Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 418
- 419
- 420
- 421
- 422
- …
- 2228
- chevron_right
Nesaku ,ka es esmu baigais kraameetaajs ,bet riepas duumo diezgan biezhi un tahometrs galaa atduraas arii vismaz reizi dienaa 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
es jau ne uz vienu konkrēti, bet izlasot pēdējās 2 lapas sanāk ka puse ir no f1 un otra no wrc.
Puse vienkārši cenšas lai zirgu stallis nenomirst garlaicībā. Cik esmu novērojis, tad mašīnas kas tiek pārslēgtas pie 2,5, tas n...ja neiet.
kūpināšana tas ir kas? stāvēšana un riepu smirdināsana? kaut ko jau par bērnudārzu teicu ja? 
Kurš vēlās iedzert garšigu alu un sapulēt man priekšējos lukturus
viss nomatējies 
Skatos mums te pareizais Opiitis uzradiesyanks rakstīja:kūpināšana tas ir kas? stāvēšana un riepu smirdināsana? kaut ko jau par bērnudārzu teicu ja?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
e36 prieksheejie lukturi nepuleejas!!! Ja nu vieniigi vinji nav kjiinas tuuuuuninga izstraadajumirews rakstīja:Kurš vēlās iedzert garšigu alu un sapulēt man priekšējos lukturusviss nomatējies
kāds opītis. riepu kūpināšana stāvlaukumā ir sūds, pajāt cik ir gadi
es prasu vēlreiz cik no jums izbrauca trasē?
Pēdējais labojis yanks - 02 Jūl 2013, 21:56, kopā labots 1 reizi.
cērija oksīds, ja pareizi atceros. tikai zils var palikt nopulējot kkoOrkaans rakstīja:e36 prieksheejie lukturi nepuleejas!!! Ja nu vieniigi vinji nav kjiinas tuuuuuninga izstraadajumirews rakstīja:Kurš vēlās iedzert garšigu alu un sapulēt man priekšējos lukturusviss nomatējies
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
yanks rakstīja:cērija oksīds, ja pareizi atceros. tikai zils var palikt nopulējot kkoOrkaans rakstīja:e36 prieksheejie lukturi nepuleejas!!! Ja nu vieniigi vinji nav kjiinas tuuuuuninga izstraadajumirews rakstīja:Kurš vēlās iedzert garšigu alu un sapulēt man priekšējos lukturusviss nomatējies
un pusķieģeli iesistu neizpulēsi
Man kautkā bija parliecba, ka priekšējos ar var sapulēt
es ar varētu ielikt bet ir tik video kur es kūpinu riepas 
tie visi standarta pulēšanas komplekti ir paredzēti plastmasas lukturiem 
orkāns vienīgais jautājumu saprata? 
kāds var pateikt kā aprēķināt līzingā pilnu cenu ? tie kakulatori nekam neder
cena ir 300ls. pirmā iemaksa 10% un termiņš 12 mēneši. firma ir LATEKO.
tiem kas kaut ko grib dirst par manu maka saturu var neko neteikt.
cena ir 300ls. pirmā iemaksa 10% un termiņš 12 mēneši. firma ir LATEKO.
tiem kas kaut ko grib dirst par manu maka saturu var neko neteikt.
Rēķinot ar šī brīža procentu likmi vajadzētu būt ap 330 ls, ja pērc nomaksā. Ja ņem vnk kredītu tad procenti lielāki.
Pēdējais labojis Linda - 02 Jūl 2013, 22:16, kopā labots 1 reizi.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
330 liekas kaut kā naivi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 418
- 419
- 420