AAM Montreal blau...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Jelgavnieks?????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kautkaa pagaidaam nebiju pamaniijis uz ielas sho skaistuli Skatiishos veeriigaak
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Es tevi gan paris dienas atpakalj redzeju- pie pasu daljas (kur tas auto veikals pagalma)!
Orkāns bija pie manis ciemos atbraucis..
Strada tur?!
nesen sāku ..
Biju gan tur. Es straadaaju tai firmaa ,kurai pieder tas veikals un veikala paardeveejs ir arii no shejienes
Tad jau buushu samelojis ,jo kad braucu prom tad tur malinjaa viena zhurcinja staaveeja ,tik nezinaaju ,ka taa taveejaa
Tad jau buushu samelojis ,jo kad braucu prom tad tur malinjaa viena zhurcinja staaveeja ,tik nezinaaju ,ka taa taveejaa
Tevi vispar ari redzeju tur- tu atbrauci bik pec orkaana!
Nuuu šitie diski paši labākie uz e36 un vel uz kūtiņas
Pašam tādi ir
Tev viņi balti vai gaiši pelēki?
Pašam tādi ir
Zinu Ervinu Aha, staveju ar purnu pie " lata" veikala sienas!
korsa rakstīja:Nuuu šitie diski paši labākie uz e36 un vel uz kūtiņas
Pašam tādi ir
Balti, tikai mashina nebija mazgata taja reize, kad bildes tapa!
Es arii esmu Ervīns
Tevi nezinu, tacu otru ervinu gan zinu
to Ervīnu gan daudz..
Vaine!
Taaks...Interese baigi viena lieta- respektivi,ja aizmugre tiek izvalcetas arkas,man ielidis style 32 r18 ar j9 aizmugre?!:)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right