Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 414
- 415
- 416
- 417
- 418
- …
- 2228
- chevron_right
Vnk skaties visus 1.8is - 2.8 un kurš Tavā budžetā izskatās labi saglabājies, to arī brauc skatīties.Siikaizs rakstīja:Nu budžets nav pārāk liels,jo pats nepelnu,bet kaut kā mēģināšu salietViens pacančiks teica,ka 1,6 rijot tik pat,cik 2.5,bet nezinu vai var ticēt viņam.
Neizskatās,kad pa 650ls kaut kas prātīgs tirgojas 
Nu ar tādu budžetu tur toč nekas labs nesanāks, vrb kāds 316i vai 318i.
džeki izpalīdzat!
ir kāds, kas draudzējas ar fotoshop?
vajag pāris bildēs e36 krāsu pamainīt, lai redz kā izskatīsies pēc krāsošanas
ir kāds, kas draudzējas ar fotoshop?
vajag pāris bildēs e36 krāsu pamainīt, lai redz kā izskatīsies pēc krāsošanas
Priekš pirmā autiņa būtu normāli.uteo rakstīja:Nu ar tādu budžetu tur toč nekas labs nesanāks, vrb kāds 316i vai 318i.
Miglinieku vāciņi.... tikai uz TA nepieciešams!
pm
pm
ir plkst. 5:36 un esmu mājās. why not
šodien var braukt apskatīties sporta spēles ja pats nepiedalās?
šodien var braukt apskatīties sporta spēles ja pats nepiedalās?
Apsveicami
Tagad zināsim, kas esi 
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cxncf.html Iesākumam derēs... Ja rokas no pakaļas neaug, var uztaisīt pat ļoti labu braucamo.uteo rakstīja:Nu ar tādu budžetu tur toč nekas labs nesanāks, vrb kāds 316i vai 318i.
Par to 1.6 un patēriņu - M43 motoram 7l uz 100km pa štrāsi(varbūt pat mazāk, ja viss dzinējam ir kārtībā) var dabūt... Tā kā baigi kosmisks tas patēriņš jau nu nav, ka jāsalīdzina ar 2.5.
m43b16 vidējais patēriņš ir zem 7l uz simtu un motoram vēl vis nav savests kārtībā.
Daudz gan jūs tur esat bijušiSveiki, vakar nopirku savu pirmo BMW un tā sanāca ,ka pat šodien trāpiju plazā uz meetu.
Patīkama un izpalīdzīga publika :)
varu piedāvāt savu 316i ar svaigu skati izietu nevis nopirktu!Nixon rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cxncf.html Iesākumam derēs... Ja rokas no pakaļas neaug, var uztaisīt pat ļoti labu braucamo.uteo rakstīja:Nu ar tādu budžetu tur toč nekas labs nesanāks, vrb kāds 316i vai 318i.![]()
Par to 1.6 un patēriņu - M43 motoram 7l uz 100km pa štrāsi(varbūt pat mazāk, ja viss dzinējam ir kārtībā) var dabūt... Tā kā baigi kosmisks tas patēriņš jau nu nav, ka jāsalīdzina ar 2.5.
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Vakar nopirku jaunu portatīvo ar W8 un touch, iespaids tiešām ir galīgi mainījies, super pc, tikai jāpierod vēl.. BET gribēju ielikt šodienas e36.lv lapā, šis viņu sagriež uz vienu pusi, ķip sagriezu otrādāk un tad ieliekas ar otrādāk 
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Forši, vari izbaudīt W8 būtību, lai gan, ja ekrāns nost neņemas, tad varbūt nemaz tik ērti nav.
Ir tā, ka vakar aizgāju uz veikalu un prasu - kurš pc ir nopērkams ar W7, viņš parāda mazo 10'' laptopu un prasa, kapēc es vispār gribu W8.. izstāstiju savu bēdu, cik biju redzējis W8, ka liekas, ka kkāds bērniem domāts tas Metro style, tad viņs man parādija, ka reāli ar vienas pogas kustību tu vari ieiet tieši tādā pašā skatā kā W7 izņemot starta pogu, pārvaldīt programmas utt, pilnīgi izmainijās domas un tad kad redzēju kā tas viss notiekas uzreiz sapratu, ka vajadzēs arī touch.. reāli ir ērti, pat bez noņemama ekrāna. pelīti vispār nevajag. Esmu tiešam laimīgs un salīdzinoši lēti dabūju, pateicoties milzīgajai atlaidei

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Beidzas man "laba" degviela un ieleju 98...
Kāda liela atškiriba kad auto pieleits normala degviela 
Lūdzu jūsu palīdzību. Šodien pus dienu nočakrējos un auto nelec, dzirkstele ir, benzīnu padod, viss zaļums no kontaktiem notīrīts, itkā viss izdarīts, bet nekādas dzīvības pazīmes. Varbūt ir kādi ieteikumi? 
Bez kompja piesleegshanas buus gruuti uzmineet!
Es saaktu ar to ,ka pieliktu citas smadzenes pameegjinaat
Es saaktu ar to ,ka pieliktu citas smadzenes pameegjinaat
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 414
- 415
- 416
- 417
- 418
- …
- 2228