Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 2228
- chevron_right
man cota nevelk uz jokiem jo termometrs tiko paraadiija 38.7
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
ha ha ha! Nu tu gan!dogMa rakstīja: Tak necepies, viss čikiniekā Ja redzētu mani sapnī, tad tur nav 2 domu - nozīmētu, ka gribi būt mana mauka
Kadam ir kada informacija, cik maksa un kadi noteikumi, 1 vai 2 vietas uz tralla no vacijas?
Iepirku TopGear Latvija žurnāla pirmo numuru - Tagad krietni padomāšu, vai maz ir vērts naudu AutoBildam tērēt.
laikam bus ar janoperk!
kas tur ir tik labs?
Vnk interesants žurnāls, ar interesantiem attēliem un tekstiem. Ā, un vēl - E30 M3 Hamonda tests un jaunā 3er sērija
radās duma doma,varbūt kāds no spečukiem spēs remdēt manu
a kompotā tīri fiziski varētu ielikt sedana vai kupejas paneli un saslēgt tā lai viss pa smuko un vēl pie tam strādā!
a kompotā tīri fiziski varētu ielikt sedana vai kupejas paneli un saslēgt tā lai viss pa smuko un vēl pie tam strādā!
coupe 2.8
a kompota durvju apšivkas saderētu ar kupejas/sedana paneli?, vai durvis varētu normāli aizvērt vai panelis jāpielāgo
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Mļa, atkal sniegs ārā!
da tas laiks vispār kaut kāds nepastāvīgs....
bļin šodien nereāli slidens tas sniegs! Ap 8:00 braucu uz darbu,domāju ša paslidināšos,bet beigās to vien darīju,ka vācu autiņu! Varbūt vnk vairs braukt nemāku,rokas līkas palikušas,bet nu domājams,ka nokusīs un drīz jau pavasaris,kkur dzirdēju,ka marta otrajā dekādē sākšoties pavasaris!
coupe 2.8
un vakar man bija plans vel izdzit beidzot auto no garazas un kadu likumu pa rajonu izmest bet laikam atcelas del ta sniega
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... glelh.html
kads nav bijis shito BMW skatiities..? parak sterils izskatas..
kads nav bijis shito BMW skatiities..? parak sterils izskatas..
Sveiks.
Labāk šo ziņu liec iekš šī topika:
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=3&t=366
Bet tā šis eksemplārs izskatās ļoti labs! Vismaz no ārpuses
Labāk šo ziņu liec iekš šī topika:
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=3&t=366
Bet tā šis eksemplārs izskatās ļoti labs! Vismaz no ārpuses
UZMANĪBU LŪDZU - šonakt man tika nozagts mans m bamperis ar visu nummura zīmi!!!! [HH-5409]
Ja kāds ierauga sludinājumos ka pārdod uutt lūdzu padodiet man ziņu!!!!!
Ja kāds ierauga sludinājumos ka pārdod uutt lūdzu padodiet man ziņu!!!!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Представляете, как было
бы классно, если бы и
женские киски тоже
мяукали, когда
проголодаются.
бы классно, если бы и
женские киски тоже
мяукали, когда
проголодаются.
šodien pamanīju,ka ārā ir +48 grādi! un galvenais,ka kad pastāv,pielaid rāda kkādu +10 un pēc laika skaties,ka temperatūra sāk kāpt! VTF? devējs sagājis sviestā? P.S. stāv tas no dogMa DIY pašlodētais,gadu nogāja bez problēmām! Pat palīdu apakšā,domāju moš dzesēšanas šķidrums tek virsū,jo nav tuneļa un devējs pielikts ar savilcēju +- tai vietā kur viņam jāstāv! bet šinī draņķa laikā tur viss slapjš un nevar saprast vai tas ir sniegs vai dzesēšanas šķidrums!
coupe 2.8
Man viņš vispār nekāpj, bet vajadzētu, jo atrodas ļoti siltā vietiņā, tāpēc 100% zinu, ka tur temperatūra jau sen pārsniedz to, ko rāda OBC
Šodien uzrakstīju atlūgumu! esmu priecīgs!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …