Gan4a 328i Garnet Orange 2 Pearl
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
njā jūtu līdz pieļauju domu,ka tam volviķim skāde noteikti bija mazāka,tā parasti vainīgajiem veicas.
nju jā, tam volvo tikai mugurējais bampers minimāli saskrapēts... ja nezini, tad arī neieraudzisi...
Es viņu no panskām izlamātu pa tām 40min., kamēr ceļinieki atkratās!
P.S. pavisam noteikti mēģinātu dabūt skaidrīti no viņas, bet cik saprotu tad viņa tik , ka nesaprata, ka ir vainīga!
Tādā gad. laikam bezjēdzīgi prasīt kompensāciju!?
P.S. pavisam noteikti mēģinātu dabūt skaidrīti no viņas, bet cik saprotu tad viņa tik , ka nesaprata, ka ir vainīga!
Tādā gad. laikam bezjēdzīgi prasīt kompensāciju!?
Tur jābūt nerviem lai noturētos neatspārdot to volvāru par tādu skādi!tā lai vismaz arī tam ir redzama skāde
Škrobe pa pilnu lapu...
Reāli rāva dusmu, lasot.. ja nav braucēja, tad lai sēž mājās un ada zeķes!
Varu vien novēlēt veiksmi ātri visu sataisīt, lai pēc iespējas drīzāk auto ir tikpat skaists kā iepriekš un atpakaļ ielās!
Reāli rāva dusmu, lasot.. ja nav braucēja, tad lai sēž mājās un ada zeķes!
Varu vien novēlēt veiksmi ātri visu sataisīt, lai pēc iespējas drīzāk auto ir tikpat skaists kā iepriekš un atpakaļ ielās!
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
Kādā atrumā tad viņa dod atpakaļgaitā, ka tik ļoti salieca spārnu? Ja jau izsaucāt mentus, tad vajadzēja saskaņoto rakstīt, menti nerakstīja normālu protokolu?
Veiksmi ar apdrošinātājiem, cerams pietiekamu naudu atskaitīs par to skādi
Veiksmi ar apdrošinātājiem, cerams pietiekamu naudu atskaitīs par to skādi
nu piebrauca policija, populāri viņai visu izskaidroja, un saskaņoto viņi paši rakstīja, tā ka tur viss ir ok uzrakstīts
Nu tad labi, jo ir dzirdēts, ka apdrošinātāji tos saskaņotos māk "padarīt" neefektīvus
Kas par apdroshinaashanas kompaaniju?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Žēl drušku, 3 dienas tik paspēja pavizināties.. :(
Tagad tik tiešām pacietību un tad jau drīz būs atpakaļ ielās !
Tagad tik tiešām pacietību un tad jau drīz būs atpakaļ ielās !
Buus pagruuti ,bet noteikti neparaksties uz naudu! Viennoziimiigi izveelies servisa pakalpojumusgan4a rakstīja:Balva
Vari remonteet arii pie mums "Armando auto"
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ļoti žel!
P.S. ja būs kādas problēmas ar apdrošinātājiem - tad droši var rakstīt man PM!
P.S. ja būs kādas problēmas ar apdrošinātājiem - tad droši var rakstīt man PM!
paldies visiem par atbalstu!
Orkaans rakstīja:Buus pagruuti ,bet noteikti neparaksties uz naudu! Viennoziimiigi izveelies servisa pakalpojumusgan4a rakstīja:Balva
Vari remonteet arii pie mums "Armando auto"
Kapec neparakstities uz naudu?
Apdroshinataji nav dievi un visu var piedzit no viniem.. vienigais tas prasis vairak laika.
Personigi nemtu tikai naudu, nav jau nekas traks tajaa skadee un visu var pasham sagatavot ka tikai nokrasot vajadzees
+1, darītu tāpat!
Maniss peec var njemt naudu! Apdroshinaataaji tikai priecaasies par taadu leemumu
ja njems naudu tad abdroshinaataaji nedos pilnu sumu, kautkaadus procentus vinji ietur
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
svarīgākais, lai pašam prieki!Orkaans rakstīja:Maniss peec var njemt naudu! Apdroshinaataaji tikai priecaasies par taadu leemumu
Apdroshinataji izmaksaa summu bez pvn.megatrons rakstīja:ja njems naudu tad abdroshinaataaji nedos pilnu sumu, kautkaadus procentus vinji ietur
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right