Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 426
- 427
- 428
- 429
- 430
- …
- 2228
- chevron_right
atrauj no strāvas. pāris reizes nospied ieslēgšanas pogu. spraud vadu un mēģini slēgt iekša. ja neslēdzas tad viskkas var būt pipec
Ruslans dara pāri. Vai nu ka Jolcina jāģērbjas līdz metāliem vai ratstyle. Nezinu ko darīt. Help. :(
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
cits auto 
Richus rakstīja:Kāds no forumiešiem nevar uztaīst kompim (pc) diagnostiku. Izrubijās elektrība un nevar vairs ieslēgt
man analogā situācijā nobeidzās barošanas bloks!
Nesen jaunu nopirku to bloku, ja būtu bloks pie vainas tad vinš nepadotu strāvu, bet kad slēdzu iekša visi ventelātori griežas. Sajūta tāda ka ram nebūtu, melna bilde un viss. Šodien vedīšu pie meistara.man analogā situācijā nobeidzās barošanas bloks!
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
ja ventilatori griežas un neiet nekas, es savas likmes lieku uz CPU.
ar beigtu ramu man sanācis ieslēgt kompi. tikai tad visādus kļūdu paziņojumus rāda.
ar beigtu ramu man sanācis ieslēgt kompi. tikai tad visādus kļūdu paziņojumus rāda.
Paskaties pie proča kondiskas vai nav kādi sapūtušies.
http://m.tvnet.lv/article/471263
Viens mūsējais brauca tieshi nakamajā auto aiz crasha, pilnīgs chau kas tur darījās!
Viens mūsējais brauca tieshi nakamajā auto aiz crasha, pilnīgs chau kas tur darījās!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Uz jūrmalas šosejas redzēts lamborghini murcielago, centos turēties astē kā vien varēju, skaists agrigāts. 
Tikko no daugavpils, pēdējo ~40h laikā gulēts max 50min
Laikam jāiet gulēt, a to braucot atpakaļ likās ka visas ceļa malas pilnas ar kaut kadiem jenotiem un ežiem utt
Laikam jāiet gulēt, a to braucot atpakaļ likās ka visas ceļa malas pilnas ar kaut kadiem jenotiem un ežiem utt
kas tad tev tu jau tikai seedeeji pasazhier benkjiiAgnis rakstīja:Tikko no daugavpils, pēdējo ~40h laikā gulēts max 50min![]()
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Interesanti, ka «Baltas» dati liecina, ka jaunāka izlaiduma BMW auto vadītāji ir piesardzīgāki. Jaunāko BMW modeļu īpašnieki izraisa ceļu satiksmes negadījumus par 15% retāk nekā vecāka izlaiduma BMW autovadītāji.
Protams,tak Latvija ir pilna ar Keniem Blokiem
Protams,tak Latvija ir pilna ar Keniem Blokiem
intresē vai manuālā lūka ar kaut ko atšķiras no elektro lūkas? Elektro lūkai visas troses ierūsējušas un vienīgā pagaidām tuvumā esamā ir manuālā.
gruzs rakstīja:intresē vai manuālā lūka ar kaut ko atšķiras no elektro lūkas? Elektro lūkai visas troses ierūsējušas un vienīgā pagaidām tuvumā esamā ir manuālā.
šonakt neviens nebraukājas pa rīgu? varētu saskrieties, uzpīpēt 
Pēdējais labojis TheGatis - 15 Jūl 2013, 00:00, kopā labots 1 reizi.
Kurinam, kurinam
Uzmochi kads sarakstu kas janjem plug & play komplektaa 2.8 motoram. Jalaiz pakal bet nu gribu parliecinaties vai visu esmu sarunajis! 
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
viss atkarigs, kads motors tev tagad ieksa, bet pa lielam, motors ar vadiem, vadibas bloks, gmm, noteikti vel kaut kas, paskaties, topika pie tehnikas - dzineji.
Rakstu no mob, aivainojos par garumzimem.
Rakstu no mob, aivainojos par garumzimem.
Cik es zinu, tad tas ir iespējams, viss ir iespējams, ja zin kā.gruzs rakstīja:nu es domāju, vai varēšu izdarīt tā, ka izravēšu to manuālo ručku un ielikšu tur elektro motoru?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 426
- 427
- 428
- 429
- 430
- …
- 2228