Twītotājs
Hei, hei!
Tātad lieta tāda. Diezgan sen jau ir izveidots Twitter konts (@e36lv), bet diemžēl ne Mad, ne es laikam neesam pietiekami lieli čivinātāji, līdz ar to tur ir diezgan liels klusums. Varbūt ir kāds forumists - twitter atkarīgais un trakais čivinātājs? Varētu pieteikties uz mūsu Twitter konta papildināšanu. Nav nepieciešams rakstīt katru rītu/vakaru, cik onlainā cilvēki vai kas jauns reģistrējies vai kas ko forumā ierakstījis, bet teiksim pāris jaunumus, tuvākos pasākumus, informāciju par sabraucieniem, kopīgu došanos uz driftiem utt. Kā arī ja uzpeld kāda jauna DIY pamācībā, arī to var ielinkot!
Zinu ka ļoti daudzi tādu štelli neizmanto, daudzi neatbalsta, bet ticu ka tikpat daudzi izmanto un uzskata to par noderīgu lietu!
Pieteikties var pie manis personīgi (PM), nepieciešams viens sakarīgs rakstītājs (bez p0k3 valodas un tā).
Atlīdzība - burkānos.
Tātad lieta tāda. Diezgan sen jau ir izveidots Twitter konts (@e36lv), bet diemžēl ne Mad, ne es laikam neesam pietiekami lieli čivinātāji, līdz ar to tur ir diezgan liels klusums. Varbūt ir kāds forumists - twitter atkarīgais un trakais čivinātājs? Varētu pieteikties uz mūsu Twitter konta papildināšanu. Nav nepieciešams rakstīt katru rītu/vakaru, cik onlainā cilvēki vai kas jauns reģistrējies vai kas ko forumā ierakstījis, bet teiksim pāris jaunumus, tuvākos pasākumus, informāciju par sabraucieniem, kopīgu došanos uz driftiem utt. Kā arī ja uzpeld kāda jauna DIY pamācībā, arī to var ielinkot!
Zinu ka ļoti daudzi tādu štelli neizmanto, daudzi neatbalsta, bet ticu ka tikpat daudzi izmanto un uzskata to par noderīgu lietu!
Pieteikties var pie manis personīgi (PM), nepieciešams viens sakarīgs rakstītājs (bez p0k3 valodas un tā).
Atlīdzība - burkānos.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nezinādama par šo topiku, pati nolēmu atdzīvināt mūsu čivinātājlapu. Tātad turpmāk sekojam līdzi twitter.com/e36lv .Uzklausīšu gan jūsu ieteikumus, gan kritiku šīs lapas pilnveidē.
Keep calm and lift weights
Tikko ievērtēju @e36lv twitter kontu.
Tāds panīkums tur..
Tāds panīkums tur..
Nesezona. Nevaram attīstīt visas nozares vienlaicīgi :) Centīsies pēc iespējas ātrāk to čivu-rivu aktualizēt.
Pēdējā laikā kaut ka nav sanācis kaut ko tur rakstīt, domāju ka uz vasaru būs aktīvāk..
Es nemaz nezināju par tāda eksistenci.
Tgd sekoju un retvītošu pasākumus un pārējo noderīgo info
Tgd sekoju un retvītošu pasākumus un pārējo noderīgo info
Nja, vienigi es liekas neesmu nereizi tos saucamos twitus kaut kadus skatijis, ne iečekojis, un kas tas visapr ir?
Hazard, not mīzing! es arī tviteri nelietoju un nezinu, ko viņš ziemā ēd
Nu jūs jau opīši, tpc
Mani norakstīja... Ōpīc būšu tad, kad pārsēdīšos uz 7er
Offtopiks panesās...
Offtopiks panesās...
Biju tai twiterii iemetis aci senn atpakalj....taa arii laaga nesapratu kas tur notiek...nu jau esmu aizmirsis visas paroles logimu utt...taakaa nemaz nevaru apskatiit kas notiek...ja vien neuzradiisies veelme atgriesties tur
P.S Diez vai
P.S Diez vai
Es laikam biju twiterii e36.lv sekotājs, laikam Arī sen tur neēsmu līdusi iekšā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kādam ir doma atdzīvināt?
Kāda velna pēc forumam, kas atrodas internetā ir vajadzigs vēl twitera konts, kas diezko būtibā no foruma neatšķiras???
Tāda velna pēc, ka tas darbojas kā reklāma, jo ne visi ir te, bet vrb liela daļa ir tieši twiterī.
yanks rakstīja:Kāda velna pēc forumam, kas atrodas internetā ir vajadzigs vēl twitera konts, kas diezko būtibā no foruma neatšķiras???
Uh, tas nu gan nav pat tuvi forumam. Ir liela atšķirība no kvalitatīviem domu graudiem, noderīgas informācijas, aktualitātēm ( apskatot vienu sadaļu), nevis izskatot visu forumu, protams, nesaku ka viss ir slikti, bet nav neviens liels iemesls kāpēc gan nē.
Kā arī cilvēkam, kurš nelieto un neplāno lietot šo soc. tīklu to nesaprast. tobiš- kāpēc lasīt info internetā, ja var pasūtīt avīzi.
+ uteo pateica pārejo daļu, ko vēlējos piebilst
Labojus: uzmetu aci Twitter kontam un tam ir veseli 99 sekotāji. Tas ir diezgan wow ņemot vērā to, ka konts nav aktīvs tuvu gadam un ir tikai 21 tvīti. P.S. Aktīvie lietotāji
beidzat sapņot. kādus cilvēkus jūs tur vēl cerat atrast un piesaistit? LV ir maza. Tiem kam interesē atradīs tapat. Rezultātā tie paši cilvēki ir gan tviterī gan te. Paši jau te arī visi raksta ka par kko tādu sen ir aizmirsuši.
cik tie sekotāji ir aktīvi?
ierakstat gūglē e36 un automātiksi pirmais piemetas galā e36.lv. Kādu reklāmu jūs vēl gribat
ierakstat gūglē e36 un automātiksi pirmais piemetas galā e36.lv. Kādu reklāmu jūs vēl gribat
Twitterī netiek rakstīts, kādas muļķības yanks atkal sarakstījis vai kā. Tur pārsvarā tiek likta info par pasākumiem, sabraucieniem, jaunām galerijām utt. Daudzi Twitterī šādu info uzzinās ātrāk nekā forumā meklējot.
Un jā - twitteris pa lielam nav domāts reklāmai, vismaz šim forumam.
Un jā - twitteris pa lielam nav domāts reklāmai, vismaz šim forumam.
lasīt par forumu tviterī man liekas ir tāpat kā iet tikai uz ziemassvētkiem uz baznīcu un stāstīt visiem pēctam kāds esi īstenais ticīgais
Kam jums tādi biedri vajadzīgi kuri nevar ienākt forumā, bet iet tviterī-viņiem tak pašā saknē te notiekošais nemaz neinteresē
Kam jums tādi biedri vajadzīgi kuri nevar ienākt forumā, bet iet tviterī-viņiem tak pašā saknē te notiekošais nemaz neinteresē