Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 475
- 476
- 477
- 478
- 479
- …
- 2228
- chevron_right
nakamreiz kad izdomāsat tāda veida izklaides pasauc mani arī,tiko uzliku bloķi,warētu iemēģināt...

Zemes celš nu nereāli izbraucams ir...izlijis viss jēls, tik laimīgs biju, ka pēc ~15km braukšanas tiku uz asvalta, ja to tā var nosaukt, ka ielāps pie ielāpa 
Piekriitu par slapju un slidenu asvaltu.Podziņa rakstīja:Ai kā nepatīk šis drūmais laiks![]()
Vienīgais pluss, - asvalts slapjš un slidens
Powered by Minhauzens!
Quo vadis, latvju bauris...
Vienīgā pozitīvā lieta šim pretīgi lietainajam laikam ir, tas ka auto noskalo no kurzemes rallija putekļiem 
Pluss. Auto nomazgājies.
Mīnusi, pretīgs laiks, auksts laiks, slapjš, kājas un pats slapjš, mašīna atkal netīra atbraucot mājās. Joptvai. Stundu braucu pāris km. Bedres bedrēs.
Mīnusi, pretīgs laiks, auksts laiks, slapjš, kājas un pats slapjš, mašīna atkal netīra atbraucot mājās. Joptvai. Stundu braucu pāris km. Bedres bedrēs.
Brivajaa laikaa par grammar nazi piestradaa?marux rakstīja:as-V-alts
![]()
Quo vadis, latvju bauris...
Shodien nomazgaaju, uzliku nano tech vasku, izsukneeju saloonu, satiiriju paklajinjus un peec stundas atkal viss smilshains un slapjshs.RF_ rakstīja:Pluss. Auto nomazgājies.
Pēdējais labojis zexo - 02 Sep 2013, 23:02, kopā labots 1 reizi.
Powered by Minhauzens!
Šodien daudz izbraukāts, no vienas puses stūlbi, ka tāds laiks, bet no otras puses, vismaz šķērē varu samest ar savu sapisto sajūgu, labi, ka vēl lietū var, un uz katra stūra arī pa bembim, kas šķērē met, cilvēkiem prieki 
Nē, man laba latviešu valodas skolotāja bijazexo rakstīja:Brivajaa laikaa par grammar nazi piestradaa?marux rakstīja:as-V-alts
![]()
Quo vadis, latvju bauris...![]()
Ar gramatiku ir tā, ka tā ir cīņa pret sienu. Esmu jau daudziem aizrādījis, bet kā teica Zigfrīds Muktupāvels ''tos paurus pat ar cirvi neizmācīt''.
Tu tik uz citātiem dzīvo
Respekt!
šodien manīti Romu tautības pārstāvji tirinoties gar veikala "Rimi" (Biķernieku ielā) ieeju un tā autostāvlaukumā,piedāvājot nabagiem izpalīdzēt ar EUR maiņu. Esam uzmanīgi cenšamies neiepirkt neīstus EUR. Bet nu varbūt es arī kļūdos,varbūt šiem tiešām bij grūtības ar EUR maiņu.
coupe 2.8
Ar viniem ja ir visadi mani reiz polija apstadinaja cipa viniem saluzusi masina lai perku zeltu no viniem, bet biju par so jau dzirdejis ir bijusas Latvija tadas krapsanas. Es vinus atsuvu un pec 5km nobrauksanas navigacija ieveda strupcela.
Otreiz vacija parkinga banna mala pieseja ,lai perku zeltu ari atsuvu nobraucu 10km parluza autinam klokene
lasts 
Otreiz vacija parkinga banna mala pieseja ,lai perku zeltu ari atsuvu nobraucu 10km parluza autinam klokene
ir šeit kāds no bauskas? vajag vienu lietu līdz rīgai aizgādāt par atlīdzību. PM!
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ja teiktu, kā es to saku, diez vai mani ņemtu vērā ( ir mēģināts, konkrēti par pirms tam aizskarto tematu), bet ja citē sabiedrībā populāru cilvēku, tautai tas vairāk piesien.dogMa rakstīja:Tu tik uz citātiem dzīvoRespekt!
vot nopirku zeta riepas pirms pusgada
, vakardien uzsprāga viena uz jūrmalenes
naudas tā jau nav 
šodien būs kaut kur pieejams streams basīša spēlei?
ja nu kāds vēlas skatīties basīti
http://www.tv3play.lv/play/321680/?autostart=true
http://www.tv3play.lv/play/321680/?autostart=true
Sēžu @ csdd,un gaidu brīnumus iekš TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 475
- 476
- 477