armis baltais e36 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
vai ir jega tadus likt?tas tak nav 2 golfs
Kad nosēdināšu, baidos ka arkas ēdīs ārā Bez iemesla jau neizvēlētos tādus izmērus. Biju domājis sākumā nedaudz savādākus izmērus, bet šo man ieteica kā optimālo.
Nu beidz, ja tie R15 diski nav 8J plati un ar ET10, tad arkās nemūžam nēēdīs... man ar sēdinātu, R15 J7,5 ET20 un 205/65 baloniem virsū pat neēd... Vai arī tad jāsēdina tā, ka grīda ēd asfaltu, vrb tad arkas ēstu riepas
Mana auto topika sākumā vari redzēt, kā izskatās auto sēdināts un R15 195/50 virsū
Mana auto topika sākumā vari redzēt, kā izskatās auto sēdināts un R15 195/50 virsū
diski ir 7j et10. Redzēs kā būs kad uzliks :) Anyway par tādu ciparu kā es tās riepas paņēmu, būtu grēks nepaņemt.
Ar 7J būs čills - tik ar R15 kā tādiem tev būs baigi jāsēdina gar zemi, lai nebūtu kosmoss no arkas līdz riepai, īpasi ja liksi 195/50
Bet nu gaidu bildes, kāds skats būs
Bet nu gaidu bildes, kāds skats būs
Es arī gaidu iznākumu, tikai tas nebūs vēl tik ilgi kamēr neizdomāšu kādā krāsā diskus nokrāsot
Sēdinātās atsperes un amji ir no šāda sēdinājuma:
P.S. jūtu ka man būs pagrūti izbraukt ārā no laukiem
Sēdinātās atsperes un amji ir no šāda sēdinājuma:
P.S. jūtu ka man būs pagrūti izbraukt ārā no laukiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
klīrens labs!
Es esmu palaidis garām, kas par diskiem iepirkti tev?
Es esmu palaidis garām, kas par diskiem iepirkti tev?
šitie te laikam
bet nu lai to visu pasākumu ar 195/50 uz tiem 7J + Ulda ex-sēdinājumu varētu uztaisīt skatāmu tur vajadzēs flančus, tad būs ok
Pfff, laukiem, es arpus LV nevareju uz Rus izbraukt, uzkaros uz reduktora-sliekšniem, varena netralā zona
Ja šitie diski tad ar to sēdinājumu un 195/50 aizmugurē toč nederēs ja derēs tad līdz ar arkām..
Man uz kompacta bij 195/45 ar šitajiem diskiem un aizmugurē nevarēja sēdēt
arkas nebija valcētas gan..
Man uz kompacta bij 195/45 ar šitajiem diskiem un aizmugurē nevarēja sēdēt
arkas nebija valcētas gan..
Nu ja ies arkās, tad nāksies meklēt citas riepas gai diskus
Flančus/starplikas var sazīmēt Tas ir tikai laika un mutes virināšanas jautājums
Atklāti sakot, nekādus flančus nevajadzēs! Man bija ar et10 vai et15 un skats bija ļoti labs.. Nekādus flančus un papildus aprīkojumu nevajadzēja! Tikai strech riepu, that's all!
PS. ARMI!!!!!!
Četras lietas ir jau saliktas, jāpagaida un jāiestumj divās lielajās
Gaidam gaidamPacha rakstīja:PS. ARMI!!!!!!
Atkal kādu laiku nekas nav bijis rakstīts, šodien par cik ārā bija smuks un saulains laiks, tika nomainīts tāds sīkums kā haubes attaisāmā ručka (tagad nav jāmokās vismaz ar knīpstangām un var attaisīt kā normāli cilvēki. Par šo liels paldies korsam). Pateicoties Pacham tika dabūts gumijas aizbāznis ko liek antenas vietā, tapēc tika arī šodien likvidēta ārējā radio antena. Paralēli visam auto dabūja pa ilgiem laikiem pagozēties saulītē un arī tika pa sētu padzenāts. Nākošais plānos nomainīt motoram rullīšus ar siksnu. Pēc tam jau sēdināt, un beidzot sakrāsot diskus lai var likt virsū gumiju un stutēt uz auto.
Kāds varbūt varētu apgaismot kapēc man priekšā nedeg ne tuvie uguņi ne gabarīti (tālie deg). Uz ātro pārskrienot pāri drošinātājiem, likās ka visi bija veseli.
Pāris snapi:
Tikts arī pie šāda atslēgu piekariņa.
Kāds varbūt varētu apgaismot kapēc man priekšā nedeg ne tuvie uguņi ne gabarīti (tālie deg). Uz ātro pārskrienot pāri drošinātājiem, likās ka visi bija veseli.
Pāris snapi:
Tikts arī pie šāda atslēgu piekariņa.
Šodien tika salikti atpakaļ priekšējie lukturi, uzstādīta iekšējā radio antena, OEM atrum pārslēga uzgalis (bēdīgā stāvoklī, bet labāk nekā ar plastmasas bumbu ir), un uzņemti pāris snapi. Nākamajās brīvdienās jāsāk apkarot vizuālā rūsa, un kolīdz finanses ļaus, tiks metināta grīda.
To antenu varēji labāk noslēpt kaukur zem abšifkām, vismaz es tā būtu darījis
Vai tā antena kko ķer arī?
Biju izmēģinājis visas tās "budžetnieces", bet bezjēdzīgi..
Biju izmēģinājis visas tās "budžetnieces", bet bezjēdzīgi..
Pagaidām nonācu pie secinājuma ka orģinālā ārējā antēna ķer labāk, bet kopumā ķer labāk kā biju cerējis.
Pagāidām man tā antena netraucē, bet ja tiešām pie auto nebūs ko darīt, tad mēģināšu paslēpt.Kon4a rakstīja:To antenu varēji labāk noslēpt kaukur zem abšifkām, vismaz es tā būtu darījis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right