Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 2228
- chevron_right
Es arī pasmaidīju, ieraugot, kādas bildes rīdzinieki salikuši un priecājas vot Madonas pusē ir foršs sniedziņš
Huh cik patīkams laiciņš šodien ārā. Žēl,ka ar savu bembi nevaru paslidināties, toties darbā ar jaunajiem meršiem gan interisanti gāja
Kam saakusies a kam veel neemožais rakstīja:bāc šodien atbraucu no Cēsīm uz laukiem Siguldas pusē... - p.s. labi, ka "golpa" lūpa, nebūtu ticis cauri... sniegs lidz numuram... lampas ciet, nieres pilnas... stājies un tīri lampas lai ko cauri redzētu... riit jamēģina sisties cauri, jātiek uz Rīgu un pēcāk uz Valmieru..
nu ko ve4i un dāmas - Ziema pa īstam sākusies...
Man daarzaa veel ir zalja zaaliite
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jā.. tad tomēr tā ziema nāk no Krievijas puses un pāri Latvijai, jo cik dzirdēts autrumvidzeme, ziemeļvidzeme - latgale ir kupenaas... kurzeme un zemgale veel turaas bet skaties ka riit pamosties - Orkaan un zālīti vairs līdz Jāņiem neredzēsi, jo domāju tik ilgi arī šogad būs tā ziema...
Man jau liekaas ,ka vinja beigsies ,taa arii nesaakusies
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
šobrīd sēžu Latgalē un nu kupenas nav, ka ari sniega ipasi uz cela ari nav, vakar lietus lija, toties sodien ara minusi, un ledus, jau izplosijos, un brauksu vel! jo cik noprotu riga sneiaga nav!možais rakstīja:jā.. tad tomēr tā ziema nāk no Krievijas puses un pāri Latvijai, jo cik dzirdēts autrumvidzeme, ziemeļvidzeme - latgale ir kupenaas... kurzeme un zemgale veel turaas bet skaties ka riit pamosties - Orkaan un zālīti vairs līdz Jāņiem neredzēsi, jo domāju tik ilgi arī šogad būs tā ziema...
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Es gan tagad braucot mājās izbaudīju slidenos ceļus
diemžēl tu kļūdiesmožais rakstīja:cik noprotu riga sneiaga nav!
es ari, no koleegja audi quattro nemaz dizhi neatpaliku atruma zinjaa, nu biskuRENIO rakstīja:Es gan tagad braucot mājās izbaudīju slidenos ceļus
šo teica ega nevis es...armis9 rakstīja:diemžēl tu kļūdiesmožais rakstīja:cik noprotu riga sneiaga nav!
piedod nepareizi nocitēju
Ziemas prieki tikai tagad sākas
ceesiis tgd psc, bija doma pasedet majas un pectam aizbraukt uz centru, bet izskataas ka nav jegas nedzert, jo ar savu sedinajumu tapat nekur neaizbraukshu
p.s. 1dien darbaa bus psc (smagaa shoferis)
p.s. 1dien darbaa bus psc (smagaa shoferis)
Jā smago šoferīšiem šodien grūti.bij fūre apstājusies priekšā manam ceļam,šis grib pabraukt malā,a nekā,nekust ne no vietas.
Var ar bembi sniegu šķūrēt,tik apstāties nav vēlams.RENIO rakstīja:Ziemas prieki tikai tagad sākas
kādēļ?
kā apstājies tā paliec šajos sniegos... - bet man vēl riepas ko līdz.. apstājos, bet pat neizspolēja - tapat kust uz priekšu...
Kādam jau sniegs ar jātīra,šodien nācās ar buferi sniegu stumt,lai mājās tiktu...RENIO rakstīja:kādēļ?
Ko dariit? Ir iedzerts un gribas uzpiipeet bet vispaar es nepiipeeju jau 4 gadus
Pa LNT iet reciga filma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …