Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 454
- 455
- 456
- 457
- 458
- …
- 2228
- chevron_right
Nu kā skatās. Man patīk kā salonā izskatās orģinālais rādziņš, un to īsti patreiz negribu mainī, un tāpēc izlīdzos ar šādiem aparātiem 
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Nu ja jau reiz esi nopircis, tad jau jā, nav ko lieki tērēties, un ja patīk default rādžiņš nu tas jau laikam ir gaumes jautājums : 
Orkaans notirgoja savu e36, notinās un par krāsošanām vairs neviens nerunā šeit?
Garu penteri uzdrukāju... viewtopic.php?f=10&p=179735#p179735
Garu penteri uzdrukāju... viewtopic.php?f=10&p=179735#p179735
Tur jau tā lieta ka manam e39 orginālais maģis un negribu to ko sprauž piepīpētājā,tapēc jautāju par to kaseti
orģinālo cd prieks e39 dabūt nereāli un ja ir kāds tad maksā kosmosu,va kaut kas neiet 
reizeem lietoju telefoonaa iebuuveeto modulaatoru,taakaa der arii telefons ar taadu funkciju 
kas tas pa telefonu? tas ir caur kaut kādu programmu vai kas?
Cienot citus Tu cieni sevi.
Nezinu, kā ir jaunajiem smartfoniem, bet atceros, ka Nokia C sērijai symbianam bija iebūvēts modulators, ka vnk uzIec dziesmu, ieej modulatora programmā un klausies pa radio savu muzonuAduks rakstīja:kas tas pa telefonu? tas ir caur kaut kādu programmu vai kas?
nu un tagad atzīstās kurš?
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
esmu lietojis, un ja pameklētu kaut kur vēljoprojām svaidās, bija laba fiška.OHO rakstīja:http://www.mzx.lv/product_info.php?products_id=244628 šādu kaseti kāds nav lietojis mašīnā,normāls,vai sūds?
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Kas liek domāt, ka tas video redzamais e36 pieder kādam no šejienes ?
laikam jau ka nenotiek vismaz 4:00AM viss bija tukšsbyrbyr rakstīja:Kāds var pateikt, rumbulā šodien kaut kas notiek, nu, vispār, kad ir lietus, tur kaut kas notiek, jo cik es domāju, tad nē. Lūdzu, kāds fiksi atbild, kas zin
Man ir nokia N8,vinjam jau standartaa naak taads modulaatorsAduks rakstīja:kas tas pa telefonu? tas ir caur kaut kādu programmu vai kas?
Nu jau lietoju tikai kaa muultimeedija ieriici,mashiinaa muuziku un navigaaciju lietoju bez sim kartes
Tas saucas aizbraucu uz veikalu, izeju no veikala un cilvēks no terases bļauj, ka manī kāds ienesās, skaidrāk saprotot ko šamējais saka, sapratu, ka numuru man deformēja ar sakabes āķi kaut kāda sieviete ar savu pajero..zoss..labi, ka bija aculiecinieks, savādāk sazin, kad vispār būtu to pamanījis. Izsaucu miličus, sarakstījām papīrus un tagad jāgaida zvans. 
Oj, sajaucu sadaļas, nu nekas
Oj, sajaucu sadaļas, nu nekas
Man ir dilemma - likt eņģeļus vai nē. Par TA varat man nestāstīt.
Īsti nezinu vai man labi izskatīties tie eņģeļi.
Eņģeļi izskatās tāpat, kā spura utt uz e36.RF_ rakstīja:Man ir dilemma - likt eņģeļus vai nē. Par TA varat man nestāstīt.
tu neko nesaprotiRons rakstīja:Eņģeļi izskatās tāpat, kā spura utt uz e36.RF_ rakstīja:Man ir dilemma - likt eņģeļus vai nē. Par TA varat man nestāstīt.
Īsti nezinu vai man labi izskatīties tie eņģeļi.neliec-nesmuki.
milenum biju aizbraucis uz liel kruzem uz dzieinieku sadzieasnos bet Tevi nesatiku ;( 
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Kas tā par valodu ? 
Latvieshiem dialekti daudzRF_ rakstīja:Kas tā par valodu ?
atvainojos pec ilgiem laikiem atpushos
p.s. mana rakstishana neskaidra var but ,bet nu reiz menesi ir janolaiz buras

p.s. mana rakstishana neskaidra var but ,bet nu reiz menesi ir janolaiz buras
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 454
- 455
- 456