Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 449
- 450
- 451
- 452
- 453
- …
- 2228
- chevron_right
RF_ rakstīja:Ar lukturi esmu apmierināts. Kad būšu ietestējis somu, uzrakstīšu atsauksmes. Šķiltavas kā šķiltavas no zippo
Nūuuu... Man jau vairāk degvielas kvalitāte interesē, bet paldies arī par šo info.
Nu ar lukoils ir labs. Labāk par visiem statoil. Neste man vienkārši nepatīk. 
kāpēc labāks par Statoil un kapē nepatīk neste?!
Statoilā liekas briesmīga degviela. Nobraukums stipri mazāks un patēriņš kosmisks. Nestē man nepatīk tie automāti. Jau kuro reizi saku - esmu vecmodīgs. 
ir salīdzināta degviela (benzīns/dīzelis) ziemas apstākļos.
Bija vairāki benzīntanki testā, neste izturēja viss labāk, statoil diemžēl neizturēja, un no personīgā testa ziemā bija kad bez lodlampas iedarbināt nesanāca statoil...
Pats pildos neste, un nu dien esmu apmierināts ar nobrauktiem km pēc uzpildes, ko es nevaru teikt par statoil...
Bija vairāki benzīntanki testā, neste izturēja viss labāk, statoil diemžēl neizturēja, un no personīgā testa ziemā bija kad bez lodlampas iedarbināt nesanāca statoil...
Pats pildos neste, un nu dien esmu apmierināts ar nobrauktiem km pēc uzpildes, ko es nevaru teikt par statoil...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Gāze Lukoilā, benžuks Nestē. Un viss notiek ļoti labi. Statoilu atzīstu tikai dēļ kafijas... 
Jo mazāk bio-piedievas, jo labāk. 
Arii esmu par statoila kafijumarux rakstīja:Gāze Lukoilā, benžuks Nestē. Un viss notiek ļoti labi. Statoilu atzīstu tikai dēļ kafijas...
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Bet ir jau vel visādi mistiskie Kuriši, Virši, Ķiriši... 
varbut kads zin ka labak rikoties, ir e36 ar super labu bundzu, viss ir ok, bet tam autinam ir sodi uz lielas xxxls summas, nevar parmetinat sasijas nr, un nemt no cita autina dokumentus.?
Nē, nevar! Tā skaitās krimināli sodāma darbība! Bet cilvēkam aizliegt jau neko nevar..
nu katra zina nemeginasim
Zinu vienu gadījumu, kad tā izdarīja. Mašīnu csdd uzķēra un cilvēkam bija ļoti lielas problēmas. Kā arī problēmas bija iepriekšējam īpašniekam no kura mašīnas tika ņemts VIN. Un pierādīt, ka mašīna zagta nav iespējams.
man liekās, ka tev asins vietā jau kafija cirkulē! 
Piedodiet, bet jūsu kafijā asinis neatradām 
Tiko pa panorāmu bija sižets par divām kundzītēm gados kas dzīvo Brazīlijas džungļos ,nekad nav bijušas Latvijā un runā perfektā Latviešu valodā.
Piedodiet atvainojiet ,ja Brazīlijā var iemācīties Latviski perfekti runāt/rakstīt/lasīt tad kāda X pēc Krievi nevar iemācīties 20 un 40 un 60 gadu laikā ? Ja tā paskatās pat augsta ranga amatpersonas no ES ir pateikušas pa uzslavas teikumam Latviski.
Man fammīlijs saka -> visa problēma galvā. Tad kas vainas Krieviem ar to galvu ?
Piedodiet atvainojiet ,ja Brazīlijā var iemācīties Latviski perfekti runāt/rakstīt/lasīt tad kāda X pēc Krievi nevar iemācīties 20 un 40 un 60 gadu laikā ? Ja tā paskatās pat augsta ranga amatpersonas no ES ir pateikušas pa uzslavas teikumam Latviski.
Man fammīlijs saka -> visa problēma galvā. Tad kas vainas Krieviem ar to galvu ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
tak sen jau visiem skaidrs, ka cilvēciņi to darīt nevēlās!
Un nav ko cilāt etniskos jautājumus!
Un nav ko cilāt etniskos jautājumus!
pa ilgiem laikiem pabūts Alūksnē. Nebiju domājis ka uz svētkiem būs tik slikti ceļi 
eu mazās, šitas nav no šejienes?
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0819_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0819_n.jpg
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 449
- 450
- 451
- 452