BuKTOP'a tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 28
- chevron_right
Izlasi noteikti latviski buktops mani daudzi draugi taa sauc buktop
Nixon rakstīja:Saprotu, ka ir Viktors, bet es par to, kā es izlasu.
Tagad tik sapratu ka Viktors, pirms tam domāju kā latviski lasa tā ir.
Tu esi krievs ? Raksti latviski, bet kāpēc niks slāvu ?BuKTOP rakstīja:Izlasi noteikti latviski buktops mani daudzi draugi taa sauc buktop
Viņš ir Latvietis!!! Jo ciena un mīl mūsu valsti
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
bez sliktiem nodomiem jautāju. ja tev būtu оркаанс, arī pajautātu.Orkaans rakstīja:Viņš ir Latvietis!!! Jo ciena un mīl mūsu valsti
Esmu LR pilsonis respektīvi - latvietis, runaaju briivi abaas valodaas. Ar to arii beigsim par manu piederību.
saasināti uztver .
Nebuut nee - niks lasaams latviski buktop
lab pietiek offtopic
lab pietiek offtopic
Aprīkojums tiešām būs lepns.
Stingri tuvs maneejam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
es pat teiktu ka ārēji ļoti līdzīgs...bet tas tik pagaidām
Malač buktop, tā tik turēt. būsi vēl pietuvojies plāna izpildei
Beidzot samainīti visi rullīši , lēnā garā jaucot visu ārā sāku pētī kapēc tik nenormāli nopunķojies motors - pa lielam visas eļļas noplūdes vietas tika atrastas un neitralizētas (cerams) ..
Nomainīts:
Parazīts
2x Spriegotāj ruļļi
Ūdens sūknis + blīve
Amis - siksnas spriegotājs
Bloķējošās sviras blīve
Vakumsūkņa blīve
Termostats
Abas siksnas
Filtra kastes blīve
Tālāk lai runā bildes Deferi ņēmu nost lai apskatītos kādā stāvoklī kloķenes saļņiks ! Stavoklis bija Satikts KLAVINS - paldies par brilli
Brille Vācu ražojuma "itkā" vajadzētu būt labākai par ķīniešu , bet atpakojot jau atradu kasjakus vai arī nolocija sūtīšanas laikā ! viens gals salocīts ! Beidzot saņēmu ilgi gaidīto paciņu no Shreka - milzīgs paldies
Vienīgi mīzējiem gali kuri vienojās pie šļaukas izskatās nedaudz savādāk , kad tikšu līdz likšanai kopā gan jau kko izdomāšu !
Nomainīts:
Parazīts
2x Spriegotāj ruļļi
Ūdens sūknis + blīve
Amis - siksnas spriegotājs
Bloķējošās sviras blīve
Vakumsūkņa blīve
Termostats
Abas siksnas
Filtra kastes blīve
Tālāk lai runā bildes Deferi ņēmu nost lai apskatītos kādā stāvoklī kloķenes saļņiks ! Stavoklis bija Satikts KLAVINS - paldies par brilli
Brille Vācu ražojuma "itkā" vajadzētu būt labākai par ķīniešu , bet atpakojot jau atradu kasjakus vai arī nolocija sūtīšanas laikā ! viens gals salocīts ! Beidzot saņēmu ilgi gaidīto paciņu no Shreka - milzīgs paldies
Vienīgi mīzējiem gali kuri vienojās pie šļaukas izskatās nedaudz savādāk , kad tikšu līdz likšanai kopā gan jau kko izdomāšu !
Pēdējais labojis BuKTOP - 12 Feb 2013, 20:53, kopā labots 1 reizi.
Tak tā tante tev ilgi nesa viņu
ņem pa' labu
ņem pa' labu
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
"Atkal" jaucamies ārā - lēnā garā gatavojos pārkrāsošanai
Pagaidām ,ja nekas nemainās krāsa paliks tāda pati :Titansilver: jeb kāda cita no sudrabotajiem/pelēkajiem toņiem (Varat ieteikt) , protams ahūna gribās Avus blau jeb melnu ar kādu zelta pērli..
P.s
Labprāt uzkalausīšu jūsu krāsas ieteikumus kuras labi izskatās uz kūtīm.. kas zin vēl laiks ir izlemt par labu kādai citai krāsai ..
P.ss
Ja iesakat vēlams ar touring bildēm..
Pagaidām ,ja nekas nemainās krāsa paliks tāda pati :Titansilver: jeb kāda cita no sudrabotajiem/pelēkajiem toņiem (Varat ieteikt) , protams ahūna gribās Avus blau jeb melnu ar kādu zelta pērli..
P.s
Labprāt uzkalausīšu jūsu krāsas ieteikumus kuras labi izskatās uz kūtīm.. kas zin vēl laiks ir izlemt par labu kādai citai krāsai ..
P.ss
Ja iesakat vēlams ar touring bildēm..
pie auto daudz esi pastrādājis.
Tgd tikai atliek piestrādāt profisionālam auto krāsotājam.. jā un vēlāk šuvējam , pēc tam jāmižkarstu uz diskiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 28