Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 438
- 439
- 440
- 441
- 442
- …
- 2228
- chevron_right
D5 vienīgā vājība, ir kad var zem zobsiksnas palīst ceļiņsiksna, ja celiņsiksna plīst un tad jau pats zini kas un kā notiekāsOrkaans rakstīja:Gribu dzirdeet spechuku viedokli par VOLVO V70 D5 2004 gadaIr iespeeja par saldu ciparu iekjert
Kas viņam pa motoru?aarchijs rakstīja:Sveiki, tākā par e30 detaļām neko nezinu cik vērtas tad gribētu jums uzprasīt, varbūt kāds zin cik vērts ir oem mtech 2 e30 spoileris tāds kā bildē
jo kad biju uk tad bija pāris gadījumi ka itkā pa lēto varēju dabūt bet es skatījos tikai uz e36 detaļām.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
NEZINU, tā tikai bilde no interneta ar tadu spoileri par kuru es gribēju uzzināt infoGuncis rakstīja:Kas viņam pa motoru?aarchijs rakstīja:Sveiki, tākā par e30 detaļām neko nezinu cik vērtas tad gribētu jums uzprasīt, varbūt kāds zin cik vērts ir oem mtech 2 e30 spoileris tāds kā bildē
jo kad biju uk tad bija pāris gadījumi ka itkā pa lēto varēju dabūt bet es skatījos tikai uz e36 detaļām.
Kurš lietotājs tirgojās ar akumulatoriem?
Zinu ka te vairākas reizes jau ir teikts, bet negribas meklēt
Zinu ka te vairākas reizes jau ir teikts, bet negribas meklēt
1985 gada Subaru GL zapaska atradās interesantā vietā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
volvo 340 ari gaja zapaska motortelpa.
aiz smaga labu filmu deficīta sāku ķerties 90to gadu grāvējiem klāt. Šovakar I know what you did last summer
un 10 gadu laikā kopš pirmās filmas skatīšanās reizes biju piemirsis, ka tieši BMW e36 328i sedans melns ir arī vienā no galvenajām lomām
un interesanti ka visu laiku ar priekšējiem lukturiem deg kopā pavaroti rižie
nez, tas tā tik priekš filmas vai tiešām USA versijām tāda fiška bija 
Paliidziet luudzu tauta!!! Cik vareetu izmaksaat pirmaa regjistraacija 2002 gada 745 BMW ????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
domaju ka kadi 400 ls vizmaz bus 
Pazvani uz CSDD info, viņi Tev pateiks precīzi cik būs jāmaksā.Orkaans rakstīja:Paliidziet luudzu tauta!!! Cik vareetu izmaksaat pirmaa regjistraacija 2002 gada 745 BMW ????
Riitaa buus jaapazvana:)
Paldies
Paldies
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jap, @US gabarīti ir pagriezienos E36tajiem.Ridlihs rakstīja:aiz smaga labu filmu deficīta sāku ķerties 90to gadu grāvējiem klāt. Šovakar I know what you did last summerun 10 gadu laikā kopš pirmās filmas skatīšanās reizes biju piemirsis, ka tieši BMW e36 328i sedans melns ir arī vienā no galvenajām lomām
un interesanti ka visu laiku ar priekšējiem lukturiem deg kopā pavaroti rižie
nez, tas tā tik priekš filmas vai tiešām USA versijām tāda fiška bija
Cik varētu izmaksāt visa auto pārkrāsošana tādā pašā krāsā? t.i. nokrāsot jaunās detaļas (bamperi, spārni, sliekšņi/laikam jau jākrāso no abām pusēm), un kuzavs no ārpuses.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
ok, paldies par infodogMa rakstīja:Jap, @US gabarīti ir pagriezienos E36tajiem.
Kāds te nezin kur LV var uztaisīt aux/usb izeju oriģinālajam bmw maģim un cik tas varētu bleķot? Nākam 1dien dodos uz LV uz 2vām ned. , domāju paķert sievas e46tā cd maģi līdzi. Zb jau tos cd un rādži klausīties. 
šovakar nebij ko darīt , pazvanija čoms piedāvāja uz poligonu aizlaist pamēģināt ko 1.6 spēj 
un kas bija? 
un kā tu domā ?LoyC rakstīja:un kas bija?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 438
- 439
- 440
- 441
- 442
- …
- 2228