ZzevsS E36 Collection!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 25
- chevron_right
Bamperi vispār ir melni, bet tas tā. Pilnībā piekrītu, bet tērēt naudu uz stock bampera krāsošanu es negribēju, un atrast sakarīgus bamperus calypsorot krāsā ir diezgan pagrūti. Tā kā dotajā brīdī ir sarunāts priekšējais M bamperis, tad to noteikti sakrāsošu, un pie viena nokrāsošu arī aizmugurējo bamperi. Bamperi mašīnas krāsā pamatīgi uzlabos kopskatu.ikey07 rakstīja:es domāju tie diski neiet kopā ar pelēkiem bamperiem, izskatās takā sporta apavi un uzvalka bikses,
Mans Pats nokrāsoju, bet pieliekot klāt pie mašīnas, atšķīrās tonis krāsai. Vai nu sūdīgi nokrāsoju, vai būs man krāsu veikalā kko ne tā sajaukuši.
Tagad vedīšu krāsot pie krāsotāja kas man kompaktu krāsoja. Nebūs perfekti, bet jebkurā gadījumā labāk nekā pats varu nokrāsot un lēti! Ceru ka viss būs ''tip top''.
Krāsu kaut kur jauci vai uz aci pirki ??
Krāsu pirku krāsu veikalā pēc krāsas koda. Tur arī man sajauca visu un iepildīja baloniņā. Kad krāsa nožuva bija pa gaišu un baigi izcēlās.daviz rakstīja:Krāsu kaut kur jauci vai uz aci pirki ??
O redzeti diski :)
Izskatās labi un veiksmi tālākajos darbos!
Aha!e36richijs rakstīja:O redzeti diski :)
Vēlreiz paldies par diskiem un protams novēlējumiem!
P.S. Tās ziemenes arī ir diezgan labas, un tā pumpa braukšanu netraucē. Kādas 2. nedēļas vēl ar viņām nobraucu, kamēr iegādājos vasarenes.
Nav par ko
Tas viens pāris ziemenes tiešam ir labas vel nakošo ziemu var maukt !!
Tas viens pāris ziemenes tiešam ir labas vel nakošo ziemu var maukt !!
ZzevsS rakstīja:Krāsu pirku krāsu veikalā pēc krāsas koda. Tur arī man sajauca visu un iepildīja baloniņā. Kad krāsa nožuva bija pa gaišu un baigi izcēlās.daviz rakstīja:Krāsu kaut kur jauci vai uz aci pirki ??
Ar baloniņiem nav aršana.... letaka, pistole un kompresors un cita lieta....
Tieši tāpēc šoreiz tiks viss krāsots pie krāsotāja.
Auto nolikts garāžā un brīvajā laikā tiks ravēts motors ārā. Pa šo laiku iegādāts un nogruntēts Mtech priekšējais bamperis, ielikts iekšā jauns salons un abšivkas, pēc Jāņiem dabūšu M sānu moldingus un sliekšņu uzlikas. Tuvākajos plānos ir motora izņēmšana un aizmugurējā tilta nomaiņa! Bildes no procesa sekos...
Neliels UpDate!
Sarunāts dīls ar Pachu par motora iegādi, un sarunāts ar siiko par motora likšanu iekšā nākamnedēļ, tā kā drīzumā šeit iekšā mājos m52b28!
Sarunāts dīls ar Pachu par motora iegādi, un sarunāts ar siiko par motora likšanu iekšā nākamnedēļ, tā kā drīzumā šeit iekšā mājos m52b28!
Nopirkts motors un BMW nogādāts siikajam!
Šodien beidzot atkal braukts ar savu BMW. Iekšā ielikts m52b28 un motoram pirms likšanas iekšā nomainīta kartere blīve. Esmu ļoti apmierināts ar to kā motors iet! Neliels atskats, priekš sevis, uz padarīto ar šo mašīnu:
Nomainīts motors no 1.6 uz 2.8;
Nomainīts salons;
Uzlikti billstein b6 amortizātori;
Nosēdināta priekša;
Apstrādāta grīda ar mastiku;
Nomainīti diski;
Uzlikts M3 spidometrs!
Pagaidām vēl nezinu ko darīšu ar šo auto, iespējams ka ies uz pārdošanu. Neatkarīgi no tā kā būs, plānots:
Nedaudz nosēdināt aizmuguri;
Pārmetināt līsti zem bagāžnieka;
Uzlikt griestu abšuvumu;
Uzlikt aizmugurējo bamperi auto krāsā, kurš jau nopirkts;
Nomainīt aizmugurējo tiltu;
Uzlikt 2.93 reduktoru.
Nomainīts motors no 1.6 uz 2.8;
Nomainīts salons;
Uzlikti billstein b6 amortizātori;
Nosēdināta priekša;
Apstrādāta grīda ar mastiku;
Nomainīti diski;
Uzlikts M3 spidometrs!
Pagaidām vēl nezinu ko darīšu ar šo auto, iespējams ka ies uz pārdošanu. Neatkarīgi no tā kā būs, plānots:
Nedaudz nosēdināt aizmuguri;
Pārmetināt līsti zem bagāžnieka;
Uzlikt griestu abšuvumu;
Uzlikt aizmugurējo bamperi auto krāsā, kurš jau nopirkts;
Nomainīt aizmugurējo tiltu;
Uzlikt 2.93 reduktoru.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis ZzevsS - 16 Sep 2014, 21:12, kopā labots 3 reizes.
Nosēdināta aizmugure un uzlikts aizmugurējais bampers calypso krāsā! Zemāks nebūs!
Šodien nokrāsoju sliekšņus sarkanus, nav calypso krāsā, bet vismaz kkas nedaudz līdzīgs. Rīt krāsošu M bamperi. Bildes būs kad kad viss tiks salikts.
kāpēc 2.93 reduktoru?
un kāpēc nevar nokrāsot mašīnas krāsā sliekšņus, bet "kkādā līdzīgā" ?
un kāpēc nevar nokrāsot mašīnas krāsā sliekšņus, bet "kkādā līdzīgā" ?
A ja mašīnas krāsa atrabotkas spainī kkad jaukta pirms krsošanas?!
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …