Gan4a`s Avus Blau 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 15
- chevron_right
Dzīvē diski izskatās ļoti labi! pat izpūtēja gala bundulim gali ir 1:1 ar maniem, ka tik Vācietis nav sekojis manam topicam... Noformējumā ļoti līdzīgs auto, bet krāsas kvalitāte ir bomba!
e36
Dievīgi
Ļoti smuks e36!
Izskatās kā tikko no salona.
bildes foršas, bet tie diski ir par traku..,...
Pie šitā es mazliet pasiekalojos ligatnē,krāsa vnk super,auto perfekts
Paldies!
Jā,piekritu,diski ir par lieli,bet pagaidam es labak braukšu ar viņiem,neka ar r15 bleķiniekiem. Uz nakamo sezonu būs citi diski. Un dzīvē viņi neizskatas tik traki
Jā,piekritu,diski ir par lieli,bet pagaidam es labak braukšu ar viņiem,neka ar r15 bleķiniekiem. Uz nakamo sezonu būs citi diski. Un dzīvē viņi neizskatas tik traki
Atrāk pašam nobildet,neka sagaidīt no Scooby bildes
Tika piemeriti pavljuka diski un secināts,ka uz nakamo sezonu vajadzes sedināt.
Tika piemeriti pavljuka diski un secināts,ka uz nakamo sezonu vajadzes sedināt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ļoti patīk uz šiem diskiem arī
p.s. šitas varētu būt Winter edition, ja pa ziemu vizinātos
p.s. šitas varētu būt Winter edition, ja pa ziemu vizinātos
mm... bildēs man vēl vairāk patīk!
Rondelliem mizas vajag citas 215/35 vai 215/40, baigie baloni it īpaši aizmugurē.
Rondelliem mizas vajag citas 215/35 vai 215/40, baigie baloni it īpaši aizmugurē.
Uz veciem diskiem kka individuālāk, svaigāk izskatī'jas, nofocējot nedaudz netiru un bez laba fociika pazūd iespaids uzreiz pa kādiem 20%, tā kā grūti arī salīdzināt...
e36
Bisk pieseedinaat un uz sitajiem diskiem bus daudz labaak kaa tiem
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Varbūt jau pa vēlu, vienkārši aizmirsu par tām bildēm, nākamreiz labāk atgādini! Atļaušos tomēr ielikt bildes! Un jā, ar r17 daudz labāk izskatās!
P.S.: džips
P.S.: džips
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es uzliku 17 lai paskatitos,ka būs ar sedinajumu. un pie reizes arī secināts,ka ar 17 iet labāk,tieši pie zemiem apgriezieniem,taka 100% uz nakamo sezonu būs 17
Nez, man vairak patīk 19,neka tie rondeli,bet kak ņikruti viņi ir par lielu Kad uzliku 17,izskatijas tadi maziņi,tieši ziemas edition
P.S. fočuks viens un tads pats,vnk nav fona+nereali netīrs auto+bija diezgan tumši arā
Nez, man vairak patīk 19,neka tie rondeli,bet kak ņikruti viņi ir par lielu Kad uzliku 17,izskatijas tadi maziņi,tieši ziemas edition
P.S. fočuks viens un tads pats,vnk nav fona+nereali netīrs auto+bija diezgan tumši arā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 15