Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 406
- 407
- 408
- 409
- 410
- …
- 2228
- chevron_right
Viņš nevar būt nenoņemams. uzmetot aci tā varētu likties! es savam arī nozāģēju. lai viņu nonjemtu visa pakaļa jānojauc.Orkaans rakstīja:Ved to balku ar aakji man un es tev iedoshu normaalu orgjinaalo balkuKopcis rakstīja:Tur jau tā problēma , ka nav noņemamais, jo cik skatijos viņš ir klāt pie tā stieņa aimugurējā, kas tur pašu bamperi, viņš neņemas un neskrūvējas nost.Orkaans rakstīja:Ja neatstaasi aarpus bufera kaadu nenozaagjeeto dalju ,tad neviens neko neteiks!
Bet kur probleema vinju nonjemt akuraati?????
Kāds pazīst meitenes, kas strādā lidostā "Rīga" Laimas veikalā?

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
piekabes āķa uzlikšana tieši draud ar papildus traumām autiņam - vismaz e36 gadījumā tā ir, jo oriģināli maza grūdiena gadījumā triecienu absorbē amortizatori, kas tur bamperi. Ar piekabes āķi sitiena gadījumā auto uzreiz dabū pa lanžeroniem.
Ljoti pareizi !
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Varbūt kāds nav pamanījis šo topiku un arī vēlas pievienoties ??? Jo vairāk, jo jautrāk un lētāk
Vēl var pieteikties. Lēksim 26.jūnijā pēc 20:00
viewtopic.php?f=24&t=1904&start=40
Vēl var pieteikties. Lēksim 26.jūnijā pēc 20:00
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Varbut kadam ir Martinez telefona nr. un ir velme man vinu atsutit uz PM?
Paldies.Dabūts :)
Paldies.Dabūts :)
Sveiki! Varbūt varētu pastāstīt kur jelgavā/dobelē meklēt sakarīgus šrotus? Vajag pāris sīkumus.
pie Skrindas. visur citur cenas kosmosā.
Dobelē točna nav sakarīgu šrotu, pa normālām cenām
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
Tas ir visur.
Kā runāju ar vienu BMW šrota īpašnieku, konkrēti par e36 markas auto, ka tos viņiem jau vairs pat nav izdevīgi iepirkt, neko nevar uz viņiem nopelnīt, spārni un arkas jau sapuvušas. Gan jau tāpēc ceļ cenas pārējām daļām lai nepaliek vismaz uz nulles, ko nesanāk pārdot, to uz tolmetu.
Kā runāju ar vienu BMW šrota īpašnieku, konkrēti par e36 markas auto, ka tos viņiem jau vairs pat nav izdevīgi iepirkt, neko nevar uz viņiem nopelnīt, spārni un arkas jau sapuvušas. Gan jau tāpēc ceļ cenas pārējām daļām lai nepaliek vismaz uz nulles, ko nesanāk pārdot, to uz tolmetu.
Njam, biju Ozolniekos uz šrotu. Teica ka nekas pratīgs nēsot. Un laikam sāku saprast kā teica augstāk, ka nav vairs izdevīgi jo viss ir psc.
Kautgan liekas dīvaini ka šitāda ejoša mašīna un neko normāli nevar atrast priekš viņas...
Kautgan liekas dīvaini ka šitāda ejoša mašīna un neko normāli nevar atrast priekš viņas...
kutinai der brille no kompota? Man kka sajaucies viss prata ka tur bij ar to deresanu,kas kuram modelim bij vienads 
coupe 2.8
Cik atminos, purniņš kūtiņai, sedanam un kompaktam bija vienāds.
Liels paldies,tgd atcerejos,atskiras pagriezieni un sparni kupejai.
coupe 2.8
Hmm man rodas viens jautajums! Vai gadijuma nav gaidams masveida e36.lv foruma pieaugums? Jo skatos, ka sakusi lenam pariet uz kutinam
kaut ka sovasar aktualizejusies kutinu tema 
coupe 2.8
Nu nebùtu slikti!!!
Man bija kūtiņa pirms tas vēl bija stilīgi 
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
man paliks kupeja.
Es no kupejas labprāt pārietu uz kūtiņu. patīk kūtiņas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 406
- 407
- 408
- 409
- 410