No more Dirty Diesel, Shadow kūtinja ar M52B20
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 11
- chevron_right
Jap tiesi ta ari ir, ar 5 ls 100 km mierigi dazreiz pat vairakvistinsh rakstīja:stoika bija jau sista kad nonaca pie mana pirma choma! durvis ar bija cita toni taja puse! dad tur tika budzeta versija nokrasota ta stoika un durvis! ar chipu iet vinsh ok un paterinsh ja nemaldos bija kadi 5 lidz 6 litri
Ta tad pareizi esmu izdarijis ka nesamainiju vinus pret 17 )))))) man ari loti loti patik ka izskataasm4z rakstīja:nezinu kapēc, bet traki patīk šie diski un viss kopumā arī izskatās labi
cik es atceros diski nemeta tikaj viens nihila tur bija metinats !
visi diski bija lupatas saliekti, visi tika izvalceti tagad ir geraivistinsh rakstīja:cik es atceros diski nemeta tikaj viens nihila tur bija metinats !
Priecigas lieldienas, pavasaris troll
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lai jau snieg, iecereta foto sesija tik un ta bija )))
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējā bild būtu ofigeķ ja mašīnas pakaļa nebū tu nogriezta
nice
Ja es pec tam ari to fotografam teicu, bet nu neko nepadarisi, man baigi patik pec tam bus apstradata versijaRENIO rakstīja:Pēdējā bild būtu ofigeķ ja mašīnas pakaļa nebū tu nogriezta
bampera sturi jau esi sapisis! vienreiz jau ta vieta bija taisita
Par brīnumu, R18 labi izskatās!
diski to4 labi izskatas
Retais tourings ar R18, izskatās agresīvi!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Paldies)))) Prieks ka patik Jums un Man jau it sevisķiJohnny rakstīja:Retais tourings ar R18, izskatās agresīvi!
Driz tiks pie m slieksniem, tiks sakartots bampers un uzlikta melna lupa aapaksa, bet pagaidam ir kaut kadas problemas ar dzineju, kaut kas sacis grabet, tadel ar vizualo pagaidam japiebremze, un jasaved kartiba dzinejs
vajadzetu rokas tam kurs taisija izraut no pleciem, un iespraust di*** kurs idiots lime bamperi ar spakteli? Vispar vis prieksejais bampers ir izlauzits, cerams ka nakam nedel saksu beidzot vinja restauracijuvistinsh rakstīja:bampera sturi jau esi sapisis! vienreiz jau ta vieta bija taisita
un ar ko tu taisies to caurumu aizlapit?
drusku uzmanigak ar tadiem tekstiemshadowscreenn rakstīja:vajadzetu rokas tam kurs taisija izraut no pleciem, un iespraust di*** kurs idiots lime bamperi ar spakteli? Vispar vis prieksejais bampers ir izlauzits, cerams ka nakam nedel saksu beidzot vinja restauracijuvistinsh rakstīja:bampera sturi jau esi sapisis! vienreiz jau ta vieta bija taisita
taisiju es vinu un vinsh nav limets ar spakteli
vinsh bija sakausets ar lodamuru un ka tad dabusi vizualo???
tikaj ar spakteli ........
nospakteleju un to kas palika pari iesmereju iekshpuse
un teikshu to tev ko esu teicis visiem bamperi neremontejas tikaj pardoshanai
Nepiekriitu! Bamperi remonteejas!!!!!!! Tikai ir vajadziigi pareizi instrumenti un zinaashanas!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Piekritu orkanam, ja maki sataisit tad sataisisi, tikai ar lodesanu nepietiek, ir jaielode ari siets ieksa, un vis labak vel stikla skiedru ar limi parlaist pari, tad vins turesies, bet tev rajiens, sataisits vins bija uz punjkiemvistinsh rakstīja:drusku uzmanigak ar tadiem tekstiemshadowscreenn rakstīja:vajadzetu rokas tam kurs taisija izraut no pleciem, un iespraust di*** kurs idiots lime bamperi ar spakteli? Vispar vis prieksejais bampers ir izlauzits, cerams ka nakam nedel saksu beidzot vinja restauracijuvistinsh rakstīja:bampera sturi jau esi sapisis! vienreiz jau ta vieta bija taisita
taisiju es vinu un vinsh nav limets ar spakteli
vinsh bija sakausets ar lodamuru un ka tad dabusi vizualo???
tikaj ar spakteli ........
nospakteleju un to kas palika pari iesmereju iekshpuse
un teikshu to tev ko esu teicis visiem bamperi neremontejas tikaj pardoshanai
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7