Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 455
- 456
- 457
- 458
- 459
- …
- 2228
- chevron_right
sveiciāti,
. sekojoš jautājums,vai m52b20 va salikt m52b28 iekšas un m50b25 irplūdi un isplūdi
un vai būs tas pac efekts kā ielikt m52b28 iekšas ielikt m50b25 ?
. sekojoš jautājums,vai m52b20 va salikt m52b28 iekšas un m50b25 irplūdi un isplūdi
un vai būs tas pac efekts kā ielikt m52b28 iekšas ielikt m50b25 ?
m50b20 tak virzuļu diametri mazāki..
vai tad ne gaumes lieta?Rons rakstīja:Eņģeļi izskatās tāpat, kā spura utt uz e36.RF_ rakstīja:Man ir dilemma - likt eņģeļus vai nē. Par TA varat man nestāstīt.
Īsti nezinu vai man labi izskatīties tie eņģeļi.neliec-nesmuki.
Man ir tāda pat dilemma, tikai atšķirība tāda, ka eņģeļi jau stāv virsū, jo redz ļoti vajadzēja. Iesaku viņus atkailināt vai kā te sauc to padarīšanu, pats pamēģināšu kā tad izskatīsies.mikelsons rakstīja:tu neko nesaprotiRons rakstīja:Eņģeļi izskatās tāpat, kā spura utt uz e36.RF_ rakstīja:Man ir dilemma - likt eņģeļus vai nē. Par TA varat man nestāstīt.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Kurä dienä un cikos biji?kopitar rakstīja:milenum biju aizbraucis uz liel kruzem uz dzieinieku sadzieasnos bet Tevi nesatiku ;(
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
emm, kuri bij no bauskas?
brauksu ciemos sodien 
Šodien darbs spieda doties cauri Jelgavai. Tas ir ārprāts. 
Varbut kads zin kur var iegadaties smilšustruklošanas kameru? parastu no finiera taisitu...
vispar jau ziletei ar nav ne vainas. jo vairak redzu,jo vairak sak patiktRidlihs rakstīja:vai tad ne gaumes lieta?Rons rakstīja:Eņģeļi izskatās tāpat, kā spura utt uz e36.RF_ rakstīja:Man ir dilemma - likt eņģeļus vai nē. Par TA varat man nestāstīt.
neiet runa jau par žileti
Kāds varbūt var pateikt cik maksā apmēram nokrāsot priekšējo m bamperi, lai tā zinātu cik apmēram vajag naudas tādam priekam.
es patiesībā no Tevis ko tādu gaidīju-HAPO- rakstīja:vispar jau ziletei ar nav ne vainas. jo vairak redzu,jo vairak sak patikt
Tu liksi žileti?
pēc pēdējās PZ, sāk likties ka šajā forumā humora izjūta cilvēkiem irsveša lieta 
Jā, žileti noteikti vajag + vēl neonu zem mašīnas un subaru stila gaisa lūku uz haubes 

iekopē te, vēlams autoru arīyanks rakstīja:pēc pēdējās PZ, sāk likties ka šajā forumā humora izjūta cilvēkiem irsveša lieta
es laikam sapratu 
yanks rakstīja:pēc pēdējās PZ, sāk likties ka šajā forumā humora izjūta cilvēkiem irsveša lieta
Pēdējais labojis Ridlihs - 12 Aug 2013, 23:42, kopā labots 1 reizi.
Agnis rakstīja:Jā, žileti noteikti vajag + vēl neonu zem mašīnas un subaru stila gaisa lūku uz haubes
iekopē te, vēlams autoru arīyanks rakstīja:pēc pēdējās PZ, sāk likties ka šajā forumā humora izjūta cilvēkiem irsveša lieta
Subaru gaisa luuka uz haubes jau nav vairs stilaa. Tagad tak liekot vecaas restes uz haubes.
Igaunijaa redzeeju velvienu ar resteem uz haubes.