Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 481
- 482
- 483
- 484
- 485
- …
- 2228
- chevron_right
Da nē, brīvdienās mazāk dzert vajadzēja (man
) Savādāk visādas interesantas lietas pa nakti sarunā, kuras citi pēctam atstāsta

Piektdiena, 13...
Tauta, bīstās...

Nederees gan 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Brilles tak visiem E36 vienādas :)
Tu saki? 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nejauc man galvu! 
nu tad der vai nē?
vaj man jāmeklē speciāli kupejai vai arī varu no sava sedana uzlikt uz savas kupejas
vaj man jāmeklē speciāli kupejai vai arī varu no sava sedana uzlikt uz savas kupejas
Cabooom
Vari uzlikt no sedana. Atšķiras kupejai no sedana - spārni, pagriezieni un kapots,
Tā notiek, ja uz peuŽopikiem pārsēžas no normāliem auto...Nixon rakstīja:Orkān, kas ar Tevi?Orkaans rakstīja:Nederees gan
Tas tad ir metiensAgnis rakstīja:Da nē, brīvdienās mazāk dzert vajadzēja (man) Savādāk visādas interesantas lietas pa nakti sarunā, kuras citi pēctam atstāsta
![]()
![]()
Brille derees,es savam sedanam no coupes uzliku, viss 1-1
ar kompatu pa brugji
Vecums nenaak viensNixon rakstīja:Orkān, kas ar Tevi?Orkaans rakstīja:Nederees gan
Varbūt kādam garāžā vai ārā stāv un aizņem vietu padomju laika motocikls iž planet 3, 4, 5 uc planet, jebkādā stāvoklī ?
par cenu vienosimies,

par cenu vienosimies,
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Labākā diena visā nedēļā man.marux rakstīja:Piektdiena, 13...Tauta, bīstās...
![]()
![]()
Man ar vakar viss tip top, darbā izdarīju vairāk kā visā nedēļā kopā. 
Kādam varbūt ir kāda ideja kas varētu sākt iet uz beigām, ja es pagriežu atslēgu atpakaļ, lai izslēgtu aizdedzi bet motors nenoslāpst? Noslāpa tikai kad aizgriezu līdz galam. Pēctam pielaidu lai pārbaudītu vai atkārtosies
atkārtojās vēl labāk varēju pie iedarbinātas mašīnas izņemt atslegas no aizdedzes, noslapeju ieliekot atrumā. Tagad atkal viss normāli 
Hm, man izklausās pēc pa apli ejošas atslēgas :? Kad slēdz ārā dzinēju ir parastie klikšķi atslēgai?JozziX rakstīja:Kādam varbūt ir kāda ideja kas varētu sākt iet uz beigām, ja es pagriežu atslēgu atpakaļ, lai izslēgtu aizdedzi bet motors nenoslāpst? Noslāpa tikai kad aizgriezu līdz galam. Pēctam pielaidu lai pārbaudītu vai atkārtosiesatkārtojās vēl labāk varēju pie iedarbinātas mašīnas izņemt atslegas no aizdedzes, noslapeju ieliekot atrumā. Tagad atkal viss normāli
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 481
- 482
- 483
- 484
- 485
- …
- 2228