agang wannabe track day kupeja / SLĒDZAM
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
nesaprotu ko te daži mīž karstu un saka ka ir kruta..
manuprāt izskatās anāli.. vienkārši anāli.. i no priekšas i pakaļas. Neredzu te nepavisam neko "izskatīgu".
manuprāt izskatās anāli.. vienkārši anāli.. i no priekšas i pakaļas. Neredzu te nepavisam neko "izskatīgu".
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Izskatās tik tiešām dirsā. Vai nu kniedē tik virsū arku uzlikas vai arī uzliec normālus diskus. Also baloni. Neizvalcēsi tik daudz.
edit.
Neticu, ka gribēsi sapist normālu kupeju, takā labāk vienkārši šitos stīlijus izmest miskastē un uzlikt kautko elegantu.
edit.
Neticu, ka gribēsi sapist normālu kupeju, takā labāk vienkārši šitos stīlijus izmest miskastē un uzlikt kautko elegantu.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Nesaprotu kapec cilveki doma ka 195/50 r15 riepa ir balons, ja ta reali nav. !? Izskatisies mega labi kad bus savalcetas arkas, protektors paslepjas jau tagad arkas, kad pievalces bus pavisam labi.
Izlasiet tak nosaukumu kautvai Topicam tas ir racecar! Ne stiji it vnk awesome!!!!! No manis fk statnes? :O
Laikam būs jāpiekrīt. Arī stīlijiem ir kaut kādas robežas...Aduks rakstīja:nesaprotu ko te daži mīž karstu un saka ka ir kruta..
Vai tad ne? Pagaash6dien pie grosa biju pakal, tad man veel m contour staaveeja virsuugda33 rakstīja:Izlasiet tak nosaukumu kautvai Topicam tas ir racecar! Ne stiji it vnk awesome!!!!! No manis fk statnes? :O
regule vel, izskatas anali. Ja baigi gribas stilijus kur problema nopirkt e46 r17 bleķiniekus un uztaisit 8,5j/9j setu? Butu vienīgais e36 latvijā ar stīlijiem, kas neizskatītos sapists.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jaa es saku ka izskatas diezgan traki! jāsāk ar arkam un tad prasas zemāku!
Bet ir mierinājums ir arī trakāki!
Bet ir mierinājums ir arī trakāki!
316i 2000.gada sedans ~104zs (Ekomopedka, dibenbīdis)
318is 1994.gada kupeja ~140zs m42b18--->m50b25
325is 1998.gada sedans (konstruktors(ņem divus uztaisi vienu)) ~193zs
318is 1994.gada kupeja ~140zs m42b18--->m50b25
325is 1998.gada sedans (konstruktors(ņem divus uztaisi vienu)) ~193zs
Racecars noteikti loti stabils paliek ar nostietpu gumiju..
Man ar tie bleķi neparāk , gaumes lieta.
Man ar tie bleķi neparāk , gaumes lieta.
e36
Jums ir par ko runāt, man ir ko lasīt
Bet ja nopietni, tad redzēs, nekas vēl nav sapists. Arkas ir baigi sāpīgais jautājums, tas vienīgais tagad čakarē smadzeni
Bet ja nopietni, tad redzēs, nekas vēl nav sapists. Arkas ir baigi sāpīgais jautājums, tas vienīgais tagad čakarē smadzeni
Dzīvē tas auto izskatās brutāls, atliek tikai pievalcēt arkas, sagāzt ratus un tad jau būs cits kopskats! un vēl sakrāsot diskus
man patika
man patika
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
This!^ch. rakstīja: regule vel, izskatas anali. Ja baigi gribas stilijus kur problema nopirkt e46 r17 bleķiniekus un uztaisit 8,5j/9j setu? Butu vienīgais e36 latvijā ar stīlijiem, kas neizskatītos sapists.
Nē nu, bet nopietni izskatās pilnīgā dirsā - kā kaut kādas olas. Imho, arī kaut vai taisot r16, var taču netaisīt tik drausmīgi platus un pēc tam piemeklēt atbilstošas riepas + pareizs sēdinājums.
Galīgi vairs neizskatās pēc "wannabe trackday"
Ja lasītu, ko raksta, tad ar nebūtu tādu kommentu
Ar m contour tak ar neslīpētu, tam man ir r15 komplekti. Te izdomāju paeksperimentēt kruīzošanai uz darbu ar kko tik anālu
Ar m contour tak ar neslīpētu, tam man ir r15 komplekti. Te izdomāju paeksperimentēt kruīzošanai uz darbu ar kko tik anālu
Izskatās, ka arku velcēšana vienalga neatrisinās visas problēmas, līdz ar ko iesaku pārdomāt rīcības plānu! Šos diskus pārtaisīt (vai izmest) ir vienkāršāk, nekā atgriest sačakarētās arkas...
d[-_-]b
Ar Uldi no widesteelies tikko runaajaam, vins noskaidros par paartaisiisanu,cik var izmaksaat. Un iespeejams tad nedaudz shauraakus vareetu uztaisiit325 BMW rakstīja:Izskatās, ka arku velcēšana vienalga neatrisinās visas problēmas, līdz ar ko iesaku pārdomāt rīcības plānu! Šos diskus pārtaisīt (vai izmest) ir vienkāršāk, nekā atgriest sačakarētās arkas...
Rekomendēju atdot diskus tolemtā un neaiztikt arkas. Citādāk izvalcēsi, izaugsi no stīliju vecuma un paliksi pie auto ar safistām arkām un būs grūti atrast diskus ar ko viņas aizpildīt.. Jo nu tur tiešām jāstiepj brutāli. Būs kā ar puikaa touringu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Man gan patīk, izskatās slimi(labā nozīmē), izņemot to ka arkas jāvalcē, jo tas nav atliekams atpakaļ ja apnīk.
- ikey07
Nu neizskatas slimi, izskatas stulbi. Slimi ir tad, kad starp diska kanti un arkas kanti var iestuteet e-talonu. Pec tada paša principa var tiem pašiem style5 uztaisit reverse mount un bļaustities, ka tas ir awesome, slimi utt
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Katram savi putni galvā. Man - nepatīk, krietni par traku.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right