Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 496
- 497
- 498
- 499
- 500
- …
- 2228
- chevron_right
Viss atkarīgs ar kādu attieksmi vēlies doties pie VID. Zinot kāda tur parasti cilvēkiem ir attieksme, tad vari vnk prasīt pierādijumus, ka jebkāda veida tirgošana ir notikusi, jo, tik pat labi, tu varēji atdot tos auto bez atlīdzības un saņemt citus vietā. Ja nav bankas darijumi veikti(tiešs pārskaitijums par auto).dogMa rakstīja:Ja esi veicis CSDD īpašnieku maiņu mašīnām, tad tā pa lielam skaitās pārdošana vai pirkšana. Tas tā kā būtu normāliBija limits, ko varēja gada laikā uz sevis uzrakstīt/pārrakstīt, līdz atnāk vēstulīte no VID.
Ja tiešām nepārdod, tad nav ko baidīties.. Brauc ciemos un stāsti, ka mainies, jo katru reizi kaut kas neapmierina, vai kaut kas iepatīkas citā autiņā
Galvenais nekrist panikā 
Čau visiem!
Būtu ļoti laipns ja izpalīdzētu un aizpildītu aptauju, saistībā par banku pakalpojumiem
http://visidati.lv/aptauja/864533655/
Liels paldies jau iepriekš
Būtu ļoti laipns ja izpalīdzētu un aizpildītu aptauju, saistībā par banku pakalpojumiem
http://visidati.lv/aptauja/864533655/
Liels paldies jau iepriekš
izskatas ka jums ir bijusi maza saskarsme ar VIDttd rakstīja:Viss atkarīgs ar kādu attieksmi vēlies doties pie VID. Zinot kāda tur parasti cilvēkiem ir attieksme, tad vari vnk prasīt pierādijumus, ka jebkāda veida tirgošana ir notikusi, jo, tik pat labi, tu varēji atdot tos auto bez atlīdzības un saņemt citus vietā. Ja nav bankas darijumi veikti(tiešs pārskaitijums par auto).dogMa rakstīja:Ja esi veicis CSDD īpašnieku maiņu mašīnām, tad tā pa lielam skaitās pārdošana vai pirkšana. Tas tā kā būtu normāliBija limits, ko varēja gada laikā uz sevis uzrakstīt/pārrakstīt, līdz atnāk vēstulīte no VID.
Ja tiešām nepārdod, tad nav ko baidīties.. Brauc ciemos un stāsti, ka mainies, jo katru reizi kaut kas neapmierina, vai kaut kas iepatīkas citā autiņā
1, ir noticis darijums ,vairak ka 3 auto gada /mainits vai davinats nevienam tur neintreses /
talak
ps : es tava vieta meginatu pa fikso dzit roka tos cilvekus ar ko tu mainijies un sastadit vienkarši banalu vienošanos starp divam pusem par auto maiņu ar atpakal ejosiem datumiem
Kāds nopārdod Rīdlihs`am bloķi negaudojošu /neklabošu ar 3.15 vai 2.93 attiecību.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
VID ir pretīgs kantoris. Slinkas, resnas, taukiem apvēlušās ķotkas ar špakteli biezāku kā lauķa e36 arkām.
Esi kādzteiz bijid VID'ā?
Esmu gan. Un vairāk reižu kā man ir gribējies tur būt. Cik labi, ka tagad visu var izdarīt elektroniski datorā.
RF, man priekš tevis ir sliktas ziņas - tu esi ne pārāk gudrs... Precīzāk - vnk stulbs. Ceru, ka radiatoru tev mājās vēl ir daudz - tos tev pašaizsardzībai vajadzēs, jo noteikti tev daudzi gribēs uzšaut pa verbālo atveri, ja šādi turpināsi tekstus bīdīt...RF_ rakstīja:VID ir pretīgs kantoris. Slinkas, resnas, taukiem apvēlušās ķotkas ar špakteli biezāku kā lauķa e36 arkām.
