E36-aigarzzz
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
janokauj man savejais un varesim visi draudzigi, katrs 2.5 bazt ieksa
2.5 ir laba teema:)
Aigarzzz piesakos uz morālo atbalsta sniegšanu mainot tev dzinējus
Aigarzzz piesakos uz morālo atbalsta sniegšanu mainot tev dzinējus
Nu ko lai saka, sen bij laiks Tu jau zini, ka esmu jau gatavībā celt pāri tagad tik jāizštuko kad sāksim veikt pārmaiņas.
nezz, bet grab tā it kā skrūvju spainis būtu sabērts iekšā dzinējā... īpaši jau nepārdzīvoju par to 1.8V1Beta rakstīja:šorīt tak vēl Ozolniekos biji. kas notika ?
mhm, es ar par to pašu...RVS rakstīja:Nu ko lai saka, sen bij laiks Tu jau zini, ka esmu jau gatavībā celt pāri tagad tik jāizštuko kad sāksim veikt pārmaiņas.
nepagāja ne gads, kā manējais ir atpakaļ ielās un nu jau ar 2.5 riepas arī beidzot atrastas 205/45/16, no rīta jāpaspēj uzmontēt un tad jau var gāzt uz sezonas atklāšanu... bilžu no dzineja maiņas procesa nav, varbūt vienīgi bračkam telefonā kaut kas, bet tas vēlāk...
apsveicu ar 2.5
kas tev ar labās puses aizmugures lodziņu mazo ? šodien skatos, plēve priekšā
labāk nejautā, roka ar bik apskādēta... tas man vakar bij vakara noslēgums... bet būs jau lab, kkad šonedēļ aizbraukšu no donora izņemšuV1Beta rakstīja:kas tev ar labās puses aizmugures lodziņu mazo ? šodien skatos, plēve priekšā
tgd tava kārta...baumanis rakstīja:apsveicu ar 2.5
ir pāris "kvalitatīvas" bildes no dzinēja maiņas procesa...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
skaisti, labāk būtu ielicis 2.8
ja būtu ielicis 2.8, tad tu teiktu ka vajag vēl lielāku?rolis e36 rakstīja:skaisti, labāk būtu ielicis 2.8
bet vispār šī motora maiņa bij tāda veiksmīga sagadīšanās...
ieteikums visiem- kad ir draņķīgs garīgais un pamatīgs stress, nolieciet atslēgas tālāk...
laikam šeit kādu brīdi nebūs M bampers, tā izskatās...
laikam šeit kādu brīdi nebūs M bampers, tā izskatās...
Kas notikās?
P.S. aizvakar laikam esi braucis man aizmugurē no Driksas tilta līdz kultūras namam.. pēcpusdienā..!?
P.S. aizvakar laikam esi braucis man aizmugurē no Driksas tilta līdz kultūras namam.. pēcpusdienā..!?
"drift hard or go home" variants... :( bet būs jau lab...pavljuks rakstīja:Kas notikās?
iespējams ka braucu... ??-676 ir tavējais ja? ja jā, tad bieži tevi redzu pie valdekas un vispār jelgavā..
kas vainas m50b25?rolis e36 rakstīja:skaisti, labāk būtu ielicis 2.8
Ak tā jauna jaudīgāka sirsniņa..aigarzzz rakstīja:"drift hard or go home" variants... :( bet būs jau lab...pavljuks rakstīja:Kas notikās?
iespējams ka braucu... ??-676 ir tavējais ja? ja jā, tad bieži tevi redzu pie valdekas un vispār jelgavā..
Jā, tas ir mans arī Tevi bieži redzu visur kur pilsētā..
p.s. ja redzēsi kaut kur - piebrauc, pastāstīsi par savu swapu 2.5
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right