Viss par e36.lv forumue
hi,visiem
vajag so saitu kur vairak pareklamet un ka ar e36.lv uzlimem
vajag so saitu kur vairak pareklamet un ka ar e36.lv uzlimem
Vajag reklamēt, pilnībā piekrītu. Diemžēl mans mēģinājums to darīt BC forumā beidzās ar neko... Bet gan jau būs labi. Nevar gribēt, lai mēneša laikā foruma statistika uzkāptu Eifeļa torņa augstumā...
Uzlīmes arī vajag. Kas tur palika ar tiem oficiālajiem fontiem?
Uzlīmes arī vajag. Kas tur palika ar tiem oficiālajiem fontiem?
manis kas notiks pec mēneša,cik liela bus aktivitaate
Nu, tas jau atkarīgs no pašu uzņēmības un aktivitātes...
Uzlimes vajag es laprat uz sava ari kadu uzlipinatu,lai tie frici zin kas brauc.bet uzlimes nevajadzetu taisit balta,bet gan ka savadak,mos kadam ir kada ideja.
Sveiciens visiem!!!
Liels prieks par sho lapu! Ir tikai viena niansiite, tas ir valoda sheit Taakaa sveshvalodas nav mana stipraa pusiite ,man ir ljoti gruuti te orienteeties un kautko saprast. Ceru ,ka www.e36.LV driiz buus pieejams normaalaa latvieshu valodaa
Liels prieks par sho lapu! Ir tikai viena niansiite, tas ir valoda sheit Taakaa sveshvalodas nav mana stipraa pusiite ,man ir ljoti gruuti te orienteeties un kautko saprast. Ceru ,ka www.e36.LV driiz buus pieejams normaalaa latvieshu valodaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
meeģinasim aatraak virziit tulkojuma lietu :)
sveiciens forumā :)
Čau, cau!
Taisi augšā savu pārdod e36 detaļas topiku
Taisi augšā savu pārdod e36 detaļas topiku
Oooo,jaa Ir daudz detaļas,tūlīt uzmeikošu
Orkaans rakstīja:Sveiciens visiem!!!
Liels prieks par sho lapu! Ir tikai viena niansiite, tas ir valoda sheit Taakaa sveshvalodas nav mana stipraa pusiite ,man ir ljoti gruuti te orienteeties un kautko saprast. Ceru ,ka http://www.e36.LV driiz buus pieejams normaalaa latvieshu valodaa
Sveicināts! Ar tulkojumu ir tā, ka viņš ir it kā gatavs (neesmu gan testējis, bet cik zinu, tad visas lietotājam pieejamās lietas ir iztulkotas), bet neesmu vēl uzlicis, jo tad man arī jāpārliek būs dažas modifikācijas. Ļoti ceru ka līdz 7dienas vakaram ar to būšu ticis galā, neko gan nesolu, jo ir arī citi darbiņi darāmi.
Ceru ka viss izdosiesRuu rakstīja:Orkaans rakstīja:Sveiciens visiem!!!
Liels prieks par sho lapu! Ir tikai viena niansiite, tas ir valoda sheit Taakaa sveshvalodas nav mana stipraa pusiite ,man ir ljoti gruuti te orienteeties un kautko saprast. Ceru ,ka http://www.e36.LV driiz buus pieejams normaalaa latvieshu valodaa
Sveicināts! Ar tulkojumu ir tā, ka viņš ir it kā gatavs (neesmu gan testējis, bet cik zinu, tad visas lietotājam pieejamās lietas ir iztulkotas), bet neesmu vēl uzlicis, jo tad man arī jāpārliek būs dažas modifikācijas. Ļoti ceru ka līdz 7dienas vakaram ar to būšu ticis galā, neko gan nesolu, jo ir arī citi darbiņi darāmi.
Es jau saaku agjiteet tautu uz shejieni! Un saaku jau shtukot ka jaauliek uz auto uzliimes (pagaidu versijaa)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Laikam, vel neesmu te atskaitiijies, sveicinaati jaunaa forumaa! Kas diez notiks ja visi E36 auto iipashnieki parcelsies uz shito forumu, bavarians bez mums nenomirs? Vai par to mums vairaak nav jaauztraucaas? Jo cik es esmu ieveerojis tad tieshi E36 ipashnieki ir vieni no aktiivaakajiem biedriem!
Visticamāk - šeit izveidodies kkāds pamatkodols, kuram ik pa brīdim pamainīsies neaktīvākie useri... Bet par BC forumu - nebūs jau tā, ka pēkšņi neviens šejienieties tur vairs nerādīsies...Archizlv rakstīja:Laikam, vel neesmu te atskaitiijies, sveicinaati jaunaa forumaa! Kas diez notiks ja visi E36 auto iipashnieki parcelsies uz shito forumu, bavarians bez mums nenomirs? Vai par to mums vairaak nav jaauztraucaas? Jo cik es esmu ieveerojis tad tieshi E36 ipashnieki ir vieni no aktiivaakajiem biedriem!
Tam BC jau sen bij jaamirst dabiigaa naaveeArchizlv rakstīja:Laikam, vel neesmu te atskaitiijies, sveicinaati jaunaa forumaa! Kas diez notiks ja visi E36 auto iipashnieki parcelsies uz shito forumu, bavarians bez mums nenomirs? Vai par to mums vairaak nav jaauztraucaas? Jo cik es esmu ieveerojis tad tieshi E36 ipashnieki ir vieni no aktiivaakajiem biedriem!
Vissvairaak mani tur tracina uzbaaziigaas bemas reklaamas
+1 orkaanam :)
Njā, man gan tās reklāmas visas ir bloķētas, neko neredzu, pop-up arī nelec ārā, bet nu praksē, kur tas nav izdarīts gan tas kaitina..
Orkaans rakstīja:Tam BC jau sen bij jaamirst dabiigaa naaveeArchizlv rakstīja:Laikam, vel neesmu te atskaitiijies, sveicinaati jaunaa forumaa! Kas diez notiks ja visi E36 auto iipashnieki parcelsies uz shito forumu, bavarians bez mums nenomirs? Vai par to mums vairaak nav jaauztraucaas? Jo cik es esmu ieveerojis tad tieshi E36 ipashnieki ir vieni no aktiivaakajiem biedriem!
Vissvairaak mani tur tracina uzbaaziigaas bemas reklaamas