Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 447
- 448
- 449
- 450
- 451
- …
- 2228
- chevron_right
Ou veči es vel jorojam skaidrā
Jaizbrauc izbraukt apli ap Rīgu, var būt ar kads braukajas?
Dodiet padomu, kā iztīrīt gaišo salonu? Sēdekļi un abšivkas. Pleķaini... Vai arī tikai ķīmene? Kauns draugus vizināt. 
Salons auduma? pats salona tīrīšanai izmantoju Universālo tīrīšanas līdzekli "Mehrzweckreiniger" kuru pērku Texaco uz krustpils ielas savienojumā ar birstīti un putekļusūcēju kas noturīgs pret ūdeni.
Jap, auduma. Ok, paldies par padomu. Būs jāizmēģina. 
hello, klausās, kāds zin kā, zināt 100% ka ir LSD nevis metināts reduktors????? 
Style 128 der e36? 
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Šķiet, ka jāpaceļ abi rati gaisā, vienam jātur viens rats un otram jāgriež otrs rats... Ja būs metināts, tad vienu ratu nevarēs noturēt, kamēr otru griezīs, bet varbūt, ka kļūdos.zefīrs™ rakstīja:hello, klausās, kāds zin kā, zināt 100% ka ir LSD nevis metināts reduktors?????
Nu teorētiski viņiem ir 5x120, bet cik skatījos, orģināli viņi nāk tikai 19" un 21", un tik lielus 36ajam...uareindanger rakstīja:Style 128 der e36?
Tas bloķis ir noņemts no mašīnasNixon rakstīja:Šķiet, ka jāpaceļ abi rati gaisā, vienam jātur viens rats un otram jāgriež otrs rats... Ja būs metināts, tad vienu ratu nevarēs noturēt, kamēr otru griezīs, bet varbūt, ka kļūdos.zefīrs™ rakstīja:hello, klausās, kāds zin kā, zināt 100% ka ir LSD nevis metināts reduktors?????
Tieši tā... Pavisam vienkārši.
Rekur, ir vienritenis un mazajā bildītē bloķējošais elements Un te metinātais
Rekur, ir vienritenis un mazajā bildītē bloķējošais elements Un te metinātais
nu jaa bet ko es vinju jaukshu valjaa?
:D:D:D shodien jaapeerk ceru ka nepiekaasiss
:D:D:D
Kas ir vielgāk - noņemt vāku vai pēc tam čīkstēt, ka esi piekāsts ?
skiet ka uzmetejs jo naudu parskaitiju bet preces nau?erda rakstīja:Mavashi
Kāds ir zvanījis šim lietotājam un interesējies par viņa piedāvātajām detaļām un saldajām cenām, prikt/pārdot detaļa ir pilns ar viņa kārdinošajiem sludinājumiem! ?
PS. Man nav naudas tāpēc nezvanu!
sutu PM izlasa bet netbild.
Same here. Man gan stāstīja, ka prece būs 1dien.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 447
- 448
- 449
- 450