E36.lv sabrauciens Jelgavā.
Atzīmējam pierakstos 21. datumu - Trips uz Jelgavu!
Tikties varētu @ Riga Plaza, tikai cikos?
Tikties varētu @ Riga Plaza, tikai cikos?
Domājam, ka varam laist jua no paša rīta?!
10-11 vācamies?!
10-11 vācamies?!
jaa uz kaadime 11 vaacamies jo tomeer 10 jav mazliet pa agru, un jelgavaa vareetu tikties pie Maximas lielaaserda rakstīja:Domājam, ka varam laist jua no paša rīta?!
10-11 vācamies?!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
A ko tik agri? Ja necepam gaļu tad jau tur visu dienu un vakaru nebūs ko darīt. Es jau domāju labāk laižam pēcpusdienā.
Ja 11 vācamies plazā, 12 izbraucam, Jelgavā esam 13. Kamēr jelgavnieki parādīs mums pilsētu, fočēšanās utt, būs jau vakars. Tad arī cepsim gaļu.
Keep calm and lift weights
Kurš piesakās braukt ar mani un Ruu? Vēl 2- 3 vietas ir, tas atkarīgs no tā, cik līdzbraucējiem smagi kauli.
un kurs piesakaas ar mani braukt ?
vel jelgavaa varam kopiigi ieiet veikalaa sapirkties vakaram taa vel stunda klaat
vel jelgavaa varam kopiigi ieiet veikalaa sapirkties vakaram taa vel stunda klaat
Labas cenas.
Labas cenas.
Ja esi no Rīgas, vari braukt ar mani un Ruu vai Kļaviņu, ja nevēlies ar savu doties.soulles rakstīja:es ar labprat aizbrauktu uz jelgavu padzert alinju ar forumiesiem
Rezervēju balkus sēdētāja vietuKLAVINS rakstīja:un kurs piesakaas ar mani braukt ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
ok, un vel uz jautajum ziimes ir parejas vietas rezerveetas
Labas cenas.
Labas cenas.
Ja braukšu viens bez savējiem, tad piesakos pie Kļaviņa !
nu vot tad viss man pilna masiina jav ir aatri gan
Labas cenas.
Labas cenas.
Ideja superīga!
Es ar noteikti kaut kā pievienošos!
+ Lūgums tad no citām pilsētām ievietot, kas un kad ir gatavs uzņemt.
+ tad varētu uztaisīt kalendāru, kur kurā pilsētā ir kāds sabrauciens.
Es ar noteikti kaut kā pievienošos!
+ Lūgums tad no citām pilsētām ievietot, kas un kad ir gatavs uzņemt.
+ tad varētu uztaisīt kalendāru, kur kurā pilsētā ir kāds sabrauciens.
idejas laba pa kalendaaru izveidi sabraucieniem
Labas cenas.
Labas cenas.
Super tomēr labi ka izbrīvēju sev 21.datumu vismaz būs patīkams šīs vasaras pirmā atvaļinājuma noslēgums. Braukšu gan ar savu auto, jo kompakt klase tak jāpārstāv
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nu tad gaidam Jūs Jelgavā..
+ iespējams tas veicinās sadrabības partneru meklējumos ārpus Rīgas!
Tas savukārt veicinātu to lietotāju pievienošanos klubam ,kuri dzīvo ārpus rīgas, Rīgā ierodās reti!
Piem. Orkaans varētu piedāvāt varbūt kādu nelielu atlaidi kluba biedriem uz krāsošanas darbiem!
Tas savukārt veicinātu to lietotāju pievienošanos klubam ,kuri dzīvo ārpus rīgas, Rīgā ierodās reti!
Piem. Orkaans varētu piedāvāt varbūt kādu nelielu atlaidi kluba biedriem uz krāsošanas darbiem!
Tad kad piedaavaaju akciju ar atlaideem ,tad reaali tikai vienam cilveekam tas intereseeja! Te ir taa ,ka lai ar kaadu cenu nepateiktu visi tik piikst ,ka daargi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)