Pacha - 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 43
- chevron_right
Graciaskompots rakstīja:Sveikts ar latvian street legal
Ka asa ideja pirms ziemisiem:
Japardod savs motors jaliek ieksa 2.8
Sacits, darits -
Vakarnakt iestutets mazaja, majigaja bundza - m52b28 ar m50 iepludi.. sodien majas braucot smaids lidz ausim un viss ir forsi..
Tik siksna neiztureja slodzi
Lidz majam tika aizbraukts, bet akis sauss :(
Kaut kadas bildes ari ir, bet nu, tas velak..
Japardod savs motors jaliek ieksa 2.8
Sacits, darits -
Vakarnakt iestutets mazaja, majigaja bundza - m52b28 ar m50 iepludi.. sodien majas braucot smaids lidz ausim un viss ir forsi..
Tik siksna neiztureja slodzi
Lidz majam tika aizbraukts, bet akis sauss :(
Kaut kadas bildes ari ir, bet nu, tas velak..
Liela atšķirība b28 no b25?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Protams ,citi protams bljauj ka starpiba nekaada ,bet piemeram drifta to nenormali juut ,salidzinoshi ar 2,8 ,2.5 liekas ka elpo kaa cilveeks ar saznjaugtu riikli
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
tas ir tas pats kas sievietei... B ir labi, C ir vel labakJānis.P rakstīja:Liela atšķirība b28 no b25?
galigi jus galvas esat saspieddushi:D
es saprastu ka ar m3 salidzinaatu,betnu parspilet jau nevajag
ar kompatu pa brugji
Karrlo rakstīja:Protams ,citi protams bljauj ka starpiba nekaada ,bet piemeram drifta to nenormali juut ,salidzinoshi ar 2,8 ,2.5 liekas ka elpo kaa cilveeks ar saznjaugtu riikli
Piekrītu Tev, tādā veidā tas 0.3 ir ļoti jūtams :)
2.5 un 2.8 ir, var teikt, divas dažādas lietas! :)cipruss18 rakstīja:galigi jus galvas esat saspieddushi:D
Ar meitenēm Tu arī jutīsi atšķirību 25 vai 28 gadi
nu Tu kadrs esi, ko uzreiz neliki 2.8? bet nu labs, šitādas spontānas idejas kas tiek arī realizētas momentā man patīk , malacis un apsveicu
hahaha, nu nez vai 25 un 28 gados starpību tā jūt, bet 16 un 32 gan noteikti
Tad kad liku kopā visu, nebija doma par m52b28, tagad radās iespēja notirgot savu dzinēju uz sitienu un šis jau mani gaidīja, ilgi nedomādams visu realizēju, šodien atlicis pēdējais, jāuzliek kārtīgi izpūtējs, pie kolektoriemRidlihs rakstīja:nu Tu kadrs esi, ko uzreiz neliki 2.8? bet nu labs, šitādas spontānas idejas kas tiek arī realizētas momentā man patīk , malacis un apsveicu
Savādāk manējais taisa - WROOM, WROOM madafacka
Nu ja Tu tā ņem, tad jā :) tas ir, manuprāt, arī jutamāks, bet nu ideja kā tāda..
un kā, reāli starpība jūtama uzrāvienā, jaudā?
p.s.
loģiski ar 1.6 tak arī jāmokās (izņemot Nixonam ) un jālauž, lai normāli šķērētu, bet 3.2 taču pats aicina kāpt iekšā un bez piepūles, un ar 3x lielāku baudu iet tāpat ar 16 un 32
p.s.
loģiski ar 1.6 tak arī jāmokās (izņemot Nixonam ) un jālauž, lai normāli šķērētu, bet 3.2 taču pats aicina kāpt iekšā un bez piepūles, un ar 3x lielāku baudu iet tāpat ar 16 un 32
Galējo atbildi par jūtamu atšķirību varēšu dot šodien vakarā, jo bez izpūtēja viņš neiet kā vajag :) Bet uz doto brīdi jau liekas, ka ir SUPER!!Ridlihs rakstīja:un kā, reāli starpība jūtama uzrāvienā, jaudā?
p.s.
Bija prieks palīdzēt tev skūvēt jauno dzinēju iekšā, lai labi ripo tagad tik dabūt skati un gāzt
Liels Tev paldies, par palīdzību, vienam man būtu pakaļā Prieks, ka patika piedalīties tādā lietā!!armis rakstīja:Bija prieks palīdzēt tev skūvēt jauno dzinēju iekšā, lai labi ripo tagad tik dabūt skati un gāzt
Vienmēr laipni
Maziņš plusiņš, tuvāk skatei:
Vakar samainītas savas priekšējās lampas, pret kompota lampām, lai nav jāgraiza vadi un jāpārtaisa štekeri.
Vakar samainītas savas priekšējās lampas, pret kompota lampām, lai nav jāgraiza vadi un jāpārtaisa štekeri.
Iespejams, bet tas ar laikuGausais rakstīja:Nakaimais solis laikam m3 motors?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 43