Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 456
- 457
- 458
- 459
- 460
- …
- 2228
- chevron_right
ta man nedalec..... te vesela suga parādījusies ir, kas vnk spamo un murgo par visu un visur, tiem nesaka neko. A te pajoko ar visiem smailiem (nu tā, lai tiešām vēl neapvainojas) un gatavs! 
Var kāds man ieteikt pamācību kur iemest aci elkoņbalsta uzstādīšanā ? Parasti daru visu pats, bet ja nu galīgi neizdodas, tad iemetu aci pamācībās.
Pēdējais labojis Klavz - 13 Aug 2013, 00:18, kopā labots 1 reizi.
puse pasākuma ir DIY sadaļā par bukšu maiņu rokas balstam
vēli ir tāds bmw EBA - einbauanleitung
lietotājs ivoka(kaut kādi skaitļi) bija ileicis arī linku uz online oriģinālajām pamācībām
vēli ir tāds bmw EBA - einbauanleitung
lietotājs ivoka(kaut kādi skaitļi) bija ileicis arī linku uz online oriģinālajām pamācībām
Sveiki! Man te viena problēma sākās, palika grūtāk pielaist, baigi jāgriež, un pat tad ir nevienmērīgi apgriezieni. Atvienojot brīvgaitas regulatoru, nekas nemainās, tātad, viņš neiet, bet pašam mērītājam viss ok, jo kā izskatās, viņam nepienāk spriegums, vaina ir elektronikā. Kādam nav bijusi šāda problēma?
Motors, M40, no brīvgaitas regulētāja iet divi vadu pāri, viens aiziet uz kaut kādu releju, otrs uz kaut kādu kastīti, kurai klāt var tikt tikai noņemot gaisa ieplūdi. Kas šī par kastīti zem ieplūdes, uz kuru iet vadi no apgriezienu mērītāja?
Savādāk, apgriezieni dzīvo savu dzīvi, kad pielaižu, grib slāpt nost, raustās.
Motors, M40, no brīvgaitas regulētāja iet divi vadu pāri, viens aiziet uz kaut kādu releju, otrs uz kaut kādu kastīti, kurai klāt var tikt tikai noņemot gaisa ieplūdi. Kas šī par kastīti zem ieplūdes, uz kuru iet vadi no apgriezienu mērītāja?
un ko pie velna tu tagad vienos naktī gribi 
Ridlihs rakstīja:es patiesībā no Tevis ko tādu gaidīju-HAPO- rakstīja:vispar jau ziletei ar nav ne vainas. jo vairak redzu,jo vairak sak patiktnu Tavam jau mošk arī piestāvētu pie koptēla, bet ne jau ,piemēram, erdas auto
![]()
Tu liksi žileti?
Tevi klubā nolinčos par to, ka gailis pakaļ nedziedās 
Te pie velna tev ir kaut kāds speciāls darba laiks. vai?yanks rakstīja:un ko pie velna tu tagad vienos naktī gribi
es šodien joprojām lasu to ko tu tur sarakstīji un nav man skaidrs ko tu tur īsti gribi 
Varu pajautāt arī savādāk.
Kādam jābūt spriegumam uz brīvgaitas regulatoru, konstantam, vai arī viņš ir mainīgs?
Jo problēma man pašlaik ir tāda, izskatās ka spriegums viņam vispār nepienāk, bet to es pagaidām nevaru nomērīt, jāsalabo testeris
rezultātā grūti pielaist, un apgriezieni staigā.
Kādam jābūt spriegumam uz brīvgaitas regulatoru, konstantam, vai arī viņš ir mainīgs?
Jo problēma man pašlaik ir tāda, izskatās ka spriegums viņam vispār nepienāk, bet to es pagaidām nevaru nomērīt, jāsalabo testeris
rezultātā grūti pielaist, un apgriezieni staigā.
Nu tad varbūt sāc ar to, kas patiešām IR beigts un tikai tad roc dziļāk?evaness2 rakstīja:Sveiki! Man te viena problēma sākās, palika grūtāk pielaist, baigi jāgriež, un pat tad ir nevienmērīgi apgriezieni. Atvienojot brīvgaitas regulatoru, nekas nemainās, tātad, viņš neiet, bet pašam mērītājam viss ok, jo kā izskatās, viņam nepienāk spriegums, vaina ir elektronikā. Kādam nav bijusi šāda problēma?
besīii tas lietienais laiks!
Es tavā vietā šobrīd slēgtos pie kompja un skatītos kļūdas. Un nē, nezinu, kas ir tā kastīte - nekad nav bijusi vajadzība iedziļināties elektrības lietās. Manuprāt tev ir gana sarežģīts domu gājiensevaness2 rakstīja:Jau roku dziļāk, viņš nevar iet, ja nepienāk spriegums. Principa pēc pieliku citu brīvgaitas regulatoru, loģiski ka nekas nemainījās.
[img]http://www.realoem.com/bmw/diagrams/f/d/10.png[/img
Interesē, kas ir kastītē, 6 detaļa.
Ja pareizi atceros, tad tajā kastītē ir tikai vadi, kas tālāk iet uz smadzenēm
Man vienkārši ir doma par to, ja tur ir kādi kontakti, ka tik nav iemeties zaļais. Šādi jau sataisīju centrālo un gāzes iekārtu, dēļ oksīda.
Tak parauj vaļā un visu ieraudzīsi
:latvietis_praktiskais:
Nevar, traucē ieplūde, bija domu ieplūdi iztīrīt, vēl pirms visa šitā. Iespējams to vajadzētu arī izdarīt, blīves un smēres jau sapirktas, tik jāskrūvē, tad varētu arī palūrēt to kastīti. Pie reizes fiziski būšu pārliecinājies par gaisa ieplūdes kvalitāti.
Ar laiku pieradīsRidlihs rakstīja:Tevi klubā nolinčos par to, ka gailis pakaļ nedziedās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 456
- 457
- 458
- 459
- 460
- …
- 2228