E36-gastello
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
kas te par kipišu
auto paliek pie saimnieka pateicoties labiem draugiem
nixon pilnība piekrītu tev kāda starpība,
auto paliek pie saimnieka pateicoties labiem draugiem
nixon pilnība piekrītu tev kāda starpība,
Man acis izkrita, kad iegāju ssā, cerams viss nokārtosies un nebūs jāpārdod!!!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Saprastu, ja rocene nebūtu pārlikta vai haubes atvēršana, bet uz beņķiem un apšifku jau nu toč var pievērt acis... Un tāpat lielai daļai E36 te LV ir angļu saloni.gastello rakstīja:nixon pilnība piekrītu tev kāda starpība,
Šī ziņa iepriecināja.gastello rakstīja:auto paliek pie saimnieka pateicoties labiem draugiem
Ar ko angļa krēsli atšķiras?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
EUR versijai blakussēdētāja beņķim atmešanas ručkas ir abās pusēs... Gastello tas tagad sanāk vadītāja beņķim, jo Angļu versijai tas iepriekš bija blakussēdētājbeņķis.
Ceru, ka saprati.
Ceru, ka saprati.
Skaidrs.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Pēc video sapratu, cik ļoti tuvu man dzīvo haha, labs klips!!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Šodien izņēmu diskus no krāsotāja
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kur tu tieši dzīvo??Johnny rakstīja:Pēc video sapratu, cik ļoti tuvu man dzīvo haha, labs klips!!
ne plauktus nepulēšu,šiem diskiem iepriekš bija pulēti plaukti un pa virsu bija laka kura sāka līst nost jo nebija gruntēts,,man patīk stock
ātrāk gribu redzēt kopskatu uz auto.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
jāā
viens traki pārējie ciešami
Tāpat jau esicipruss18 rakstīja:nu sorry
cerams ka mani pie uzmetej topika neliksi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3