E36.lv sabrauciens Jelgavā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- chevron_right
tad tomēr tas bij tavs bmw kuru redzēju (braucot garām pa Rīgas ielu) pēc 23.00 pie čillenesV1Beta rakstīja:Kaadas jums ir riepas ja taa sliid ? Man pa so tiiro sniegu japuulaas, lai kaartiigi samestu
Biju pie Valdekas ap 22:30 un viens e39 tikai izbrauca cauri.
mhm, jaunas, kātad, vairs jau ne, pirms 2 mēneši vēl bijRVS rakstīja:Normālas jaunas ziemenes bez naglāmV1Beta rakstīja:Kaadas jums ir riepas ja taa sliid ? Man pa so tiiro sniegu japuulaas, lai kaartiigi samestu
jap, tas bija mans.aigarzzz rakstīja:tad tomēr tas bij tavs bmw kuru redzēju (braucot garām pa Rīgas ielu) pēc 23.00 pie čillenesV1Beta rakstīja:Kaadas jums ir riepas ja taa sliid ? Man pa so tiiro sniegu japuulaas, lai kaartiigi samestu
Nē. saņemies un uztaisi. Tikai šaubos vai šādā salā kāds līdīs no mājas ārā.
Nu jā, laiciņš gan ir vēss vakaros, maigi sakot
Nu labi, var jau mazliet sagaidīt kad paliks siltāk....
Nu labi, var jau mazliet sagaidīt kad paliks siltāk....
Kas jums pret laiku , laiks ir Ok .
To ka nevien negrib , list no majas ara .. ta jau ir cita lieta ..
To ka nevien negrib , list no majas ara .. ta jau ir cita lieta ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Man pagaidaam veel nav ar ko liist no taas maajas aaraa
Un ar kaajaam es pa slinku skriet liidz rimiitim
Un ar kaajaam es pa slinku skriet liidz rimiitim
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ja būs ārā plusos tad aprīļa sakumā varam uzrikot vienu pavasara open season sabraucienu
Hei šovakar kāds nedomā izlīst Jelgavas ielās ap 22:00? Ja nu kas varētu saskrieties pie Rimīša
Būšu ar aigarzzz tajā galā ap 22:00
Šodien ievērots ka varētu šā gada pirmon tikšanās vietu rīkot pie Trīsvienības baznīcas, starp čaksti un Unibanku ir labs stāvlaukums
Būtu iegājis ātrāk forumā, būtu ar piebraucis... :)RVS rakstīja:Hei šovakar kāds nedomā izlīst Jelgavas ielās ap 22:00? Ja nu kas varētu saskrieties pie Rimīša
Tu domā tas nelielais, kas ir bruģēts vēl?Šodien ievērots ka varētu šā gada pirmon tikšanās vietu rīkot pie Trīsvienības baznīcas, starp čaksti un Unibanku ir labs stāvlaukums
Nu ko lai saka, ielās valda klusums un miers sapratām, ka labāk braukt mājās iedzert aliņuAureora rakstīja:Būtu iegājis ātrāk forumā, būtu ar piebraucis... :)RVS rakstīja:Hei šovakar kāds nedomā izlīst Jelgavas ielās ap 22:00? Ja nu kas varētu saskrieties pie Rimīša
Nu vo gadās, mums jau ar šī doma radās tik pēdējā brīdī
Doma jau laba, tur tas stāvlaukums tiešām ir labsKV_ rakstīja:Šodien ievērots ka varētu šā gada pirmon tikšanās vietu rīkot pie Trīsvienības baznīcas, starp čaksti un Unibanku ir labs stāvlaukums
es slims, nesanāk nekur izbraukt. :sad_panda:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Hmm nu jau tuvojas aprīļa sākums, vajadzētu pamazām štukot, kad tieši varam uzrīkost open season sabraucienu.
A un cik zināms, Orkāns ar jau ir parādījies uz ielām
Takā dodiet ieteikumus, kādā datumā kurš var un ap cikiem
Manuprāt labākais variants būtu piektdienas vakars vai sestdiena.
Pats tieku 05.04 , 13.04 , 20.04 šājos datumos vienalga cikos bet pārējos tikai pēc 20:00 izņemot 12.04
Pats tieku 05.04 , 13.04 , 20.04 šājos datumos vienalga cikos bet pārējos tikai pēc 20:00 izņemot 12.04
jā uz priekšu 13.04. nosvinēsim manu dzimeni pie reizes
Vo ir velviens iemesls
20.04??? toč zini?RVS rakstīja:Hmm nu jau tuvojas aprīļa sākums, vajadzētu pamazām štukot, kad tieši varam uzrīkost open season sabraucienu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- chevron_right