jurcis - e36 1.8is Limited Edition
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
vienīgais ka pašam ik pa laikam jaskraida un jaskatās kas notiek ja sāk skanēt signalizācija,piem ja pabrauc garām kāds ar skaļāku tonīti un tābosiks11 rakstīja:autinu drosaka vieta un signalizacijas jutibu uz pilnu klapi .. un viss savas vietas paliks
nav jau tik traki, vismaz nariki neliidiis, kaa arii tak neviens neliidiis stajankaa skruvet bamperus un ljitakus..Martinez rakstīja:neaizmirstiet tauta vēl par tādu lietu,ka "apsargājamajās" stāvvietās maksājat par vietu,nevis par to ka jums kāds viņu sargās un saku to no savas darba pieredzes,neviens jums neko nesargās un neapmaksās,ja autiņš būs stajankā un būsiet godīgi maksājuši savus 20ls mēnesī par tipa "sargāšanu" šīs autostāvvietas nenes nekādu materiālo atbildību par jūsu auto līdz ar to tās ir tikai acu aizmālēšanai ka tgd redz viss būs O.K. Reāli pēc tā ar ko esmu saskāries darbā varu pateikt tik vienu,bet nu tas mans viedoklis un pieredze, no šādām "apsargātām" stāvvietām zog vairāk,nekā ja būtu vnk nolicis smuku apgaismotā un visiem labā redzamā vietā Bet reāli,ja grib tik un tā likt tai stāvvietā,tad jāmeklē tāda ar kuru slēdzas rakstisks līgums un līgumā ir punkts,ka tāds un tāds sia vai as nes materiālu atbildību par auto vai kustamiem,nekustamiem īpašumiem kurus jūs attiecīgi novietojat viņu teritorijā.Ruu rakstīja:It kā jau stajanka vai garāžiņas nemaksā tik dārgi.. Jūtu līdzi, bet nu kad es tikšu pie m pakas, tad tikai un vienīgi kaut kas apsargājams vai neaizskarams.
P.S. jūtu līdzi nepatīkamas sajūtas!
labi- ganjau ka ir iznjemeumu stajankas, bet normalaas vietaas taa nedara..
Par tām stajankām pikritīšu gan, fufelis, stajankā kur es turu darba auto pagājušo nedēļ vienam nozaga auto, no rīta nāku pēc auto, skatos, vārti izgāzti, domāju kas tad te, izrādās jā, tantuks (sargs) čučējis, tikmēr auto aizripojis!
P.S. Līdzjūtibas Jurci!
P.S. Līdzjūtibas Jurci!
nafig vispār vajag tās apsargājamās stāvvietas, ja reāli tur neviens neko nesargā?
Labākais tas, ka nekāda atbildība uz sargiem vai kādu citu :)
Tā nu ir sanācis, vairs jau neko darīt, līdzšim nekas nebija aiztikts, un arī te apkārtnē neaiztika, vienīgi vienam M5 purnu nocēla. Laikam jau iepatikās kādam ka tiko nokrāsots un vel dzetlenie miglinieki.
ja ir "pro" zagļi tad viņi 99% gadījumos v/n nr. pamet tur pat zem mašīnas un noņem a visu akurāt,bet ja ir vnk norauts izvarots tad tie ir nariki!takeshi rakstīja:man numurs bija vismaz atstats!
nu nez vai tā būtu prātīga doma,man iepriekšējai iskai a bij max jūība,zini pie katras mašīnas kas pa pagalmu garām pabrauca auroja un attiecības ar kaimiņiem a sabojājāsbosiks11 rakstīja:autinu drosaka vieta un signalizacijas jutibu uz pilnu klapi .. un viss savas vietas paliks
coupe 2.8
Tur jau arī tā štelle, ka dēļ daudzām šitām mašīnām, kas kauc nepārtraukti, cilvēki jau sen kā vairs nepievērš uzmanību, ja kādam gaudo siga. Es gan cenšos paskatīties pa logu, čo pa čom, ja kādam no kaimiņiem sāk gaudot.
Pizdets, tagad tik ieraudziju. Vot pimpji blle, kaa es gribeetu nokert kaadu kad kaads kaut ko taadu daru. Juutu liidzi.
Nu blin rokas shitadiem nocirst.
Būtu vismaz numuru atstājuši!
Būtu vismaz numuru atstājuši!
Nu kas bijis bijis, turam buru un maucam tālāk. :) šodien ķēros klāt bremžu šlauku maiņai. tur viss baigi ierūsējis, pie suportiem dabū vaļā bet otrā galā nē :( rit jāturpina. vel šarnīri jānomaina. tad uz skati.
Esmu pacīnijies ar ar visādām problēmam, tagat savedu kārtībā moldingus un uzliku :)
Bampers ar ir virsū sakrāsots, tagat nožēloju ka nav haube normāla :( vajadzēs laikam sazīmēt
Purniņu visu smuki saliku, tagat jāsapulē auto, un prasās nomainīt dzinēju jo šis tāds gauss, bet vismaz ekonomisks.
Pāris bildes ko paspēju tagat pa nakti sabildēt, nomazgāšu sabildēšu :)
Lūdzu miglas kāds pārdodiet..
Lai runā bildes.
Mazā fotosesijuņa Paldies par uzmanību.
Bampers ar ir virsū sakrāsots, tagat nožēloju ka nav haube normāla :( vajadzēs laikam sazīmēt
Purniņu visu smuki saliku, tagat jāsapulē auto, un prasās nomainīt dzinēju jo šis tāds gauss, bet vismaz ekonomisks.
Lai runā bildes.
Mazā fotosesijuņa Paldies par uzmanību.
Prieks, ka auto atgriežas pie nepieciešamā aprīkojuma.
Tajās tumsas bildēs gan neko nevar saprast. Gaidām bildes gaismā
Tajās tumsas bildēs gan neko nevar saprast. Gaidām bildes gaismā
Ļoti labi!!!
Malacis ka saņemies un taisi tālāk.
Malacis ka saņemies un taisi tālāk.
prieks kad atkal kartiba, tikai kautka taas skruves vaig apstradat(ar ko bamperis pieskruvejas) , lai nakosa reize kads doma zagt kadam ,nekas vairak par apskatisanos neizdodas!!!
Bosik, par šo es nepiekrītu, jo parasti ja viņi nevar noņemt nost tad vienkārši visu salauž, lai Tev ķipa būtu mācība par tādu skrūvēšanu un pie reizes vēl kaut ko sačakarē.
[quote="jurcis"]Esmu pacīnijies ar ar visādām problēmam, tagat savedu kārtībā moldingus un uzliku :)
Lai runā bildes.
hmm a kā uztaisīji moldingus tik melnus un smukus! Manējie izbalējuši!
Lai runā bildes.
hmm a kā uztaisīji moldingus tik melnus un smukus! Manējie izbalējuši!
coupe 2.8
Gribu redzēt pilnīgo kopskatu gaišā apgaismojumā! Tagad būs ar ko piebraukt uz PLAZU, citādi ar e30 negribēji braukt!
man grib vai negrib jabrauc uz plazu ar e30 , jo ar citroenu jav pavisam negribas braukt bet ziema nekas cits neatliks ka braukt ar to mazo citronu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kas vainas e30? Pašam kādu laiciņu atpakaļ ļoooti kārojās tāds, bet nu neko darīt!
Bet re, tev ir abi! Un abi labi
Bet re, tev ir abi! Un abi labi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8