Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 403
- 404
- 405
- 406
- 407
- …
- 2228
- chevron_right
Ruu es tevi varu iepriecinat. uz dzimto ciematu liks asvaltu
varesi braukt ar gludekli nakamreiz

Šodien drifta treniņi, kāds brauks? Vajadzētu savākties pie mm. :)
Tas ir forši. Kad braukšu pie viņa ciemos, varēs vismaz normāli aizbraukttaureens rakstīja:Ruu es tevi varu iepriecinat. uz dzimto ciematu liks asvaltuvaresi braukt ar gludekli nakamreiz
![]()
bet atcerēsimies, ka arī powerā visi krutie ēdieni tipa pasniegti ar alumīnija karotēm un bļodāmbendzingalva rakstīja:jā, no kičas pa taisno, tādas bildes pat super, duper studijā, diez vai uztaisīs.
Radās jautājums - ir Pioneer maģītis ar nolokāmo panelīti, bet panelis nereaģē ne uz ko. Ieliekot CD skan, bet neko nevar saregulēt, jo panelis nefunkcionē
Jautājums - vai ir vērts kaut ko remontēt? Vai labāk netērēt laiku un enerģiju un viņu uzreiz utilizēt? 
Izskatās, ka būšu sadūris riepu :( No rīta bija galīgi pusmīksta, knapi līdz staķikam tiku uzpumpēt. Tagad jau skatos, ka atkal ir mazliet panācis gaiss ārā. Varbūt ir zināms labs serviss purčika rajonā, kur pa nelielām naudām varētu apskatīties, kas tur noticis un sataisīt. Cik aptuveni tas varētu izmaksāt?.
kāds varbūt var izkārtot uz 6dienas biķernieku pasākumu divas ieejas uz dalībnieku zonu vai kāda citā interesantā vietā.
coupe 2.8
šleife beigta... atrodi ebay slefu tam magjim un nomaini pats, a savadak kadi lati 15 bus ja nesiis kkur remontēt... tikko biji viss tas pats ar kenwood maģiti...marux rakstīja:Radās jautājums - ir Pioneer maģītis ar nolokāmo panelīti, bet panelis nereaģē ne uz ko. Ieliekot CD skan, bet neko nevar saregulēt, jo panelis nefunkcionēJautājums - vai ir vērts kaut ko remontēt? Vai labāk netērēt laiku un enerģiju un viņu uzreiz utilizēt?
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Esmu pietiekami tizls šādos jautājumos...
Tā šleife ir kur jāmeklē - maģītī vai panelī? 
šleife savieno maģi ar paneli.
http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=324 ... omagnetola
ko sakat par šādu maģīti ? diski man nav vajadzīgi. vecais maģis vienu jau apēda un 2 saskrāpēja
ko sakat par šādu maģīti ? diski man nav vajadzīgi. vecais maģis vienu jau apēda un 2 saskrāpēja
vecāki pasūtīja tv Philips 32PFL3258H, tagad ir vēl vecais ar dekoderi, bet jautājums tāds, jaunajā ir MPGE-4, cip dekoders, jaunajā tv ir vieta tajai dekodera kartei, jautājums tāds varbūt kāds zin vai vajadzēs pirkt to moduli kartei??
cerams ka sapratāt.
cerams ka sapratāt.
Tev gan jau vajadzēs CAM moduli, ko liek iekšā tajā kartes caurumā un tad bez nekādām problēmām var skatīties, savādāk man liekas, ka jāslēdz klāt dekoders.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
paldies
varbūt ir zināms kāds internetveikals kur vajadzīgo varu nopirkt?
varbūt ir zināms kāds internetveikals kur vajadzīgo varu nopirkt?
Šeit ir tas, ko piedāvā lattelecom http://www.lattelecom.lv/majai/virszeme ... /iekartas/
Domāju, ka vari ņemt to, jo diži lētāk nekur nedabūsi ja neskaita ebay, tikai tur var arī iegrābties.
Domāju, ka vari ņemt to, jo diži lētāk nekur nedabūsi ja neskaita ebay, tikai tur var arī iegrābties.
It's all about the win
Burns rakstīja:vecāki pasūtīja tv Philips 32PFL3258H, tagad ir vēl vecais ar dekoderi, bet jautājums tāds, jaunajā ir MPGE-4, cip dekoders, jaunajā tv ir vieta tajai dekodera kartei, jautājums tāds varbūt kāds zin vai vajadzēs pirkt to moduli kartei??
cerams ka sapratāt.
man bija līdzīgi ar philips ambilight!
Nopirku, nopriecājos, ka nu tikai atnāks operators, ieštepselēs cam moduli un bez visātiem dekoderiem-estētiski smuki!
Fail's sanāca momentā, kad operātoram konkrētā philips modelim nebija pieejami šie cam moduļi un teica, lai pats tos i-neta veikalos meklēju!
Iedeva gan nosaukumu, bet es priekš tādiem sīkumiem neatradu laiku
njām bez tā dekodera tomēr būtu sterilāk, bet tad jau redzēs vajadzēs to CAM moduli no lattelecom pa 26ls paņemt varūt aizies 
Varbut kads zin pateikt, ka ir ar e46, vai vinam rezeves ritenis nak tads pats ka visi 4tri uz auto , vai ari blekkinieks? 
E46 nāk "sardele", t.i., šauarais rezerves ritenis, bleķinieks. Protams, var būt izņēmumi 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 403
- 404
- 405
- 406
- 407
- …
- 2228