Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 460
- 461
- 462
- 463
- 464
- …
- 2228
- chevron_right
man ar garšo lašmaizītes...Rom4iks_328 rakstīja:es te kautko padzirdeju kad Erdam garshojot lashmaizites!
varam kādu vakaru kādu kukulīti ar lašmaizītēm notiesāt
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
vakar vakaraa dabuuju puust trubinjaa
Sen nebiju to darijis
Sen nebiju to darijis
Kurš tad brauks brivdienas uz Igauniju driftu? Ir kadam briva vieta automašina?
Sent from my HD2 using Tapatalk 2
Sent from my HD2 using Tapatalk 2
Ādas trubiņā?splat rakstīja:vakar vakaraa dabuuju puust trubinjaa![]()
Sen nebiju to darijis
paldies,vismaz kadam ir idejaevaness2 rakstīja:Tā ir veca domāšana, nevajag kavēties pagātnē, kad HP bija īpaši neveiksmīgās DV sērijas.yanks rakstīja:mani favorīti pagaidām ir Dell, Toshiba un Samsung. NE obligāti tādā secībā
Hp vispār var iet skriet, ja nezcik modeļos ir viena un tā pati problēma un nevienu no viņiem tas nesatrauc tad tas nav normāli.
Pie mums laukos pieņemts domāt ka portatīvie sākas no 300 ls uz augšu.
Katram ražotājam ir savas neveiksmīgās dienas, kad saražojas debīli uzprojektēts modelis.
Tā ir lieka laika tērēšana, par katru cenu ieteikt, kas 'Man'' šķiet pareizais ražotājs.
Drīzāk ieteiktu skatīties uz parametriem, arī uz čipiem, palasīt par šiem čipiem, kā uzvedās. Pārējais atkarīgs kāds lietotājs, ja pohujā lietos pilnu ar putekļiem, lai pēc tam nečīkst, ka slikts dators. Tas būtu tas pats, kas autiņam 2-4 gadus nemainīt ne eļļu, neskatīties vispār nevienu šķidrumu, braukt kamēr kust.
Pārinstalē datorā wifi adaptera draiveri, arī tas dažreiz čakarē prātu.raceejs rakstīja:dators acer aspire 5749z,un tp-link ruuteris.katru reizi ka izledzu datoru,sis pec tam nesledzas klat atpakal bezvadniekam,prasa norestartet ruteri,un ta katru reizi,kas varetu but pa vainu?varbut kads zin ka palidzet.
Meklē šeit.
http://us.acer.com/ac/en/US/content/drivers
Ridlihs rakstīja:Ādas trubiņā?splat rakstīja:vakar vakaraa dabuuju puust trubinjaa![]()
Sen nebiju to darijis
Principa vairak nevajag. Visiem paldies par uzmanibu. Varaties sava sula talak bez manim. ;-)
es brauksu, satiekamies pie rezeknes robezas no limbazhu puses uz taa celja, kurs ved uz veco kautuvi, tur aiz piena kombinata krustojuma, kur taa nepabeigtaa jaunbuve, kas vel ljenina laikaa tika iesakta. bruaksu tur garam ap seshiem no riita. esi tur kadu pusstundu atrak. bet nekap citas mashiinas, visadi briesmu stasti dzirdeti, par krievu mafiju, kas nolaupa vientuljus puishus, kuri stav celja malaa vieni pashi, un aizved vinjus uz taizemi stradat par leidibojiem.
lai es nepabrauktu tev garam, uzraksti uz liela kartona HAZARDS, un turi gaisaa, velam piesiet pie kadas sudu daksas un pacelt augstak, taa es tevi jau redzesu pa gabalu. tad es zinashu ka tas esi tu.
ok tiekamies tur
lai es nepabrauktu tev garam, uzraksti uz liela kartona HAZARDS, un turi gaisaa, velam piesiet pie kadas sudu daksas un pacelt augstak, taa es tevi jau redzesu pa gabalu. tad es zinashu ka tas esi tu.
ok tiekamies tur
...
Hazard apvainojās jo neviens nebrauc vai nevar paķert viņu uz Igauniju
Vienreiz nedzer un brauc pats vrb? 
Beidziet reizi dirst visadu hunju. Es nedzeru tik daudz kā jūs, preteji - mazak. Visi jus avirak dzerat par manim.
Ne tikai tas. Ta ka profilu nav iespejam dzest, tad paliks karajoties.
P.S. Pedejais posts. Vispar sekojiet lidzi ar info, auto nodots sencim, MB remonta jo... zinat labak paši...
Kam interese precizak, numuru zinat varat zvanit pastastišu. Velu veiksi attistities talak 
P.S. Pedejais posts. Vispar sekojiet lidzi ar info, auto nodots sencim, MB remonta jo... zinat labak paši...
Kur Rīgā var nopirkt paspārņus ? Es īsti nepārzinu tos autoveikalus.
skatē uz bremžu stenda priekšā uzrādīja visu labi, bet aizmugurē 1.50 un 0.8, kur problēma varētu būt? aizmugurē loku bremzes, loki jauni, cilindrīši jauni, rocene perfekta.
+325 par nedzersanu, bet laikam braucot uz Ventspili palaidis ko garam esmuuteo rakstīja:Hazard apvainojās jo neviens nebrauc vai nevar paķert viņu uz Igauniju![]()
![]()
Vienreiz nedzer un brauc pats vrb?
cik naudas varētu prasīt par šādu stūri?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Latvijā necik, bet ebay laikam šādas ārzemnieki labprāt pērk 
taa ir pirmo m3 stuure. es tadu ja pareizi aceros, pa kaukadiem 80 eiro notirgoju ebejaa. tik uzmanigi, jo airbegs ir bistamo lietu sarakstaa un vainu tev vins jasuta pa kluso, neuzradot ka tas ir airbegs, vai ari antistatiskaa iesainjojumaa. karoc pirms pardo kkur noskaidro pasta izdevumus..
...
fuj phee, besii tie tumšie vakari. 
aa čakars varbūt iekš LV kāds sev tādu vēlas pa 45ls!? jeb mainu pret mtech3!Armando rakstīja:taa ir pirmo m3 stuure. es tadu ja pareizi aceros, pa kaukadiem 80 eiro notirgoju ebejaa. tik uzmanigi, jo airbegs ir bistamo lietu sarakstaa un vainu tev vins jasuta pa kluso, neuzradot ka tas ir airbegs, vai ari antistatiskaa iesainjojumaa. karoc pirms pardo kkur noskaidro pasta izdevumus..
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Man liekas ka Latvijā tādām stūrēm dižas vērtības nav. Ārzemnieki vairāk novērtē ka tā ir pirmā Mtech stūre. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 460
- 461
- 462
- 463
- 464
- …
- 2228