Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 424
- 425
- 426
- 427
- 428
- …
- 2228
- chevron_right
Ja tiešām tie ir V1Beta posti, tad āmen!! Tik negatīvs cilvēks, ka pat vārdu trūkstAgnis rakstīja:atļaušos pārnest no Puikaa's topika uz šejieni, lai neveidojas offtopic![]()
Ruu, tu uzmanies, ar V1beta joki mazi - paskat kā powera jelgavas topikā spridzinaRuu rakstīja:V1beta - Tevi jau ne tikai šeit nodirš, tā kā forumam man liekas te nekāda sakara.![]()
![]()
http://www.bmwpower.lv/search.php?conte ... type=users
es esmu krutais. ja man kas nepatīk, izkāpju no mašīnas un nolamājos vai iedodu purnā, ja vajadzīgs. vismaz uzreiz tāds apkārtējo respekts parādās es nesaprotu kā jūs samierināties, ka jums uz galvas dirš ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Esmu par 99,9% pārliecināts ka tas ir V1beta 
- dir**nās ar Djjysu uzmetēju topikā
- šķūninga priekšējo lukturu tirgošana utt
- čīkstēšana par visu iespējamo (menti, ceļi utt)
- tā dubļainā piebraucamā ceļa bilde figurēja arī šeit, esmu diezgan pārliecināts
- brauc ar 2.0 e36 kupeju
- par to spidometra ķeršanos arī kaut kas bija
kāda iespēja ka tas ir kāds cits?

aa, vēl šitais labs
- dir**nās ar Djjysu uzmetēju topikā
- šķūninga priekšējo lukturu tirgošana utt
- čīkstēšana par visu iespējamo (menti, ceļi utt)
- tā dubļainā piebraucamā ceļa bilde figurēja arī šeit, esmu diezgan pārliecināts
- brauc ar 2.0 e36 kupeju
- par to spidometra ķeršanos arī kaut kas bija
kāda iespēja ka tas ir kāds cits?
aa, vēl šitais labs
kam pieder tas skaļais sarkanzaļais seksīgais hameleons ?
Ka tik savilkt paraleles ar kaadu citu un nodirst mani talak. 
Nebrinos, ka tauta muk prom, ja pat administracija dod ara visu iespejamo
sezonas noslegumaa un atklaasanaa visi taadi saldi, ka cukurs no ausiim birst. Kaa maajaas aiz datora ekraana, taa melnaa josta dirsanaa uzrodas. Un pirms ko topiijat par mani vai manu e36, daudziem vajadzeetu apiet apkaart savam un stipri paardomaat dziivi. 
Kaut kaa ari sejienes pratveederus nesatiku 333. Tikai zuze, klavins un inutag pienaaca. Tad galu gala kurs te ir interneta varonis ?
Nebrinos, ka tauta muk prom, ja pat administracija dod ara visu iespejamo
Kaut kaa ari sejienes pratveederus nesatiku 333. Tikai zuze, klavins un inutag pienaaca. Tad galu gala kurs te ir interneta varonis ?
paldies RONS, visādi izmeklējos bet neatradu kā to sistēmu sauc, tagad viss skaidrs 
Kāpēc man pieiet pie cilvēka, ja nemaz negribu ar viņu runāt?V1Beta rakstīja:Ka tik savilkt paraleles ar kaadu citu un nodirst mani talak.
Nebrinos, ka tauta muk prom, ja pat administracija dod ara visu iespejamosezonas noslegumaa un atklaasanaa visi taadi saldi, ka cukurs no ausiim birst. Kaa maajaas aiz datora ekraana, taa melnaa josta dirsanaa uzrodas. Un pirms ko topiijat par mani vai manu e36, daudziem vajadzeetu apiet apkaart savam un stipri paardomaat dziivi.
tu esi pirmais, kas manī saskata tikai un vienīgi negatīvo. varbūt pats esi tas negatīvais nevis es ?
