Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 2228
- chevron_right
Nejauši pamanīju, ka man jau gads un divas dienas šajā forumā... Ātri gan laiks paskrējis...
viens no onkām
Par pāris stundām vecāks par tevi. Eh tu, maziņais...Agris rakstīja:viens no onkām
nez vai te jāraksta, bet steidzami vaidzētu kādu padomu :( pa ceām uz latgali, nenormāli sāka smirdēt pēc beņas, bet tikai tad kad atver logu. Apstājoties sapratu ka tek piles sniegā... kas varētu būt un ko darīt? aa un lieki piebilst, ka benzīns krītās manāmi!
A no kurienes tek? No priekšpuses no bākas? Pirmais ko varu iedomāties - caura bāka.
Vēl manējam vienreiz bija problēma - taisot starteri, nebiju kārtīgi uzlicis trubiņu pie motortelpas (hm, pat neatceros kura un kur viņa gāja, bet ir tur tāda, gandrīz virspusē, nu un tad tur tecēja garām. Bet man gan caur pečku sāka riktīgi smirdēt..
Vēl manējam vienreiz bija problēma - taisot starteri, nebiju kārtīgi uzlicis trubiņu pie motortelpas (hm, pat neatceros kura un kur viņa gāja, bet ir tur tāda, gandrīz virspusē, nu un tad tur tecēja garām. Bet man gan caur pečku sāka riktīgi smirdēt..
zinu tikai paaris vietas kur var pilēt, ticamākais ka zem auto sofera pusē. moz kāds žņaugs nost vai.. bet lai tev varētu ieteikt ko labu vismaz aptuveni jāpasaka no kurienes tek . bet ticamākais ka jārauj līdz tuvākajam tankam- tas ir žņauga variantā
jā kaut kur zem motora vai tajā rajonā...bet caur pečku nesmird, tas ir diez gan dīvaini
tā jauns jautājums Cik aptuveni maksā jauns vai lietots motora dzesēšanas radiators (bmw 320i, 92.gads, automāts)? p.s. melnā līnija šodien
šodien gandrīz uzvārīts motors, jo kartona laiks ir beidzies, pie 140km/h slikti dzesē interesanti likās pie paaugstinātas temperatūras auto sāk samazināt ātrumu pats
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nē, tie skaitās VecbiedriAgris rakstīja:viens no onkām
Nav nekāds brīnums - samazinās siltumspraugas, motors sāk ķīlēt, kā rezultātā grūtāk un lēnāk griežas, ātrums samazinās.kompots rakstīja:šodien gandrīz uzvārīts motors, jo kartona laiks ir beidzies, pie 140km/h slikti dzesē interesanti likās pie paaugstinātas temperatūras auto sāk samazināt ātrumu pats
Ieteiktu meklēt jaunu. Ar lietotu var iegrābties. Cenu gan nepateikšu, nezinu.Lasmina rakstīja:tā jauns jautājums Cik aptuveni maksā jauns vai lietots motora dzesēšanas radiators (bmw 320i, 92.gads, automāts)? p.s. melnā līnija šodien
Lasmina rakstīja:tā jauns jautājums Cik aptuveni maksā jauns vai lietots motora dzesēšanas radiators (bmw 320i, 92.gads, automāts)? p.s. melnā līnija šodien
es avam iepriekšējam 323 '97 pirku jaunu pa 70ls! Tas bija pirms aptuveni 3gadiem!
Videejaa cena benziinieka jaunam radiatoram ir ap 40Ls
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu jā automātam laikam dārgāk...tagad sāku nožēlot ka izvēlējos automātu
tas jau nekas ka tomāts...Lasmina rakstīja:nu jā automātam laikam dārgāk...tagad sāku nožēlot ka izvēlējos automātu
jaunu meklē vai labu lietotu?
Vinji ir vienaadi!!!Lasmina rakstīja:nu jā automātam laikam dārgāk...tagad sāku nožēlot ka izvēlējos automātu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 2228