Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 2228
- chevron_right
malači!
Pat diezgan paarliecinoshi
Taa noteikti bij daavana Latvijas sievieteem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Es ar to stirnu bieži redzu tavu māju apkārtē,pa ceļa malu dauzasdogMa rakstīja:Jums kaķi skraida pa haubēm, man stirnas Ne, gļuzi pa haubēm, bet katru dienu pa pagalmu skraida. Laikam Rolands būs visas stirnas no meža izdzinis, tur šaudoties
džeki nemaz nedomāja partiem sievišķiem!Orkaans rakstīja:Pat diezgan paarliecinoshi
Bij jākapā, tad arī iekapājām šos bortā!
^dien cītīgi jāzvēlāsvieta kādā atmosfērē noskatīties spli!
Vecums nenāk viensmarux rakstīja: Mafij, tu viens drūmi agresīvais tipiņš esi - kaķus šauj, ksenonistus žņaudz... Un nestāsti, ka vasarā mušas un odus nesit nost...
Kads iedod Reyno telefona nr. !!!PM
Vairs nevajag!
Vairs nevajag!
Pēdējais labojis Elvijs_P - 08 Mar 2012, 22:37, kopā labots 1 reizi.
erda rakstīja:džeki nemaz nedomāja partiem sievišķiem!Orkaans rakstīja:Pat diezgan paarliecinoshi
Bij jākapā, tad arī iekapājām šos bortā!
^dien cītīgi jāzvēlāsvieta kādā atmosfērē noskatīties spli!
Klava gļuko vai atzīmē e36.lv dzimšanas dienu?
Bij taada pati doma
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
šonakt nosapņoju par Ruu Viņš bija atrādījis forumā sava projektu - motortelpu. Bija viņam motors, kur gar katru spārnu ir 3 galvas, gandrīz kā V veida motoram es brīnījos kas nez tas par dīvaino motoru
Tā, ka Ruu kad būs kādas ziņas par Tavu projektu, lai nebūtu neiespējami sapņi jāsapņo?
Tā, ka Ruu kad būs kādas ziņas par Tavu projektu, lai nebūtu neiespējami sapņi jāsapņo?
uteo rakstīja:šonakt nosapņoju par Ruu Viņš bija atrādījis forumā sava projektu - motortelpu. Bija viņam motors, kur gar katru spārnu ir 3 galvas, gandrīz kā V veida motoram es brīnījos kas nez tas par dīvaino motoru
Lābs! Nē, nē varu nomierināt - šogad motortelpa netiks aiztikta.
Bildes šodien būs no vakardienas partija. Gribas redzēt, ko palaidu garām!
Palaidāt garām normālu pieēšanos, runas, aliņu, kluba prezentāciju un visādas citādas lietas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu mļa...! Šī bilde izsaka visu!
Gaidam galeriju, un prieks ka noritēja viss kā plānots!
Gaidam galeriju, un prieks ka noritēja viss kā plānots!
Skats daļa forumiešu jau pāriet vai tuvākajā laikā taisās pāriet uz summer edition!
Tas forši, es sekošu piemēram!
Tas forši, es sekošu piemēram!
man vienīgajam "ziemas edišens", sķiet ievilksies...
Man pēc mašīnas tehniskajiem uzlabojumiem sekos summer editon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …