Vari izteiktt negativas domas - šeitt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 10
- chevron_right
Yanks tu esi tiešām īpašs gadījums
palasiju visu topiku, čalis ielika bildes ar saviem jauniem diskiem un vienīgais par ko saka rakstīt ir e36 un konforts uz mega sedinata e36, tak padomājat ar galvu ari kadreiz pirms pie%##dirsat citu topikus
palasiju visu topiku, čalis ielika bildes ar saviem jauniem diskiem un vienīgais par ko saka rakstīt ir e36 un konforts uz mega sedinata e36, tak padomājat ar galvu ari kadreiz pirms pie%##dirsat citu topikus
jums kungi gadījumā nav paranoja, ka jebkurš jautājums ir kaut kāds cieņas un goda aizskaršanas mēginājums?
Tak interneta mazohisms . Ja cilvēks negribētu, lai par viņu ņirgājas, vnk neliktu fotoyanks rakstīja:jums kungi gadījumā nav paranoja, ka jebkurš jautājums ir kaut kāds cieņas un goda aizskaršanas mēginājums?
Tas tev laikam top darba auto, ar kuru naglas pārvadāt
diski ahūni , sakrāsosi citā krāsā un būs ideāli
RS ir dauz smukāki par St5 BET - man nepatīk plikās disku kantes... Esmu pārāk vecs šādām izvirtībām
Un krāsot gan vajag. Zilais neiet kopā ar auto krāsu
Un krāsot gan vajag. Zilais neiet kopā ar auto krāsu
Puika slikti panes kritiku..
Un tiem kas bļauj par to cik kruti ir atšķirties no pārējiem:
1. plēve uz lampām, krāsaini diski, uzlīmes jau kādus 3 gadus vismaz nav nekas oriģināls
2. ja gribēji atšķirties nevajadzēja pirkt e36
Imho atšķiršanās ir kkas tāds, kā izdarīja, ja nemaldos, KeX uzliekot krutus un retus Kellenerus nevis nopindzelēt bleķiniekus tizlā krāsā un nolīmēt dzeltenas miglas. Tas pa lielam ir vienīgais gadījums kas man nāk prātā saistība ar šo forumu un atšķiršanos no citiem.. Grūti žurkai izdarīt kko, kas padarītu to atšķirīgu bet iekļautos kkādās estētikas normās.
Puika pagaidām rīkojās tīri pozitīvi. Daži lēmumi man ir neizportami, bet kopumā ir ok. Ar gaumi viss kārtībā.
Un tiem kas bļauj par to cik kruti ir atšķirties no pārējiem:
1. plēve uz lampām, krāsaini diski, uzlīmes jau kādus 3 gadus vismaz nav nekas oriģināls
2. ja gribēji atšķirties nevajadzēja pirkt e36
Imho atšķiršanās ir kkas tāds, kā izdarīja, ja nemaldos, KeX uzliekot krutus un retus Kellenerus nevis nopindzelēt bleķiniekus tizlā krāsā un nolīmēt dzeltenas miglas. Tas pa lielam ir vienīgais gadījums kas man nāk prātā saistība ar šo forumu un atšķiršanos no citiem.. Grūti žurkai izdarīt kko, kas padarītu to atšķirīgu bet iekļautos kkādās estētikas normās.
Puika pagaidām rīkojās tīri pozitīvi. Daži lēmumi man ir neizportami, bet kopumā ir ok. Ar gaumi viss kārtībā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Te viss ir labi! Mazliet neiet kopā tā zilā krāsa ar auto krāsu, bet, ja sakrāsos, tad būs ideāli! Es šo visu nepanesu, ātri padevos un sapratu, ka priekš manis pārāk plati diski nav variants Bet, ja ar to var sadzīvot, visu cieņu! Seksīgi izskatās "plikā" disku kante ārpus arkas
Manuprāt baltā krāsā tie diski vairāk piestāvēja.
PASKATIES VISPIRMS UZ SAVU NAGLU KASTI TAD CITUS MĀCIzuze91 rakstīja:Da es šo visu laiku saku. A mani pa kreiso mērgli saukā.
zuze91 rakstīja:Vecīt tu uzprasies uz trobeli ar cilvēku kas nevienmēr ir likuma paklausigs.
Vienīgais ko varu šeit pateikt ir - tā tik turpināt,veiksmi iecerētajā.
Tikai krāsa gan diskiem tāda anāla, prasās citu.
Tikai krāsa gan diskiem tāda anāla, prasās citu.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Vecīt.. šitas ir labs!
Visu cieņu un prieks skatīties par to, ka pieturies pie stila un po uz pārējiem!
Nebrauktu es pa trasi un gonkās ar laistu atpakaļ uz leju, cik vien var.
Ļoti, ļoti patīk tavs auto. - Ļoti patīk tas, ka nav M bampera!
Te viss ir vietā.
