Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 480
- 481
- 482
- 483
- 484
- …
- 2228
- chevron_right
psc,pusass shlices apraava un jau shosezon 6 reizi kabris maajaas tika atvilkts :( 
tev ar tām pussasīm kaut kas ir jādara....
Dzeram, dzeram negulam - esmu ieksh sava e36 sieva nikna, guļam mašīnā....
join me? 
Ei, kur forums atkal bija pazudis? 
CIk es saprotu no tā visa, tad mysql nogāzās no kājām un nācās uzlikt backupu no nedaudz agrākas šī rīta stundas.
Tieši gribēju teikt, ka redzu ka rollback ir bijis. Gadās...
Kā vislabāk pārbaudīt ABS darbību vai nedarbību neapdraudod citus un sevi ? Atjaucu spidometru mainot lielās apgaismas lampas un pamanīju, ka man no visām paneļa lampiņām ir tikai miglas, rocene, pagriezieni un degvielas dačikam. Ieliku ABS, tā iedegas pie pagrieztas aizdedzes un pēc sekundēm divām vai trīs izdziest. It kā normāli. Bet neskati vīru pēc cepures.
Lieki piebilst, ka uz grants un ledus riteņi man apstājas un slīd
Uz asfalta nav īsti izdevies ko tādu dabūt gatavu.
Lieki piebilst, ka uz grants un ledus riteņi man apstājas un slīd
Ja riteņi slīd, ABS nestrādā. Elementāri, Mendelson! 
Un kā to verķi iedarbināt tādā gadījumā ? Tik liels mehāniķis neesmu lai izštukotu. Ja man pasaka kā, tad vēl varu izdarīt.
Iespējams, ka ABS devēji ir nobeigušies, tie atrodas neapskaužamā vietā un parasti labi ieēdas un grūti dabūt ārā. Un vispār, ja lampiņa nedeg, tad visam vajadzētu iet, tas tā, nepieslēdzot pie kompja, ko noteikti vajadzētu izdarīt. ABS bloks arī varētu būt nomiris. 
Paši devēji ir sāpe pakaļā. Paskatīšos kas un kā. Laikam jau ledus vai svaigi greiderēts ceļš nebūs labākais testa segums 
Steidzami, kurš LŪDZU varētu palīdzēt tikt gala ar aizmugurējo arku maliņām, Rīgā.
Ļoti vajag, jo gumiju tā labi košļā, ceru uz atsaucību.
Ļoti vajag, jo gumiju tā labi košļā, ceru uz atsaucību.
sveiki, man ir jautajums, vai kupejas oem gt aizmugurejais spoileris deres sedanam? jo man ir iespeja dabut kupejas oem gt spoileri bet gribu zinat vai der sedanam jo kupeju pats sev negribu un spoileri gribetu paturet sev un uzlikt uz sedana.
nu man kaut kas,kaut kur teica ka neder
bet 100% es tev pateikt nevaru
bet zinu to4na ka no coupe uz coupi viņš der jo man tads ir ipašuma nokļuvis

Yes, 15 dienas un esmu back in LV, jāatrod tikai darbs

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Nevajadzētu derēt, jo apakšējā daļa atšķiras no kupejas un sedana.aarchijs rakstīja:sveiki, man ir jautajums, vai kupejas oem gt aizmugurejais spoileris deres sedanam? jo man ir iespeja dabut kupejas oem gt spoileri bet gribu zinat vai der sedanam jo kupeju pats sev negribu un spoileri gribetu paturet sev un uzlikt uz sedana.
Es varu piedāvāt, bet diez vai tu to gribēsi darīt.Shreks rakstīja:Yes, 15 dienas un esmu back in LV, jāatrod tikai darbs![]()
![]()
Nezinu ko, bet gan jau, ka diez vai ;D
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
a jus abi par kuriem gredzeniem? par tiem ko liek uz lashmaizem?Sabinchix rakstīja:Aizmirsti!.. heheAgnis rakstīja:Sabinčik, bet cik tos gredzenus man būs jāpērk?Varbūt tomēr ar vienu tikai pietiks?
![]()
![]()
![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 480
- 481
- 482
- 483