pārsvarā lasu šeit tikai Jelgavas topiku. bet kad aiztiek mani, parādā nepalieku
pārsvarā lasu šeit tikai Jelgavas topiku. bet kad aiztiek mani, parādā nepalieku
vai tik tu V1beta nebiji kas bļāva par inteneta karējvjiem, tgd pats esi palicis par tādu. Es tev ieteiktu aiziet pie psihologa, izrunājies, pastāsti savu bēdu- ka viss tevi neapmierina un ja tu būtu pasaules valdnieks viss būtu savādāk- labāk 
BMW-Big Money Waste
Betuci ko tu te plosies ar viņiem. Muldēšanas topikos visiem ir pirksti pa gaisu. Bet joprojām neviens man nav spējis atbildēt uz parkingu topika jautājumiem
Poliuretāna topikā ar uzradās normāls jautājums-neviens neko nezin utt
Par pēdējiem notikumiem ar vienu adminu sapratu, ka blatošana ar nezināšanu te sit augstu vilni 
Pēdējais labojis yanks - 12 Jūl 2013, 08:22, kopā labots 1 reizi.
I know that feel bro 
V1beta - ja tu saki ka internets bla bla bla...satiekamies klatienē pastāsti tad visu savu sāpi par konkrētiem gadījumiem utt.
Kà saka tekstu battle viens pret vienu.
Vienkārši jau ir apnicis klausīties tikai no Tevis uzbrūkošus tekstus, protams tikai ne Jelgavjieku topikā, jo laikam tur jau visi tevi dzīvē zin un var satikt....
P.S. nav man bail ar Tevi satikties arī arpūs!
Kà saka tekstu battle viens pret vienu.
Vienkārši jau ir apnicis klausīties tikai no Tevis uzbrūkošus tekstus, protams tikai ne Jelgavjieku topikā, jo laikam tur jau visi tevi dzīvē zin un var satikt....
P.S. nav man bail ar Tevi satikties arī arpūs!
Un yanks ja neviens neatbild par parkingiem tad jau laikam neviens par to nezinayanks rakstīja:Betuci ko tu te plosies ar viņiem. Muldēšanas topikos visiem ir pirksti pa gaisu. Bet joprojām neviens man nav spējis atbildēt uz parkingu topika jautājumiemPoliuretāna topikā ar uzradās normāls jautājums-neviens neko nezin utt
Par pēdējiem notikumiem ar vienu adminu sapratu, ka blatošana ar nezināšanu te sit augstu vilni
pats
Tu tak pateici to pašu ko es
V1beta nopirks 7`eri un visus jūs apdzīs 
Labi ar tevi runāt ir kā pret sienu, bet labā nozīmēyanks rakstīja:pats![]()
![]()
nu ka pret sienu ta pret sienu
man tas vnk tracina, ka ir miljons topiki kur par neko ir pierakstītas n-lapas, izvicinātas dūres pret monitoru un izbārstīti zīmuļi pa visu grīdu. Bet tad kad vajag uzzināt kaut ko vairāk par disku malu pulēšanu tā ir vakars uz ezera.
Skaidrs, ka sen jau vairs neceru uz tiem jautājumiem sagaidīt atbildi. Pats vienkārši vienā dienā ielikšu atbildi uz viņiem un vis.
Skaidrs, ka sen jau vairs neceru uz tiem jautājumiem sagaidīt atbildi. Pats vienkārši vienā dienā ielikšu atbildi uz viņiem un vis.
Ko konkrēti vēlies uzzināt par disku pulēšanu?
Yanks- Latvijā informācijas šārēšana ir pielīdzināma nieres ziedošanai un cik man zināms to neviens vēl nav atcēlis.
Lv ir pārāk maza, lai no forumiem kko izzelētu noderīgu.
Lv ir pārāk maza, lai no forumiem kko izzelētu noderīgu.
nepareizi tu mani saprati. Es taisni neko nevēlos uzzināt par disku malu pulēšanuRENIO rakstīja:Ko konkrēti vēlies uzzināt par disku pulēšanu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 424
- 425
- 426
- 427
- 428
- …
- 2228