Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 433
- 434
- 435
- 436
- 437
- …
- 2228
- chevron_right
Brauktu bet di3mžel pasei termiņš beidzies :fck:
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Bilde no 2007 gada. 
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Jā, bilde veca
cik skatījos pēc csdd datiem, tad mašīna vēl pat nav norakstīta 
Kāds nezin, kur varētu dabūt 2.3 preludes motoru, varbūt kādam ir? SS'ā visi jau nopārdoti vai telefons vienkārši atslēgts.
Cik atceros, tad meitene bija pie stūres, tas ir @dubultu statoil 
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Vakar braucot sāka ik pa brīžiem iemirgoties (!) zīme spidometrā, par ko tā atbild?
Bremžu kluči nodiluši.
un man liekas, ka viņa vēl bez atļaujas bija apņēmusi to e36jenchs rakstīja:Cik atceros, tad meitene bija pie stūres, tas ir @dubultu statoil
gruzs rakstīja:Vakar braucot sāka ik pa brīžiem iemirgoties (!) zīme spidometrā, par ko tā atbild?
Nī, nī, par kluciem atbild šitā ir bremžu šķidruma līmenisuteo rakstīja:Bremžu kluči nodiluši.
Aaa, BMW tad ir divas zīmes, jo cik atceros Passat b5 bija tikai ar izsaukuma zīmi un atbildēja par klučiem/sķidrumu.
Jā, B5 ir tikai izsaukumzīme.
rakņājos pa netu un uzdūros tādai lietai kā kūtiņu spoileriem
tgd neliek mieru doma,ka man laikam a kko tādu vajag
tik es kkā esmu palaidies garām to vai tādi nāk arī OEM vai arī visi ir čainīzeru izdomājumi ar pirkstu debesīs. un vispār kur kko tādu varētu dabūt?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
coupe 2.8
Ir tādi OEM, Orkaans pāris gadus medija tādu spoileri un atrada, var redzēt uz viņa autiņa. 
sk. tātad tas aerodinamikas gabals ir baigais retums. hmm a ja pamēģināt no citām zemēm atsūtīt vai atvest. Japarokas dziļāk i-neta ārēs
coupe 2.8
Tepat pavisam nesen bija sludinaajums par kuutinju uz detaljaam un vinjai ar taads staaveeja virsuu! Kuutinja spainja kraasaa.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ta astite naca ka papild aprikojums uz e36 touringa tapat ka ari m spoguli
jo kuts naca ar m/paku + parastajiem spoguliem bet pa papild samaksu vareja tikt vel pie mikimaušiem kas sedanam ,coupe un compact naca jau m/packa iekša . astites uz 5 durvim bija ari ka papild ekstra
/bet ta, ir vispar mega reta ekstra
z-streetam ir tas spoileris uz tirdzinu
vismaz pagaiso nedel vel bija uz auto 
z-streetam ir tas spoileris uz tirdzinu
Latvijaa veel var iekjert pa leeto ja tirgotaajs nezin vinja cenu. Vai arii ja ir normaals tirgotaajs! Arzemju saitos par vinju prasa neadekvaatus ciparus.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
bm auto jau starta par vinu prasa neadekvatu ciparu

Kad veel straadaaju bemaa ,tad par jaunu prasiija ap 300ls
Starp citu vinjam ir viens paliels miinuss, pakalja autinjam regulaari netiira!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 433
- 434
- 435
- 436
- 437
- …
- 2228