme pārējiem un jāiepazīst arī citu pilsētu un novadu forumieši
Par nakšņošanu un nakšņotājiem, kurš vēl taisās palikt ? Cik zinu, visi laikam uz vienu dienu brauc, bet tas tikai cik es zinu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Rezumē 21. jūlijā pulkstens 11:00 vācamies Plazā uz jumta un 12:00 braucam ārā Vēlams nekavēt
Plānotais maršruts:
11:00 - sākam vākties uz T/C Plaza jumta.
12:00 - izbraucam uz Jelgavu.
13:00 - tiekamies ar Jelgavas pārstāvjiem pie T/C Valdeka (Maxima).
13:30 - braucam uz Jelgavas Pili, aiziesim paskatīties savvaļas zirgus, pafočēsimies, pamētāsim akmeņus Lielupē.
~14:30 - izbraucam no Pils, dodamies uz trasi "Rullītis" (laikam tā bija), paslīpējam riepas. Ja ir vēlēšanās, pavizinamies ar PRO-AM (4,0 vai 4,4 litriņi) driftvāgenu (protams, ne pie stūres ).
Par galapunktu vēl domas dalās, bet tas tāpat neko nemaina
Kā jau minēju, būs iespēja izvizināties ar PRO-AM drifta vāgenu, kuram pie stūres sēdēs lietotājs Skrinda, protams, arī e36 Tā izprieca varētu maksāt ap 5Ls, bet no šoferīša būs pilna atdeve un pilns klēpis adrenalīna
Kā arī būs iespēja "noīrēt" spolējamās riepas (diskiem), lai nevajadzētu savus svaigus bumbuļus tīt trasē - par to arī simboliski max 5Ls par pāri.
Pieteikt riepas savlaicīgi var pa tālr. 26133436 (Kaspars (Skrinda)).
Par trasi - teorētiski no cilvēka pa 1h 5Ls, bet iespējams sarunāsim visu trasi pa noteiktu summu, tā lai sanāk lētāk katram
Pagaidām viss
Plānotais maršruts:
11:00 - sākam vākties uz T/C Plaza jumta.
12:00 - izbraucam uz Jelgavu.
13:00 - tiekamies ar Jelgavas pārstāvjiem pie T/C Valdeka (Maxima).
13:30 - braucam uz Jelgavas Pili, aiziesim paskatīties savvaļas zirgus, pafočēsimies, pamētāsim akmeņus Lielupē.
~14:30 - izbraucam no Pils, dodamies uz trasi "Rullītis" (laikam tā bija), paslīpējam riepas. Ja ir vēlēšanās, pavizinamies ar PRO-AM (4,0 vai 4,4 litriņi) driftvāgenu (protams, ne pie stūres ).
Par galapunktu vēl domas dalās, bet tas tāpat neko nemaina
Kā jau minēju, būs iespēja izvizināties ar PRO-AM drifta vāgenu, kuram pie stūres sēdēs lietotājs Skrinda, protams, arī e36 Tā izprieca varētu maksāt ap 5Ls, bet no šoferīša būs pilna atdeve un pilns klēpis adrenalīna
Kā arī būs iespēja "noīrēt" spolējamās riepas (diskiem), lai nevajadzētu savus svaigus bumbuļus tīt trasē - par to arī simboliski max 5Ls par pāri.
Pieteikt riepas savlaicīgi var pa tālr. 26133436 (Kaspars (Skrinda)).
Par trasi - teorētiski no cilvēka pa 1h 5Ls, bet iespējams sarunāsim visu trasi pa noteiktu summu, tā lai sanāk lētāk katram
Pagaidām viss
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
isitaniibaa es jav buutu par paliksanu :)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
neesmu neesmu bijis! Ja kas,man ir arī citas lietas ko darīt,ne tikai braukāties apkārt pa salidojumiem!RENIO rakstīja:Rolands man liekas ka ne uzvienu pasākumu nav bijisSabinchix rakstīja:Cik neforši!!Rolands rakstīja:Es nebraukšu,nepatīk ceļi līdz jelgavai
Tak naw jau tik tālu tā Jelgava un gan jau naw tik traki tie ceļi kā saki..
DiezvaiSabinchix rakstīja:Rolands man sāk tagad likties, ka tikai katru reizi izdomā kaut kādas atrunas..kas pa īsto neiet krastā..
Tākā TEV ROLAND ir jābrauc
Tad jau es arī nebraukšu..Rolands rakstīja:Es nebraukšu,nepatīk ceļi līdz jelgavai
Kā tad.
Pa nakti es toč nepalikšu,jo nakamajā dienā uz darbu,un uz plazu ar nebraukšu,jo naw izdewigi Tapat gar manu ciemu braukSit,un tad es warētu jums tur piebiedroties Jā,un būtu labi,ja kads/a man uzzwanitu 27475838 kad jus startejat no jumta
Mēģināšu atcerēties uzzvanīt, bet labāk pats uzzvani 12:00 un atgādini par sevi. ok ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Rolands sacepies Ja ir kas svarīgāks darāms, kāpēc gan nē Necepies, mans draugs
Doma bij tāda,ka mani wajag pamodinātPodziņa rakstīja:Mēģināšu atcerēties uzzvanīt, bet labāk pats uzzvani 12:00 un atgādini par sevi. ok ?
Tad vrb man izstāties?Podziņa rakstīja: Un jā Roland, to es arī jau kādu laiku atpakaļ pamanīju, ka tev vienmēr kaut kādas atmaskas, lai tik kaut kur nebrauktu... Šitā aktīvi kluba biedri nedara Tevb jārāda priekšzīme pārējiem un jāiepazīst arī citu pilsētu un novadu forumieši
-HAPO- rakstīja:Doma bij tāda,ka mani wajag pamodinātPodziņa rakstīja:Mēģināšu atcerēties uzzvanīt, bet labāk pats uzzvani 12:00 un atgādini par sevi. ok ?
Uzliec modinātāju, iedzer kafiju, iej dušā, saposies un dod ziņu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Rolands rakstīja:Tad vrb man izstāties?Podziņa rakstīja: Un jā Roland, to es arī jau kādu laiku atpakaļ pamanīju, ka tev vienmēr kaut kādas atmaskas, lai tik kaut kur nebrauktu... Šitā aktīvi kluba biedri nedara Tevb jārāda priekšzīme pārējiem un jāiepazīst arī citu pilsētu un novadu forumieši
kuš, kuš, iedzer tēju
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
ņemot vērā ka sestdienas tuvojas - varētu ievietot foruma augšgalā ka sestdien ir pasākums un kur ir tā saucamais starts un cikos tiekamies.
ehh... sestdien būs tik agri jāceļas Varētu jelgavā arī pa nakti palikt, jo kompakta salons ir gana plaš arī nakšņošanai
Tā padomāju,ka būtu jauki,ja jelgawnieki mūs warētu sagaidīt teixim Staķikā,kas pirms tilta.Cik atceros,tad bij kkds plaCis tur. Waretu iedzert tēju,un apspriest maršrutu :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 44