Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 425
- 426
- 427
- 428
- 429
- …
- 2228
- chevron_right
SkarbiRons rakstīja:Yanks- Latvijā informācijas šārēšana ir pielīdzināma nieres ziedošanai un cik man zināms to neviens vēl nav atcēlis.![]()
Lv ir pārāk maza, lai no forumiem kko izzelētu noderīgu.
Vienam žēl šārēt nieri, otrs vnk. nezin, jo nav ar to saskāries. Kā arī LV ir pārāk maz cilvēku, kas ir iedziļinājies tādās niansēs, bet tāpēc ir arī internets, t.i., citas vietnes, kur informācijas šārēšana nav sodāmaRons rakstīja:Yanks- Latvijā informācijas šārēšana ir pielīdzināma nieres ziedošanai un cik man zināms to neviens vēl nav atcēlis.![]()
Lv ir pārāk maza, lai no forumiem kko izzelētu noderīgu.
nevar nepiekrist.dogMa rakstīja:Vienam žēl šārēt nieri, otrs vnk. nezin, jo nav ar to saskāries. Kā arī LV ir pārāk maz cilvēku, kas ir iedziļinājies tādās niansēs, bet tāpēc ir arī internets, t.i., citas vietnes, kur informācijas šārēšana nav sodāma
Ir arī tāda lieta, ka nezin pareizos atslēgvārdus, bet par jauno paaudzi piekrītu.. Visa informāciju, ko tagad var iegūt, reāli labu laiku atpakaļ ievietota, publicēta. Vismaz prieks, ka vispār ir tāda 
Agrāk jau bija altruista doma, ka varētu daudz noderīgu info vilkt no zināmiem resursiem un tulkot mūsu valodā, bet tas entuziasms apstājās pie tā, kad aptvēru, cik daudz tas info un ka tāpat nekad neatbildēsi ar to informāciju uz visiem jautājumiem
Agrāk jau bija altruista doma, ka varētu daudz noderīgu info vilkt no zināmiem resursiem un tulkot mūsu valodā, bet tas entuziasms apstājās pie tā, kad aptvēru, cik daudz tas info un ka tāpat nekad neatbildēsi ar to informāciju uz visiem jautājumiem
Renio, man ar tevi problēmu nav un arī esam tikušies uz īsu mirkli. Indivīdi kuriem ir problēmas, jau tik pat baidās no saules gaismas vai aizbildinās ar kaut ko vienmēr. 
dogMa varbūt vajag to DIY sadaļu kaut kā pacelt augstāk vai vairāk izcelt. Moš kādam kaut kas no tā visa izveido kādu smadzeņu rievu. Jo pēc daudziem foruma jautājumiem spriežot lielākā daļa viņu nav redzējuši. Un varbūt kāds kas kaut ko zin ar ieraudzīs un ko derīgu ieliks.
P.S. man gan vēl gads līdz pusmūžam bet kaut kā neuzskatu sevi vēl par veco paaudzi
P.S. man gan vēl gads līdz pusmūžam bet kaut kā neuzskatu sevi vēl par veco paaudzi
Par to pusmūžu - tas bija domāts tā, ka tagad tā informācija salīdzinoši maz jauna top :)
Jāpaskatās par to DIY sadaļu, kur varētu tā veiksmīgi iestutēt!
Jāpaskatās par to DIY sadaļu, kur varētu tā veiksmīgi iestutēt!
jaunākajam e36 ir 13 gadi - ko tur vēl jaunu kāds var uzrakstīt :)
kāda starpība cik vecs. galvenais, ka smuki 
To DIY nevar kaut kur lapas augšpusē iecelt? Tur kur it Portāls, Galerijas, BUJ utt?
Bļin, tūliņ jābrauc uz Tērveti, ja es vēl zinātu kur viņa ir
Jāved kaut kādi ārzemnieki 
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Var un tā arī darīsim
Varbūt ir kāds, kuram nav sveša angļu valoda un grib šo to patulkot?
Piešķirsim attiecīgu statusu forumā 
Ja ir kāds , rakstam PM man
nu ka lai pasaka - nekurienes vidū.
Caur Jelgavu neieteiktu braukt, ja tas ir iespējams. apmaldīsies.
BUJ tulkot?dogMa rakstīja:Var un tā arī darīsimVarbūt ir kāds, kuram nav sveša angļu valoda un grib šo to patulkot?
Piešķirsim attiecīgu statusu forumā
V1Beta rakstīja:nu ka lai pasaka - nekurienes vidū.![]()
kādā veidā?
haa haa viltnieks. te visa Lietuvas šoseja ciet un pilsētā satiksme eksistē uz apvedceļiem kas mainās ik pa laikam. 
Podziņa rakstīja:Bļin, tūliņ jābrauc uz Tērveti, ja es vēl zinātu kur viņa ir![]()
Jāved kaut kādi ārzemnieki
Waze: On, un problēmas atkrīt.
Hei, kas šodien notiek, uz olimpiju vai spici neviens nedomā braukt?
Kurinam, kurinam
Kāds no forumiešiem nevar uztaīst kompim (pc) diagnostiku. Izrubijās elektrība un nevar vairs ieslēgt 
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 425
- 426
- 427
- 428