Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 476
- 477
- 478
- 479
- 480
- …
- 2228
- chevron_right
Paldies...RENIO rakstīja:ja nu kāds vēlas skatīties basīti
http://www.tv3play.lv/play/321680/?autostart=true
Pec pagāšās nedēļas nakts 6dienas brauciena ar rom4iku un hapo ,
skatoties video sagribējas labākas kvalitātes aparātu par S2 galaksy ziepju kameru.
Divreiz domāt nevajadzēja :) GoPro Hero 3 Balck rokas.
Būs ar ko tagad pafilmēt 5,6 dienas vakarus un protams 15
skatoties video sagribējas labākas kvalitātes aparātu par S2 galaksy ziepju kameru.
Divreiz domāt nevajadzēja :) GoPro Hero 3 Balck rokas.
Būs ar ko tagad pafilmēt 5,6 dienas vakarus un protams 15
stāsti kā gāja!-HAPO- rakstīja:Sēžu @ csdd,un gaidu brīnumus iekš TA
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
jautrimileniums rakstīja:stāsti kā gāja!-HAPO- rakstīja:Sēžu @ csdd,un gaidu brīnumus iekš TA
Mājas apstākļos riepas bez gaisa var nomontēt nesačakarējot disku ? Ir radusies vajadzība.
Vispār jau var, bet tas noteikti neatmaksājas...
NOčakarēsies pats, saskrāpēsi disku un beigās aizbrauksi uz servisu, kur viņu minūtes laikā nomontēs. 
marux kas pie velna notiek pie Jums Alūksnē ar ceļiem kā atbraucu uz šejieni tā esmu priecīgs ka man nav sēdināts auto 
coupe 2.8
Kas nu kuram ir sēdināts. 60/40 un izbraukti visādi neceļi.
Cik patīkami pēc 5 dienu dīkstāves patrenkāt ponijus zem kapota un izgaiņāt zirnekļus no izplūdes sistēmas. 
Toties servisā šogad darba tik daudz, kā nekad nav bijis...Martinez rakstīja:marux kas pie velna notiek pie Jums Alūksnē ar ceļiem kā atbraucu uz šejieni tā esmu priecīgs ka man nav sēdināts auto
Vai Tu par Jelgavu?

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tak visur rok. Paskaties kāda Madona, jau visu vasaru, šķiet ka tur nekad nepabeigs to darbu. Arī Ciemupe jau labu laiku izrakņāta, un nekas uz priekšu neiet, tik strādnieki ar savām dzeltenajām vestēm biedē.
Arī Cesvainē parakuši brīvības ielu, nu jau aizraka, bet asfalts pazudis, un gan jau neparādīsies līdz to granti klās ledus.
Arī Cesvainē parakuši brīvības ielu, nu jau aizraka, bet asfalts pazudis, un gan jau neparādīsies līdz to granti klās ledus.
HZ, man neviens posts nav pazudis... 
Tu tāds pats kāds ikdienā pa ielu zibini arī aizbrauci? Tā?-HAPO- rakstīja:jautridaudziem intreresēja-kā var vispār pabraukt ar tik platu plēvi uz stikla
Īsumā- 11 divnieki. 5 no tiem par lampām plēvi un apšifku durvju. Pārējie par hadeni. Kuiņa,ja ņem vērā,ka hadene nav aiztikta kopš pirkšanas
Izstāsti par ko tie 5 divnieki par lampām?
Nē nē. Bija ziemas bampers un lampas no G1RT5 aizlienētas. Plēvi gan atstājuRidlihs rakstīja:Tu tāds pats kāds ikdienā pa ielu zibini arī aizbrauci? Tā?-HAPO- rakstīja:jautridaudziem intreresēja-kā var vispār pabraukt ar tik platu plēvi uz stikla
Īsumā- 11 divnieki. 5 no tiem par lampām plēvi un apšifku durvju. Pārējie par hadeni. Kuiņa,ja ņem vērā,ka hadene nav aiztikta kopš pirkšanas
![]()
Izstāsti par ko tie 5 divnieki par lampām?ok, eņģeļi, tas skaidrs
eh...... es jau cerēju
varēji joka pēc braukt tāds, kāds parasti braukājies 
Mazliet steidzams jautājums, kāda izmēra riepas vislabāk likt priekša, disks r17 7,5j et41
215/45 vai 225/45.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 476
- 477
- 478
- 479
- 480
- …