poweredbygirts e36 sujmotors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Kādās gumijās? Bet kā ir ar normāliem ražotājiem?m4z rakstīja:ja tu domā tos kuri nav tajas stulbajās gumijās, tad reāli visos rezerves daļu veikalospoweredbygirts rakstīja:Kur var dabūt pildītās šaras?
Meyle ir labs ražotājs.
Ja gribi Lemforder, tad meklē E30 pr. plauktus un dabūsi lemforder cietās šaras.
Ja gribi Lemforder, tad meklē E30 pr. plauktus un dabūsi lemforder cietās šaras.
Bilžuki ieskatam, attiecībā par MEYLE šarnīriem.
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Beidzot ievilktas miglas,visa oem pravotka, pateicoties renio DIY viss process likās daudz vienkāršāks un ātrāks, kaut gan, lai visu smuki paveiktu tikuntā aizgāja aptuveni 2 h Tagad tikai atliek iegādāties miglu rāmīšus un ieinstalēt miglas!
Plus kkādā ogres šrotā pa lēto dabūts jauns un nenobružāts gaismas slēdzis!
Zilā izolācijas lenta tiks vēl plus pārtīta ar melno auduma, jo zilā neglīti izskatās.. Bet pa rokai nekā cita nebija..
Plus kkādā ogres šrotā pa lēto dabūts jauns un nenobružāts gaismas slēdzis!
Zilā izolācijas lenta tiks vēl plus pārtīta ar melno auduma, jo zilā neglīti izskatās.. Bet pa rokai nekā cita nebija..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
prieks ka diy palīdzēja
Potencials exemplars uz smukumu
p.s. met vinju veel zemaaku... taa lai juut asfalta esamiibu
p.s. met vinju veel zemaaku... taa lai juut asfalta esamiibu
Uz doto brīdi ir pacelts mazliet augstāk jo tuvojas tehniskā apskate un tad jau ziema, bet plānoju uz nākošo vasaru izvalcēt visas arkas un mest aptuveni hoodija tipa klīrensā!
Tiešām simpatizē šitas eksemplārs, pietrūkst tikai normāla motora pilnai laimei
Paldies :) Ja godīgi, cik sākumā gribēju celt iejkšā kādu 2.5 u.t.t. tad tagad jau sāku pārdomāt jo pa slapju var mētāt plakaniski un slīpēt jebkuru apli nonstopā, priekš 1.6 es domāju man viņs iet ūber labi, jo uz taisnes atvilkt 180 nav problēmu, agrāk man bija darīšana ar 1.6 m43 motorīti un tas nu var teikt ne uz pusi negāja tik labi kā šis
Bet protams ir sapnis ieķert un pārlasīt 2.8 :) Bet nu to jau manīs, jo esmu 7dienas drifters, vistiešākajā nozīmē, jo kā līst lietus, tā 90% gadījumos tiek slīpēts Iķšķiles, Tīnūžu apļi.. :)
Bet protams ir sapnis ieķert un pārlasīt 2.8 :) Bet nu to jau manīs, jo esmu 7dienas drifters, vistiešākajā nozīmē, jo kā līst lietus, tā 90% gadījumos tiek slīpēts Iķšķiles, Tīnūžu apļi.. :)
Beidzot! Vakar pateicoties lietotājam gda33 dabūti miglu rāmīši un protams tajā pašā vakarā uzreiz ieinstelētas miglas! Sorry bet bilde ar tel., bet domāju, ka ieskatam būs ok.! :)
Varbūt kāds jau pamanīja,varbūt nē, bet ir atgriezušās hroma nāsis..Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
es labāk atturēšos
kapēc nav gabariti? esi savilcis tā ka nevajag ieslēgt gabaritus?
Gabarītu lampiņas man vnk. ir izņemtas ārā, jo kad ieliku krustus tad ar gabarītu ievietošanu tā problemātiski, bet nu uz skati jau kkā jāmēģina ieinstalēt tās lampiņas!
Plāns ir miglās un tuvajos likt 6k ksenonu.. bet gabarītlampiņas atkal pēc skates ņemt ārā un ieinstalēt baltus eņģeļus!
Plāns ir miglās un tuvajos likt 6k ksenonu.. bet gabarītlampiņas atkal pēc skates ņemt ārā un ieinstalēt baltus eņģeļus!
es domāju ka šāda stila aparātam enģeļi īsti nepiestāvēs. šitādām drīzāk vajag tēmēt uz piemīstajiem jeb kautko tādu
Bet tālajos jau krusti salikti Ja tagad piemīzīšu viņus no krustiem nekādas jēgas
nu vienīgais jā bet enģeļus toč man liekas nevajag, tad labāk lai paliek šitā
+ m4zm4z rakstīja:es domāju ka šāda stila aparātam enģeļi īsti nepiestāvēs. šitādām drīzāk vajag tēmēt uz piemīstajiem jeb kautko tādu
Hmm.. ja godīgi, domāju ka būtu interesanti ja varētu dabūt tādu toni kā pavarotņikiem, bet atkal, liekas ka, tas būtu par tumšu..
Bet domāju ka būs vien jāizmēģinā dzeltenie lukturi
Bet domāju ka būs vien jāizmēģinā dzeltenie lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8