Ko tad viņš ar tiem radiatoriem darīs, pats filmē no otrā stāva, kamēr citi viņa vietā tos radiatorus mētāmarux rakstīja:RF, man priekš tevis ir sliktas ziņas - tu esi ne pārāk gudrs... Precīzāk - vnk stulbs. Ceru, ka radiatoru tev mājās vēl ir daudz - tos tev pašaizsardzībai vajadzēs, jo noteikti tev daudzi gribēs uzšaut pa verbālo atveri, ja šādi turpināsi tekstus bīdīt...RF_ rakstīja:VID ir pretīgs kantoris. Slinkas, resnas, taukiem apvēlušās ķotkas ar špakteli biezāku kā lauķa e36 arkām.
Prasītos kādu smukumbildi priekš pc, kam ir normāli autiņi, fotobliežamie un prasmes kaut ko izveidot. 
paldies ,Maruxmarux rakstīja:RF, man priekš tevis ir sliktas ziņas - tu esi ne pārāk gudrs... Precīzāk - vnk stulbs. Ceru, ka radiatoru tev mājās vēl ir daudz - tos tev pašaizsardzībai vajadzēs, jo noteikti tev daudzi gribēs uzšaut pa verbālo atveri, ja šādi turpināsi tekstus bīdīt...RF_ rakstīja:VID ir pretīgs kantoris. Slinkas, resnas, taukiem apvēlušās ķotkas ar špakteli biezāku kā lauķa e36 arkām.
ne jau visi, kas strādā VID tā izskatās
atkal jautāšu par pampiņām, instrumentu panelī nāca 3w, bet bij tādas pašas tikai 5w, tas nenodarīs kādus kaitējumus?
un pre-facelift galveno griestu gaismas slēdzi nomainīju uz facelift, tur tagad ir pieci vadi vien atšķiras liekasi kurš ir violetā krāsā, kur viņš jāpievieno, zinātāji gan jau sapratīs
un pre-facelift galveno griestu gaismas slēdzi nomainīju uz facelift, tur tagad ir pieci vadi vien atšķiras liekasi kurš ir violetā krāsā, kur viņš jāpievieno, zinātāji gan jau sapratīs
Man arī interesē, šobrīd aktuāli.... ir kāds spečukas kas var pakomentēt?kuRRmis rakstīja:keramiskais sajuugs - kadam ir? kadas atsauksmes - interesee, vai ir blakusefekti un vai vel kaut kas tad komplektaa jamaina, ko redaktors par to saka?
velos uzklausit pieredzi, paldies
Par keramiku runaajot! Ja auto ir ikdienas lietoshanai un netiek regulaari likts trasee ,tad keramika noteikti nav vajadziiga!!! Sevishkji ja jaabraudz pa Riigas korkjiem tad vairs nav kaifa no braukshanas! (ja vien katraa liikumaa nekraamee) 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+1, tieši tā!
Es pat esmu ar mieru mainīt savu m20 spararatu un sajūga komplektu, pret parasto demferoto!
Sagribējās komfortablāku braukšanu!
Es pat esmu ar mieru mainīt savu m20 spararatu un sajūga komplektu, pret parasto demferoto!
Erda arii dabuuja vienu dienu pavizinaaties ar m20+keramika+ixa kurvis
Taa kaa vari pakomenteet iespaidus 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pa kādam naudām var dabut labu m20 spararatu? 6kg vai 9kg
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
erda rakstīja:+1, tieši tā!
Ok, erda, maini pret parasto, katram savas vēlmes, labāk pakomentē iespaidus ,kā Orkaans teica, lai skaidrāka bilde par to visuOrkaans rakstīja:Erda arii dabuuja vienu dienu pavizinaaties ar m20+keramika+ixa kurvisTaa kaa vari pakomenteet iespaidus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 496
- 497
- 498
- 499
- 500
- …
- 2228