Aduka_328_kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 14
- chevron_right
1) man vini ir vajadzigi lai parvadatu dazadas lietas tagad
2) man patik ka izskatas, un ja izdosies plans prieks vasaras, tad loti iederesies kopskata :)
2) man patik ka izskatas, un ja izdosies plans prieks vasaras, tad loti iederesies kopskata :)
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Par pārkrāsošanu melnā - Uzprasi Dj_Zii kāda viņam bija melnā krāsa, cik atceros, tad melnāka vairs nevarēja būt
Par Atlantis Blau - es iepostoju, jo tādā krāsā man būs nākamajā gadā, nositīšu, ja vēl kāds nokrāsos
Par Atlantis Blau - es iepostoju, jo tādā krāsā man būs nākamajā gadā, nositīšu, ja vēl kāds nokrāsos
vari krasot vienalga kada melna krasa tikai ne Ruby Black savadak es ari sitišu vai tiešam trukst citu melnu tonumelaro rakstīja:Par pārkrāsošanu melnā - Uzprasi Dj_Zii kāda viņam bija melnā krāsa, cik atceros, tad melnāka vairs nevarēja būt
Ho-ho-hooo!
Nu tad tā.. Kas ir izdarīts- iepirktas koilas (paldies Uldis_R un gda33) un uz vasaru būs zeēēēēms
Un iepirkts vader salons (paldies Uldis_R gda33)
Lai runā bildes :))
Nu tad tā.. Kas ir izdarīts- iepirktas koilas (paldies Uldis_R un gda33) un uz vasaru būs zeēēēēms
Un iepirkts vader salons (paldies Uldis_R gda33)
Lai runā bildes :))
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tagad masinai ar sitadiem benkiem pavisam cita vertiba! Vai tik benki nav dargaki ka pati masina
Bayerische Motoren Werke
Nē, nav gan dārgāki benķi kā pats auto.. Šim auto viss ir +- tip top :) ja neskaita mazus sīkumus.
Salons
salons
tie benkji
Pa cik paņēmi beņķus?
Cik zinu, nav pārmaksāts!cipruss18 rakstīja:Benkji labi bet nu esi parmaksajis
Un beņķi bija samērā labā stāvoklī Tā kā..
Nekas nav ticis pārmaksāts :) Netika izdoda pusštuka :)
Man šis salons sen bija sapnis - tagad bija iespēja, tādēļ paņēmu :) Un, cik lasīju daudzi teica ka neērti , man gan šķiet ļoti ērti :) Vakar nobraukti viņos kādi 250km - nekādu problēmu :)
Man šis salons sen bija sapnis - tagad bija iespēja, tādēļ paņēmu :) Un, cik lasīju daudzi teica ka neērti , man gan šķiet ļoti ērti :) Vakar nobraukti viņos kādi 250km - nekādu problēmu :)
idealaka davana uz svetkiem
Beņķi
Es to pašu saku pa šiem krēsliem, ka ir diezgan normāli viņos braukt.
P.S. kāpēc lai kāds uztraktos ka ir vai nav pārmaksāts?
Es to pašu saku pa šiem krēsliem, ka ir diezgan normāli viņos braukt.
P.S. kāpēc lai kāds uztraktos ka ir vai nav pārmaksāts?
Nepierasti redzēt rokasbremzi otrā pusē + beņķi arī no angļa. Bet kopumā viss ir ļoti labi
bet rocenes kloki tacu vareja parlikt.manam vismaz bija caurumi abas puses kur skruvet skruves.
palabojiet ja kludos?
palabojiet ja kludos?
Tiks pārlikta roķene :) Kad jauks ārā krāsot u.t.t. tad arī pārliks. patreiz nav laika lai tam nodotos :) Bet tas ir to do listā :)
Es shito biju skatitiities kad staveja ss.lv un man vinsh skjita loti saguris, rusa visas malas lida araa, salons izpirsts, plus vel anglis, tapec nestasti ka tur viss ir tip top.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 14