Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 444
- 445
- 446
- 447
- 448
- …
- 2228
- chevron_right
laabs
Ne vienmeer tilpumam noziime

Pieļauju tikai divas varbutibas... Vai nu blive pārāk sūdiga tam otram starp stūri un sēdekli vai smagi pabraukts... 
bet taa pat,pashapzinja paceelaas 
Nu vairak pasmejos, bet jaa.. 
Bet nu kāpēc skrien ja jau sajūga slīd...
vai ātrumā neko nevarēja izdomāt...
Bet nu kāpēc skrien ja jau sajūga slīd...
Tikko , apmēram 10 km nobraukti bez sajūga 
Citāts no tvnet
Izrādās, ka kaņepju šķiedras iekšējā apdarē nolēmuši izmantot «BMW» ražotāji - «i3» automašīnā no kaņepju šķiedrām plānots veidot durvju paneļus.
Un veel saka ka kanjepiite slikta
Izrādās, ka kaņepju šķiedras iekšējā apdarē nolēmuši izmantot «BMW» ražotāji - «i3» automašīnā no kaņepju šķiedrām plānots veidot durvju paneļus.
Un veel saka ka kanjepiite slikta
Mavashi
Kāds ir zvanījis šim lietotājam un interesējies par viņa piedāvātajām detaļām un saldajām cenām, prikt/pārdot detaļa ir pilns ar viņa kārdinošajiem sludinājumiem! ?
PS. Man nav naudas tāpēc nezvanu!
Kāds ir zvanījis šim lietotājam un interesējies par viņa piedāvātajām detaļām un saldajām cenām, prikt/pārdot detaļa ir pilns ar viņa kārdinošajiem sludinājumiem! ?
PS. Man nav naudas tāpēc nezvanu!
Nu, ir pārskaitīta nauda viņam uz kontu, solās rīt pasūtīt to ko man vajag un pēc tam sūtīt ar autobusu/vilcienu no Daugavpils. Domāju, ka kaut kur nozudis, bet šorīt saņēmu pm, lai sazinos ar viņu. Tad jau manīs, kad saņemšu to ko man vajag + strādājošu
uzrakstīšu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Diezin vai dogMa savu tik lēti atdos...erda rakstīja:samaksā dogMa''m 300ls un domāju, ka varēsi dabūt!
es te sēžu foruma un vienlaicīgi klausos ko dara meitas otrā istabā.
Saruna sekojoša:
*es kad izaugšu man būs dzeltens kabriolets BMW
*bet man būs sarkans kabriolets BMW
nu ko tad tomēr būs vēl divi bmw piekritēji
un man galvas sāpes pa kādiem eirikiem tos kabrioletus nopirkt 
Saruna sekojoša:
nu ko tad tomēr būs vēl divi bmw piekritēji
coupe 2.8
Nevajag izlaist bērnus. Lai krāj, ja grib.
Kur nu vēl "kad izaugšu" pienāks...domās iespējams mainīsies jau pēc pāris gadiem 
Nav taisnība.uteo rakstīja:Kur nu vēl "kad izaugšu" pienāks...domās iespējams mainīsies jau pēc pāris gadiem
To ka es sev gribu bembi zināju jau 5 gadu vecumā.
Nu jā, bet tie bija citi laiki, Bembi varbūt bērni gribēs, bet vai vecu e36?
Kamēr tas pienāks (vismaz man), domāju, viņiem e90, vai pat F30 būs tas, kas mums ir E36. 
Tieši tā 
Kads nezin, kas notiek, ja neatmaksā europark sodu to doto 14dienu laikā? 
vari nemt manu kabri,iesakumam dereesMartinez rakstīja:es te sēžu foruma un vienlaicīgi klausos ko dara meitas otrā istabā.![]()
Saruna sekojoša:
nu ko tad tomēr būs vēl divi bmw piekritējiun man galvas sāpes pa kādiem eirikiem tos kabrioletus nopirkt
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 444
- 445
- 446
- 447
- 448
- …