Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 2228
- chevron_right
Bet BMW dienu riiko BMWLife Club
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kurš no šiem 3 portāliem ir tas pareizais. ?
manuprāt
1. šeit ir pārsvarā jauni jaunieši.
2.bc runā tikai par dzelžiem.
3.life, tas ir titāniks... "nekā personīga, bet realitāte".
manuprāt
Informaacijai !!! BMWLife Club Latvia ir lielaakais ienaidnieks latbemai un liidz ar to arii bemai piederoshajam saitam BavarianCar.lv
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
BC runaa tikai to kas patiik armeenim (bemas saimniekam)Rons rakstīja:Kurš no šiem 3 portāliem ir tas pareizais. ?
manuprāt
Par cik bmw pasaulē esmu nesen, varbūt vari man apgaismot par konfliktu ? lai nebūtu neētiski var pz. lūdzu paldies.Orkaans rakstīja:Informaacijai !!! BMWLife Club Latvia ir lielaakais ienaidnieks latbemai un liidz ar to arii bemai piederoshajam saitam BavarianCar.lv
Vienkaarshi bemas saimniekam ir probleemas ar galvu! Tas arii ir galvenais iemesls! Es tai iestaadee nostraadaaju gandriiz 3 gadinjus un nevaru par vinju pateikt nevienu labu vaardinju! Vinjsh piemeeram darbiniekus neuzskata par cilveekiem un lai nebuutu jaasveicinaas ,vinjsh pretiim naakot teritorijaa galvu grieza uz otru pusi
Karoch ,tur visa probleema ir vinjaa ,neviss tais cilveekos ,kas grib tuseet tai saitaa! Tur viss tiek cenzeets ! Ja nepatiks vinjam ,tevi nobanos un postus izdzeesiis
Karoch ,tur visa probleema ir vinjaa ,neviss tais cilveekos ,kas grib tuseet tai saitaa! Tur viss tiek cenzeets ! Ja nepatiks vinjam ,tevi nobanos un postus izdzeesiis
Nu +- skaidrs ~~. gan jau, ka te ir kāds lietotājs kurš var izstāstīt smalkāk.... paldies.
Varbut, ka kāds no moderiem ir no bc, jo čoms teica, ka te ar posti mēdzot pazust ?
Varbut, ka kāds no moderiem ir no bc, jo čoms teica, ka te ar posti mēdzot pazust ?
Te ar moderiem viss ir oki
Gan jau kaadaa sabraucienaa pastaastiishu vairaak par to visu Esmu straadajis bemaa un pluss esmu bijis arii BMWLife Club Latvia biedrs
Gan jau kaadaa sabraucienaa pastaastiishu vairaak par to visu Esmu straadajis bemaa un pluss esmu bijis arii BMWLife Club Latvia biedrs
čomu studijā...Rons rakstīja:Varbut, ka kāds no moderiem ir no bc, jo čoms teica, ka te ar posti mēdzot pazust ?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
viņa coms ir bumbieris..
esmu gandrīz te viens mod.. kautko vēl ganjau kādreiz ruu vai dogma padzēš.Rons rakstīja:Nu +- skaidrs ~~. gan jau, ka te ir kāds lietotājs kurš var izstāstīt smalkāk.... paldies.
*pazūd tikai nelietderīgā iformācija tas ir piem bilzu topikos spams un tamlīdzīgi.
* pēc pieprasījuma arī tiek patīrīti mans bmw topiki.
* iespējams, ka kādam skiet ka pazūd viņa uzceptais topiks :D iesaku meklēt pēc saviem postiem viņus, jo cik nu man atmiņa atļauj atcerēties līdzīgus topikus, tik cenšos apvienot, bet tā neviens teksts netiek izpūsts ārā :)
Zaļais galīgi bēdīgsBimersZ rakstīja:http://cheezy.lv/index.php?option=com_e ... 58&lang=lv
Nezināju kur likt
Te būtu vaidzīga sadaļa šoks
ne tu vienigais biji tur kluba biedrs, es vispar no pasiem pirmakumiem kad pat klubs bija ka ideja , sakot ar 2006 gadu jav pa turieni vandijos, un no turienas arii aizgajas tas Piekdienas sabraucieni pie MM ( motormuzeja), sakuma tur viss bija ok tad sakas stridi , lupu uzmesana u.t.t un tagad tur irOrkaans rakstīja:Te ar moderiem viss ir oki
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es bc.lv līdz šim skaitos administrators Kaut gan vairs neapmeklēju to portālu. Tur lieku vārdu nav par vadību.. Izskatīju 10000 sūdzību par adminiem etc., es katru dienu biju nodarbināts ar banu noņemšanu parastiem, nevainīgiem cilvēkiem Par postiem/topikiem šajā forumā - nekas netiek cenzēts, dzēsts bez pamata :) Vienkārši mēģinam (Agris mēģina ) uzturēt kārtību, lai nav 101 vienāds topiks etc., mēginot to visu apvienot sakarīgās tēmāsRons rakstīja:Nu +- skaidrs ~~. gan jau, ka te ir kāds lietotājs kurš var izstāstīt smalkāk.... paldies.
Par bc.lv varētu veselu grāmatu sarakstīt.. Pieteicos par adminu ar cerību, ka varēs kaut ko uzlabot etc., bet jau pēc 1. mēneša bija nesaprašanās ar vadību, līdz ar to vnk. nogriezu visus kontaktus ar viņiem un vienkārši administrēju portālu. Tur cilvēki ir nelabojami un klusām spēlē banu un brīdinājumu spēli
Atsūtiet pm lūdzu "mūsu" zelta roku elektriķa numuru + vārdu!
wrum, wrūūūm
sveiki
nja tiko pieregistrjos un vel visu isti neizprotu bet jaa laba lapa var atrast noderigu informaciju taka paldies adminiem
nja tiko pieregistrjos un vel visu isti neizprotu bet jaa laba lapa var atrast noderigu informaciju taka paldies adminiem
ir kāds kam nav slinkums un var uztaisīt man shito bildi, taa lai varu aiznest un man uztaisa kā nakļeikas veidā?
pielauju domu, ka tur vajag pārvilkt kontūras, jo savādāk sūdīgi sanāks, ne?
to, ka riepaam un tekstam vajag uztaisit tā, lai arī ir tikai kontūras, to zinu
shitik tālu pats izdarīju
https://lh6.googleusercontent.com/-ERv5 ... RKARUB.jpg
ja ir kāds gribētājs, tad atsūtīšu *.png failu
ja ne, tad ganjau izdomāšu kā tikt galā
Katru reizi pēc moikas apmeklējuma man akvārijs- aizmugurējā kriesajā lampā, nesaprotu pa kurieni tek iekšā varbuūt kādam arī ir tāda problēma?
Pajautā forumistam beesharp, jo viņš, cik sapratu, nodarbojas ar uzlīmju izgatavošanu. Varbūt arī zinās, kā palīdzēt Tev!matissc rakstīja:ir kāds kam nav slinkums un var uztaisīt man shito bildi, taa lai varu aiznest un man uztaisa kā nakļeikas veidā?
paldies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44