Visu cieņu un prieks skatīties par to, ka pieturies pie stila un po uz pārējiem!
Nebrauktu es pa trasi un gonkās ar laistu atpakaļ uz leju, cik vien var.
Ļoti, ļoti patīk tavs auto. - Ļoti patīk tas, ka nav M bampera!
Te viss ir vietā.
Disku krāsa man liekas galīgi auzās uz auto fona.
KV_ rakstīja:Lieku riktīgi treknu +1 par puikkas rakstīto M pakai ir jabūt uz m3 nevis uz dajebkā, tur tā visa romantika pazuda no tas mpakas, padaudz vinja aizgaja tirguPacha rakstīja:+1...... Nav tik daudz skaitļu izdomātu, lai aprakstītu to, kā pasniedzi šo visu!!!!!puikaa20 rakstīja:Esmu sapratis -
90% foruma lietotajiem ir tikai viena interese pret savu auto ..
M bamperi , M stūre , M ātrums kloķi , melnie griesti , melns/balts ādas salons ..
Visādas M gumijas un M emblēma uz bagažnieka vāka , ka arī M sliekšņi , un Style 5.
Lielākā intrese par šo, neko citu nezinat ..
Un ja kads grib uztaisīt kautko savadāku, tad uzreiz klūp virsū ar visādām jēlībām ..
"Tas nepatīk , tas nepiestāv , tam nevajag būt , ar to nevar pabraukt u.t.t." ( Gribu ieteik , paši izmeģinat kautko savādāku )
A tā tikai mēraties ar savām "M" pakām un kam smukāks ādas salons ..
+ vēl nav šeit daudz tādu lietotāju kāds ir puikka, kas parada savu stilinju uz e36...visu cieņu. vairāk tādu useru, e36 un topiku.
Liels +1 no manis tās M-Pakas galīgi garām. Visiem salikts it kā visi tur nezin baigie m3 būtu
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Ko var piekasīties pie tās m-pakas?! Ja autiņš izskatās agresīvāk, iespējams svaigāk utt, kāpēc nelikt?! Tad jau sanāk visiem autiņiem (ne tikai E36), kam nav 300+hp jāņem nost visādi spoileri un citi aeirodinamiskie štrunti, platie diski (mums tāda nopietna saķere nav vajadzīga) utt. utt.
d[-_-]b
Pēc vairuma šeit -dvj raujam nost rūpnīcas M-pakas galīgi sūdi... wtf?
Tik pat labi, vissi kam ir tik lieli rati ka atrāk pa 120 pabraukt nevar, metiet arā savu 2,8, jo no viņa nav jēgas...
Katram savs stils, tas cik ļoti tas tiek pieņemts ir atkarīgs no cilvēku skaita forumā kas to piekopj, vai uzskata par pieņemamu. Jā man patīk visādi ///M , krāmi- tas nenozīmē ka es tiecos pēc M3 vai es gribu lai vissi domā ka man ir M3, M3 tagad nav nemaz tik dārgs, lai viņu nenopirktu...
Tik pat labi, vissi kam ir tik lieli rati ka atrāk pa 120 pabraukt nevar, metiet arā savu 2,8, jo no viņa nav jēgas...
Katram savs stils, tas cik ļoti tas tiek pieņemts ir atkarīgs no cilvēku skaita forumā kas to piekopj, vai uzskata par pieņemamu. Jā man patīk visādi ///M , krāmi- tas nenozīmē ka es tiecos pēc M3 vai es gribu lai vissi domā ka man ir M3, M3 tagad nav nemaz tik dārgs, lai viņu nenopirktu...
e36
Galvenais-ja pedejas 3 bildes butu ar vacu numurzimem un neviens nezinatu ka tas ir no shejienes, lielaka dalja churatu karstu Bet ja var pabraukt un viss apmierina tad man patik redzet Jelgava smuku un koptu e36, it ipashi touringu
Da kaut ar kīnas nr. zīmēm, es zinātu, ka lv pēc uzrakstiem uz sienas "Oskar", "Sanja" un kas tur vēl!
d[-_-]b
Varbuut bildees tikai taa izskataas ,bet priekshaa prasaas flanciiits un sagaazt ....kad aizmuguree sagaaziis ,tad shis auto buus tieshaam StanceWorks uzliimju cieniigs un paareejie daudzie wannabii stance autinji varees maaciities
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
sis topiks saak parversties par taadu pashu sviestu kaa pirmais.
un tas nau del ipasnieka darbierm ar auto saistits
puikaa- kad sakopsi diskus buus ritigi labi tik jautajums, kapec tik biezhi maini visas lietas? stturi diskus utt?
un tas nau del ipasnieka darbierm ar auto saistits
puikaa- kad sakopsi diskus buus ritigi labi tik jautajums, kapec tik biezhi maini visas lietas? stturi diskus utt?
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …