540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 56
- chevron_right
njaa shodien padzirdejeu ka esot paardots. kā iet salīdzinājumā ar 2.8?
kaapeec uz paarkraasoshanu?
kaapeec uz paarkraasoshanu?
Tā pa īstam jaudu vēl neesmu testējis, jo principā auto atdzīts no Valmieras un tas arī viss. Pagaidām jau liekas, ka mans 328 iet labāk, bet pēc iepriekšējā saimnieka teiktā sanāk ka būtu jāiet labāk par 328.
Auto netiks pārkrāsots pilnībā, bet atsevišķas detaļas, jo ir iemeties ruslans. Mana nostāja ir, ka ar to jācīnās pēc iespējas laicīgāk. Ar piekrāsošanu manuprāt nevar iztikt, jo laukumi ir gana lieli un redzami. Gribās lai ir kā koptam e36 pienākas.
Auto netiks pārkrāsots pilnībā, bet atsevišķas detaļas, jo ir iemeties ruslans. Mana nostāja ir, ka ar to jācīnās pēc iespējas laicīgāk. Ar piekrāsošanu manuprāt nevar iztikt, jo laukumi ir gana lieli un redzami. Gribās lai ir kā koptam e36 pienākas.
Nebrīnos kapēc Tev ir tāds niks "psih-arno"
Tiešāām psihs esi uz e36
Jap, nostāja vietā
Tiešāām psihs esi uz e36
Jap, nostāja vietā
apsveicu ar jauno auto =] kad notestēsi padod ziņu kāda tad īsti ir atskirība starp
Apsveicu!psih-arno rakstīja:Es esmu jaunais saimnieks. Varat neuztraukties - auto netika pārdots par tādu ciparu kā forumā minēts, jo saimnieks saprata, ka tas ir par lētu.
Tehniski izskatās, ka auto viss ir ok. Salonam un vizuālajam stāvoklim gan ir kur pielikt roku. Auto jau šodien dosies pie krāsotāja.
prieks dzirdet ka sis smukais e36 nonacis tavas rokas, vismaz varam but parliecinati ka netiks nolaists, bet tikai uzlabots
...
Traks kas traks.. Apsveicu ar auto iegādi :) Cep augšā topiku :)
Ar šo noteikti viņa draudzene brauks, un pats ar melno :P Varēsiet skrieties.
Katrā ziņa lai labi ripo. :)
Ar šo noteikti viņa draudzene brauks, un pats ar melno :P Varēsiet skrieties.
Katrā ziņa lai labi ripo. :)
Mani ar interesē kā iet attiecībā pret 328. Ideāls būtu kāds neliels video.
A vispār doma ir paturēt to auto vai tirgot tālāk?
A vispār doma ir paturēt to auto vai tirgot tālāk?
Pagaidām ir plāns ar lietām ko gribu savest kārtībā, pamainīt un pēc tam plānoju bez steigas piedāvāt šo auto. Katrā gadījumā tas nebūs ne pēc nedēļas, ne divām, jo šis ir vairāk hobijs un visu ko daru gribu izdarīt akurāti. Turklāt mana draudzene ir gana priecīga par atsevišķu auto.
Pa galvu šaudās vēl šādas tādas idejas, bet nav vērts par tām runāt, kamēr tās ir tikai ideju līmenī.
Pa galvu šaudās vēl šādas tādas idejas, bet nav vērts par tām runāt, kamēr tās ir tikai ideju līmenī.
stipri ticu ka droseles celjos uz melno
ar tāpāt domāju, katrā ziņā ja es viņu pirktu tād tā darītu. arī izpūtēju pārkrāmētu :)
95% ka aizies uz melno viss labais
Jūs neatstājat vietu nekādi intrigai, visu vajag zināt.
Par droselēm tāds plāns ir, ja nebūs nekādu īpašu problēmu. Ja kādam ir pieredze ar M3 droseļu likšanu, PM, jo man visticamāk vajadzēs vismaz kvalitatīvu konsultāciju.
Neko citu nav plāns noņemt, tikai uzlikt. Auto kopumā ir plāns pacelt nevis aplasīt
Kā jau minēju - pirmais bija novērst rūsu, vēl gribu savest kārtībā salonu, mūziku, uzstādīt koiloverus u.t.t
Par izpūtēja tēmu - Lai gan daudz nav sanācis pabraukāt sapratu, ka melnajam tik skaļu izpūtēju negribētu. Melnais tomēr ir tāds kā mazais limo, ar citām prioritātēm.
Par droselēm tāds plāns ir, ja nebūs nekādu īpašu problēmu. Ja kādam ir pieredze ar M3 droseļu likšanu, PM, jo man visticamāk vajadzēs vismaz kvalitatīvu konsultāciju.
Neko citu nav plāns noņemt, tikai uzlikt. Auto kopumā ir plāns pacelt nevis aplasīt
Kā jau minēju - pirmais bija novērst rūsu, vēl gribu savest kārtībā salonu, mūziku, uzstādīt koiloverus u.t.t
Par izpūtēja tēmu - Lai gan daudz nav sanācis pabraukāt sapratu, ka melnajam tik skaļu izpūtēju negribētu. Melnais tomēr ir tāds kā mazais limo, ar citām prioritātēm.
Ja ir tāda interese, varu pilnigi siki apstastit, ka tur viss ir saskruvēts..
e36
apsveicu gaidam bildes
Atbraucu no darba, ai nevar nenofocēt, svētdien tiks tīrīts, pirmdien laidīs uz garāžu lai saulē nebalo lieki, pats laimīgs kā zilonis, paldies "psih-arno" ,daudz labas lietas sadarījis, īsumā par izmaiņam no seniem laikiem, virsū ir traki skaisti diski BBS R18, xenons miglās, mazāk rusaas kā bija, tgd tkai jāpucē, 318is ar bija ok ,bet nu lkm nav ko salidzināt divas atšķirīgas lietas, tomēr padarbošanās ar IS radīja ideju gaisa filtra kastei, tā kā šim auto var tik konisko uzmest, dēļ vietas trūkuma, Īsam diezgan pateicīga kaste lai tajā meiģinātu iemānīt konisko, atrisinātos problēmas ar putekļiem , un karsto gaisu uz filtra, redzēs kā sanāks..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Sezonas atklāšanā tas jau bija tavs? Man liekas ka nē.....
Vai tad šis bija pārdošanā ielikts?
Rēāki piesakos uz diskiem
Vai tad šis bija pārdošanā ielikts?
Rēāki piesakos uz diskiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6